- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci_
tag
Ha visszaolvastal volna, akkor latnad, hogy nem magamrol beszelek, hanem eppen azokrol, akik csak megvennek a router-t es minden tovabbi nelkul el akarnak adni valakinek, erre irta kapcs-ford, hogy azt nem lehet, mert letiltjak a router-t. Bar mar irtam, hogy lezarom a temat, de a kedvedert idezek par mondatot:
''Ertem en, de szerintem egyik nem zarja ki a masikat... Odaadsz valakinek egy meghivot, elkered a 3000HUF-ot es a user meg fogja magat, megrendeli a router-t es eladja reflexbol es nem aktival. Ebben az esetben Te koppansz, de legalabb meglesz a 3000HUF''
''Aktiválnia kell mert másképp nem tudja használni mert ugye ha letíltják akkor szappantartó se.''
''Ezt nem tudtam, azt hittem, hogy OpenWRT firmware-t ra lehet eroltetni.''
Remelem igy mar atlathato...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest