- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
A másik halálom, h nem tudok szerelni. Nincs konkrétan szerelés gomb, szerintem.
Ja a becsúszás müködik, oké. de A-val rátartok 1.5 méterre vagyok töle, kb semmire nem jó, mert annyira messze megy mellette, hogy ha rányomok a D-re akkor nem ér el odáig, h elrúgja a labdát máshogy meg nem veszi el. Nem tudok ugy szerelni, h embert fogok csak ugy ha keresztbefutok és pont eltalálom ( 1 meccsen 3szor tudom megcsinálni ), főként várhatom amig a gép-társam szerel helyettem. Emberfogásban 2011-ben tök jó volt, hogy futottál mellette, ment a bírkózás aztán pár másodperc mulva elvette a védő a labdát - ezt sem értem miért kellett kivenni, tök normális move volt.
Vagy: például ha futok a labdával az ellen mögülem(!) le tud engem szerelni, ÉN sosem tudom a gépet hátulról szerelni ( mondjuk ezt még reális is vmennyire, de akkor az ellen miért tudja megcsinálni )
Miért nincsen olyan gomb, amit ha megnyomok akkor konkrétan a labdára próbál rárúgni? Mert szerintem a D baromira nem ez. Az elélép, de nem a labdára hanem inkább passzra, mozgásra tart.Várom a tippeket, észrevételeket

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- OLED monitor topic
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest