- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi3estNew
csendes tag
Nekem ilyen laptopom van, Vivobook 15,6-os oled. FullHD a felbontása, ami azért ekkora képernyő mérethez elég jó képpontsűrűséget jelent (141ppi). Nem tudom te pontosan mit láttál a media marktban, de nekem pont az ellenkezője a tapasztalatom. Nem azért mert ilyenem van, ha veszek valamit és nem jó akkor elismerem hogy rossz - eladom, nem szégyen belenyúlni valamibe ami nem jó. Volt már Samsung 32-es QLED monitorom, annak tényleg gáz volt a pixel elrendezése, ilyen fél pixelek voltak benne, és ott tényleg rossz volt a betűk megjelenítése. Én ezen az oleden semmi problémát nem látok. Lehet a kiállított darabon rosszul van beállítva valami (cleartype?). Egyébként annyi szépséghibája van hogy csillogós a kijelző, így nagy nappali fénynél tükröződik. Viszont este egy hdr videónál vagy akár családi fényképeknél olyan szép képe van hogy ezt meg se közelíti egy IPS se. Egyébként cleartype szempontjából lehet hogy a windows még nincs felkészítve erre a pixelelrendezésre, tehát ha tényleg sas szemed van, akkor lehet esetleg különbség, de vagy eltúlzod amit írtál, vagy rosszul volt valami beállítva azon a laptopon. Áruházakban egyébként van fény bőven, így nem annyira jön ki milyen kontrasztos. A tükröződés ilyen helyen lerontja a minőséget. Na jó most alaposabban megnéztem a nagyon durva kontrasztnál pl fekete háttéren fehér csík - ha kicsit hunyorkok akkor tényleg lászanak kicsit az alpixelek színei. Szerintem ez a nagy kontrasztból adódik, de eddig észre se vettem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Külpolitika
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- Samsung S24D590PL
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160 4K, 144Hz, AMD FreeSync Premium Pro, Nvidia G-Sync monitor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest