Hirdetés

Aktív témák

 • Mirage

  tag

  Szép estét,

  A mai nap zeneszáma: Pouya, Kxllswxtch – Burn [link]
  Még régebben hallgattam pár Pouya számot, de nem igazán követtem azóta.
  Nemrég szembe jött ez az újabb, nem tudom ki a feature, de kellemesen meglepett a számocska. Stílusban nagyon elüt attól amire emlékszem Pouya-tól, de nagyon bejön ez a folyamatos mély gitár, basszus a háttérben, az átlagosnál eltérő, jó vibeot teremt.

  A mai nap röviden: Reggel korán ébredtem, indultam is a 8 órás időpontomra a beiratkozásra. Fél 8-kor indultam, biztos, ami biztos alapon. Egyébként nincs messze az egyetem, de a forgalom eléggé letud halni így kiszámíthatatlan.
  Persze most egy lélek sem volt az utakon, így egy szűk 10 perc alatt ott is voltam, de sebaj.
  Kicsit vártam aztán bementem, beigazolódott amit gyanítottam, avagy hogy itthon általában ha ügyintéz az ember akkor az időpont csak dísznek van, közölték is hogy érkezési sorrendre kell számítani majd.
  Számomra ez nem volt probléma végülis, hiszen korán érkeztem és még nem voltak sokan előttem. Amúgy meglepően gyors ütemben zajlott a dolog, mindenestül együtt egy 20 percet voltam csak ott. Mindent jól töltöttem ki, úgyhogy gördülékenyen zajlott a folyamat.
  Kifele menet azért láttam, hogy kezdett már gyűlni a sor, kint a főbejárat előtt is álltak már, én szerencsére megúsztam.
  Ahogy hazaértem már láttam is hogy a Neptunban már írta hogy a státuszom átváltott "aktív"-ra, huhh hát elég izgi. Asszem akkor így elkezdődödik mostmár egy újabb fejezet az életemben, csak remélni tudom, hogy mint eddig is, sikeresen fogom tudni venni az akadályokat.

  Utána végülis akkor így nem tudtam mit csinálni, így hogy elmaradt a fogászat jobbára hazajöttem és kicsit visszaaludtam, valahogy olyan rossz közérzet fogott el, de amilyen hirtelen jött úgy el is múlt.

  Elkezdtem újra játszani egy kis CIV VI-ot amíg tartott a karbantartás FFXIV-ben, egész rákattantam újra a CIV-re, nagyon addiktív kis játék. :K
  Estére egy kis edzés maradt, illetve kellemes volt a levegő így elmentem sétálni is.

  Holnap jön az új telóm, amit már nagyon várok, lesz mit bütykölni. Nagyon remélem, hogy tetszeni fog az android!
  A könyveimnek sajnos még mind se híre se hamva, pedig nagyon reméltem hogy még egyetem kezdés előtt betudnám fejezni őket de ez minden nappal esélytelenebbnek tűnik.

  [ Szerkesztve ]

Aktív témák