Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LvK
    csendes tag

Már régen használtam Azureust, de nem volt vele gond. Kivéve egyszer mikor vfat (win fat32) partícióra akartam tölteni, ahhoz meg be kell állítani a incremental file creation -t. Esetleg a tűzfalnál (pl lehet Firestarter-rel) engedélyezni kell azt a portot (-okat ) amiket használ, ha netán az nem engedné.
    Szerk: bocs, látom a firestarterrel megnyitottad, akkor nem tudom mi lehet a baja, talán a portforward nem tetszik neki?

[Szerkesztve]

Nem hiszem, hogy a port forwarddal van a gondja, mert amikor az Azureusban nyomok egy test connectiont (nem tudom pontosan mi a neve, lehet hogy nem ez, csak most az XP-s gépről írok, és nem tudom megnézni), akkor kiírja hogy a connection ok, meg a port is rendesen meg van nyitva. Mondom, valszeg vmi az azureussal van, mert a rendes bittorrent gond nélkül tölt. Azureussal próbáltam több különböző torrentet, egyikkel se ment rendesen.

szerk: Linuxos partícióra mentek vele, szal ext2. Asszem. De biztos nem az a baja, mert a /root/Dokumentumokba akarom menteni, az meg tuti jó.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák