Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thorkos
tag
Maximálisan egyet tudok érteni veled, imádom a világot és szerintem hozzáad egy kis +ot az, ha van lehetőséged egy haverral játszani. Én megértem azokat akik kicsit fennakadtak a grafikán. Már szerintem sem itt kellene tartani, de számomra ez harmadlagos. Egy dolog volt ami rettenet zavart a beta alatt. Ps-en toltuk és nagyon sok helyen iszonyat beesett az fps. (6.-án dolgoztam az érkezett javítás pakk segített ezen valamit? Akinek van tapasztalata megoszthatná
) véleményem szerint ha ezt sikerül javítani akkor vastagon megéri az árát mert tartalommal fel van töltve a világ. Változatos küldetésekkel, jó craft, skill rendszerrel és az egyedi fallout hangulattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) véleményem szerint ha ezt sikerül javítani akkor vastagon megéri az árát mert tartalommal fel van töltve a világ. Változatos küldetésekkel, jó craft, skill rendszerrel és az egyedi fallout hangulattal.