- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
veterán
Perzsa közmondás.Csak a második az nem student hanem child amint utólag kiderült.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
NoLF
veterán
válasz Hasaggymeg #6201 üzenetére
már azok is angolul kenték? beszarás.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Hasaggymeg
veterán
-
NoLF
veterán
válasz Hasaggymeg #6203 üzenetére
ezek ilyenek, hallod...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
DAVID0000
aktív tag
Hali.
Le tudná nekem ezt fordítani valaki pontosan?
"... invited you to check who has deleted or blocked you from their contact list on MSN." -
leeate
senior tag
válasz Psychonaut #6206 üzenetére
..xy meghívott, hogy megnézhesd, ki tiltott le vagy törölt MSN partnerlistájáról.
Hát nem hangzik sokkal jobban?
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
leeate
senior tag
válasz Psychonaut #6208 üzenetére
De hát ez, hogy blokkol.. Nekem erről más jut az eszembe
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
DAVID0000
aktív tag
válasz Psychonaut #6206 üzenetére
Kösz mindenkinek.
-
deniro2
senior tag
Sziasztok
Ezt valaki légyszi:
Milyen árnyalatúvá kellene tennünk a kutya szőrének színét?
Milyen lehetőségeink adódhatnak, ha nem tartjuk be a megállapodást?
Milyen volt a hangod mielött rájöttél, hogy nem léphetsz fel vele az operában?Vannak elképzeléseim, de nem vagyok meggyőződve a helyességükről, kösz.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz deniro2 #6212 üzenetére
What shade should we color the dog's hair?(dye-ha szó szerint és nem papíron történne a dolog,amit amúgy nem ajánlok)
What possibilities would we come across if we breached the agreement?
What had your voice been like before you realized that you cannot perform in the opera with it?
Amúgy elég furcsa tartalmú megfogalmazások.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
deniro2
senior tag
válasz Hasaggymeg #6214 üzenetére
Köszi!
Ezek csak gyakorló mondatok. -
Murderer69
őstag
ezt ha valaki lefordítja nekem magyarra vendégem egy sörre [link]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Vandit.
addikt
aki ezt lefordítaná nekem?
Szia
Watchmen vagy valamilyen mostani filmet miklor tudnád felrakni magyar szinkronnal ugy mint a gran torinot?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Murderer69 #6216 üzenetére
Végezz egy fájlmentést mielőtt nekifogsz.A művelet a gyári beállításokra teszi a telefont.
1.Reset-álj :* 2767 stb.majd kapcsold ki a telefont.
2.Vedd ki az aksit és SIM kártyát és tedd be a másik hálózat SIM-jét félig,hogy ne a jelszót kérje hanem a SIM kártyát mikor beteszed az aksit.Tedd be az aksit kapcsold be a telót és a SIM-et fogja kérni .
3. Anélkül,hogy kikapcsolnád,óvatosan told be a SIM-et teljesen,még mindig SIM kártyát fog kérni a készülék.
4. Nyomj egy teljes reset-et a * 2767 stb.
5. A telefon betőlt "hibás SIM" jelzéssel.
6.Változtasd meg az NCK jelszót 8 nullásra:* 7465 stb.
7.Most meg kapcsold ki a hálózat zárat a #7465625 stb.-vel.A teló ki van kapcsolva,ellenőrizd a * # 74656 stb.-vel.
Ha az SPzár még mindig ott van tedd a köv:Miután reset-álsz ellenőrizd,hogy a hálózat zár biztosan aktív, beütve a * # 74656 stb.Ha nem aktív akkor aktiváld a * 716562stb.kóddal mely reset-álja ,majd a # 74656 stb. kóddal kikapcsld ki az SP zárt.
Aztán kapcsold ki a hálózat zárt a # 74656 stb. -vel és kész.
A csávó azt mondja,hogy ő nem guru,csak lemásolta valahonnan és csak SGH c 180-ason tesztelte.Szerinte az SGH-knál műkszik.
Figyelj a kódok sorrendjére,elejük egyforma de a végük más-más.Én lusta voltam mindegyiket külön bepöttyögni.
Ja és nem iszok alkoholt.[ Szerkesztve ]
-
Murderer69
őstag
válasz Hasaggymeg #6220 üzenetére
yeeee nagyon köszi nagyon nagy vagy Jövök 1el
jah amúgy én sem[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Yodafon
senior tag
válasz Murderer69 #6216 üzenetére
Itt is egy:
Why is the symbian os naming convention important?én így fordítottam:
Miért fontosak a Symbian OS-ben az elnevezési hagyományok?ez így korrekt? nem válasz akart lenni
[ Szerkesztve ]
I'm gangsta!
-
dabadab
titán
-
dabadab
titán
válasz Yodafon #6224 üzenetére
"Common Inefficiencies in Descriptor Usage"
A deszkriptorok hasznalatakor gyakorta elofordulo hatekonytalansagok ( "szuboptimalis megoldasok" v vmi ilyesmi).
A deszkriptor forditasa az olyasmi, amit illeszteni kellene a kornyezethez, ha amugy mindenhol mashol mittomen, leironak v vmi hasonlonak forditottak, akkor azt kell atvenni.DRM is theft
-
kobe24
tag
Hello!
Én csak egy szót szeretnék megtudni, hogy hogyan van angolul, mert szótárban nem igazán találom, ez a szó pedig a lefulladásgátló. Vagy csak hogyan fejezik ki ezt az angolok? -
-
őstag
A "Hasaggymeg" hogy van angolul?
-
Marie468
csendes tag
azt h mondják,h hozzászokni valamihez?
pl. hozzászoktam ahhoz,h nem válaszolsz a kérdéseimre. -
-
biker
nagyúr
válasz Hasaggymeg #6233 üzenetére
azt hittem a get flawed a helyes
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
r-chee
őstag
Maybe the PSU just needs the caps charged for a bit from a cold boot, so after a few reboots it's OK for the rest of the time .. when you switch off and the caps discharge it goes through the same cycle .. dunno. Sounds like that's what's happening to me .. but as always, I could be wrong and it's something else.
Lefordítanátok nekem? Köszike .
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Hasaggymeg
veterán
Lehet,hogy a csak PSU kondenzátorait kell feltölteni kicsit egy hideg bootolással,igy néhány ujrabootolás után aztán jól mükszik...mikor kikapcsolod és a kondik kisülnek ugyanaz a ciklus ismétlődik..nemtom.Valami ilyensmi történhet nálam...ugyanakkor tévedhetek is és valami más a baj.
-
r-chee
őstag
válasz Hasaggymeg #6238 üzenetére
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Dany007
veterán
Szeretném a segítségeteket kérni a következő mondatnál. Nem akarok hülyeséget írni:
"Egy hónapja használtam először távirányítót"
itt egy helikopter controllerére gondolok.
Amolyan, egy hónapja fogtam a kezemben először távot féle mondat kéne
Előre is köszönöm! -
Hasaggymeg
veterán
válasz Dany007 #6240 üzenetére
Vagy:The first time I had/held/used one of these remote (controls) in my hands was (just,barely,only stb.(ha a kevés időt akarod kihangsúlyozni)a month ago.
-
Marie468
csendes tag
válasz Hasaggymeg #5951 üzenetére
ezt az egyszerű példa mondatot vki lefordítaná nekem?nem vagyok valami jó angolból :S
:
Tudom hol van a csokid.Péter megette mindet! -
gamer0101
aktív tag
Nekem, ha lehetne fordított kérésem lenne...Angolról-magyarra. Egy Peugeot hátulján láttam ezt fényes, fém betűkből kirakva: ABBIE CAT ...ez mit akar jelenteni? (valami macskával kapcsolatos, úgy gondolom...) Köszi a segítséget!
-
gamer0101
aktív tag
válasz Hasaggymeg #6249 üzenetére
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest