- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
generic
senior tag
N3150DC-itx -ről van infó mikortól lehet kapni?
-
Patice
Topikgazda
válasz generic #36551 üzenetére
Én Augusztus második felére/szeptember elejére tippelek jelenleg. Szomszédoknál már kapható ~130-150€ magasságában.
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
gurabli
őstag
válasz Mezga Aladár #36550 üzenetére
Végre valaki, aki úgy látom otthon van hangban
Nem volt egyszerűen időm foglalkozni vele, ráadásul most nincs komolyabb erőlködőm sem, egy Sony 5.1-et nyúzok, ami meglepően jó (szerintem meg is tartom), illetve egy Jamo custom-made hangváltós hangsugárzót + center + sat, subládám most nincs is.
MPD szerintem is ok. Nézegettem én is, illetve hallgattam (és akkor még egy jó öreg csúcskat Onkyo sztereo volt nálam, darabokra szedi a mai digitális vackokat zenénél), de nekem nem volt annyira őrületes a különbség Kodi és MPD között, de hiába meghatározó dolog számomra a zene, nem az én hallásomnak találták ki az árnyalatnyi különbségek megállapítását. Talán lehet, hogy MPD-vel dinamikusabb volt az egész.
Én azt tenném, hogy meghallgatnám mind a kettőt, aztán ami szimpatikusabb. Legjobb úgy, hogy nem tudom, hogy most Kodiról vagy MPD-ről szól, ezt komolyan mondom! Csinálj egy tesztet haverral, aztán ami kijön, azt használod. Elvégre ami tetszik, az a jó, nem?
Szerinted érdemes USB DAC-al vacakolni? Elvileg ezeken az ASRock lapokon Elna kondik vannak, kicsit jobban odafigyeltek a hangra, akkor már inkább egy Xonar, nem? vagy ha annyira fontos, akkor egy pi1+HiFiBerry DAC zenére Volumio-val. Igaz, akkor bukta a filmekhez, de ott aztán végkép nem jön ki a különbség tudtommal, inkább zenénél, vagy?
Nagyon érdekel véleményed!
(#36548) PuMbA
Ám legyen. Elbeszélünk egymás feje fölött és pont a lényeg veszik el. AMD nem való htpc-nek linux alatt, mindegy, hogy miért (legyen ez AMD, Linux, mindkettő hibája). Itt ez volt a kiindulópont, hogy adott egy htpc hardver kérdés, linuxot akar futtatni, amd konfigot rakott össze. Erre az a válasz, hogy ha linux, akkor nem amd. A többi már nem érdekes. Most tényleg idézzek a Kodi fejlesztőiktől, hogy mit írnak AMD-ről, miért ne amd-t?
[ Szerkesztve ]
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz gurabli #36553 üzenetére
"Szerinted érdemes USB DAC-al vacakolni?"
Mióta kitalálták az aszinkron usb spdif átalakítót, vagy az usb aszinkron dac-ot azóta lehet igazán jó zenelejátszókat építeni olcsón.
Én ezzel kezdtem, először úgy kelett az államat visszakötni.
Nagyon nehéz és macerás az analóg hangot kinyerni a pc-ből.
Zajos a táp,hdd,proci,stb, milió frekvencia rohangál a dobozon belül.De ez itt nagyon off, ha érdekel a téma ugorj át a zenelejátszó és a dac topicba.
-
gurabli
őstag
válasz Mezga Aladár #36555 üzenetére
OK, köszönöm. Igen, tudom, hogy a PC nem kedvez a jó minőségű hangnak.
Szóval van már értelme az USB DAC-nak, örömmel hallom. Akkor is, ha pl. optikai kimenet kell?
Annyira nem off, hiszen htpc a zenéről is szól, legalább is nálam, sőt. Persze van rá topic, akkor majd ott.Olyan van, ami usb->optikai és olyan, hogy usb->2xRCA stereo, nagyon jó minőségben? Mi a helyzet velük meghajtó téren, első sorban linux alatt? Alsa, pulse, de alapból mondjuk Kodi vagy OE támogatja őket?
-
Mezga Aladár
veterán
válasz gurabli #36557 üzenetére
Ha sima hangkimenet kell akkor jó az optika, végül is arra fejlesztek ki hogy, galvanikusan leválasszanak eszközöket.
Usb to toslink: nem tudom nem foglalkoztam vele, pont az optika gyengesége miatt.
A hiface two honlapján van rca, bnc kivitel optika nincs, a véleményük szerint a technológiából fakadóan magasabb jitter miatt értelmetlen ilyen kivitel.Az egyik népszerű chip az xmos, szabványos usb2 audio linux drivers-el müxik.
Nálam voyage+alsa. Kodi és OE is ment vele.[ Szerkesztve ]
-
Patice
Topikgazda
válasz gurabli #36557 üzenetére
usb->2xRCA stereo, nagyon jó minőségben?
Van. Én pl. egy Bladelius USB DAC-ot használok ilyen célra. Linux szereti, nem kell driver, USB2.0 kompatibilis (XMOS receiver chip-es) cucc. Alsa, pulse tökmindegy, mindkettővel megy, így OE és Kodi is szereti.
-
Mezga Aladár
veterán
usb->2xRCA analóg sztereó=DAC
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
válasz Mezga Aladár #36560 üzenetére
Ofkorsz, csak van, amin spdif coax, van ami rca, nem? Stereo erőlökőre RCA kell, vagy 3.5 jack, bár gyanítom előbbi jobb.
(#36559) Patice
Ránézek majd, így jó megoldásnak is tűnhet, bár jelen állás szerint nekem toslink optikai kell, szvsz az jó lesz, ami a lapon van integrálva. Film és sorozat DD 5.1 és DTS esetén nekem személy szerint elég ez a minőség, az igazán jóra zenénél utazok, oda meg én old school vagyok, csak is hagymományos régi stereo erőlködő, amin csak RCA bemenet van. A stereo mellé pedig Pi+HiFiBerry lesz csak zenére, Volumioval.
N3150DC-ITX esetén, mint írtam, lemaradt a toslink, csak alaplapi csatlakozó van, arra kéne olyan megoldás, ami pl csak egy toslink csatlakozó, hogy a házba vagy akár a hátlapra szerelhető legyen. Olyat találtam, hogy normál (nem is low-profile) helyre illő kártya spdif és toslink kimenettel, de az nem jó a kis itx házba. Vagy le lehet a toslink csatit szerelni, ezzel nem foglalkoztam még.
Másik kérdés DC lap esetén: ugyebár 4 SATA3 port van, de két SATA power hely. Az egy dolog, hogy írja a manuál, hogy több HDD esetén 90W+ tégla kell (nem emlékszem, hogy mekkorát is adnak vele), de akkor simán osztjuk mondjuk még két felé a SATA tápot, 1xSSD +3X3,5" HDD-nek? Ehhez vajon mit szól a kis házi NAS?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
GIGABYTE unveils the GB-BACE-3000 and confirms its fanless nature. Last week's leak was spot on (well the SD card reader is actually micro SD). Unlike other fanless Braswell mini-PCs (ECS LIVA X2, ASUS VivoMini UN45, ASRock Beebox) the Braswell BRIX allows some room for convection, and thus wins.
The GB-BACE-3000 will make a fantastic entry-level desktop PC or Kodi-powered HTPC. No news on pricing yet but the previous model sold for only $125.
Ha ennyi lesz ez is, akkor egy ultimate HTPC-vel állunk szemben.
⭐ Stella
-
gurabli
őstag
-
-
gurabli
őstag
válasz zsolt320i #36564 üzenetére
Jó kérdés, mármint a Skylake. Elvileg nem hoz túl sok újdonságot. Ha kap hdmi 2.0-at (es ez nem eleg, de most telrol vagyok), akkor talán. Az a gond, hogy az Asrock fel even belül le kell, hogy cserélje a Braswell vonalat, kérdés, hogyan lepik ezt meg. Elvileg lesz hw h265@60 10bit, ami miatt megérné, meg ha hdmi 1.4 marad akkor is, downscale-el menne 1080-on, ami teljesen jó, mert a 4k-nak sok értelme nincs legtöbbünk számára, a h265 10bitnek viszont igen.
Az n3150dc szerintem nemsokára lesz nalunk is, kerdes, milyen áron. Tipp: szeptember eleje, es drágán.
-
gurabli
őstag
válasz radi8tor #36567 üzenetére
Dualban igazad van, valszinu nem sokat dobna.
Spdif-ben neked legyen igazad,vde nem lattam a Gigabyte oldalán.
Szerk: szerintem nincs, http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5569#sp[ Szerkesztve ]
-
Oszilaci
senior tag
Erről esetleg vélemény valakinek???
-
generic
senior tag
Én már annak is örülnék, ha Angliában kapható lenne az n3150dc..
-
zoltan6
őstag
válasz radi8tor #36572 üzenetére
de az asrock beebox se rossz.
-
nagyatt
tag
Sziasztok,
Létezik a piacon ma olyan konfig, amin nem szaggatnak az UHD-s HEVC videók ?
Van egy i7 2630-as dell laptopom geforce gtx 525m-el, illetve egy Lenovo t440-esem i5 4300-as procival.
Mindkettőnél win10 alapon probáltam mpchc-t, win mediplayert, divx playert, ill. kodit.
A lejátszás közben a procik egyből felugranak 100%-ra, és a videók akadozva röcögve játszódnak le.
Szeretnék építeni egy HTPC-t és szeretném tudni, hogy milyen irányba induljak el, hogy ez a kritérium
teljesülni tudjon.
AMD vonallal esetleg van valakinek tapasztalata ezen a téren ?
Annyi még, hogy van egy aránylag elfogadható minőségű hm rendszerem, így a kép mellett fontos a minőségi
hang is, ezt is szeretném majd figyelembe venni.
Ha esetleg valaki tudna segíteni tippekkel, nagyon megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Patice
Topikgazda
válasz zsolt320i #36564 üzenetére
"Esteleg érdmes megvárni a skylaken alapuló megoldásokat ?"
Szvsz. a Skylake-ből nem lesz SoC (de javítsatok ki ha tévedésben vagyok ), csak asztali foglalatos megoldások, ill. mobil procik, amikre barebone gépeket építhetnek majd. Haswell mellett is csak a Bay Trail volt most meg a Skylake mellett lesz a Braswell.
(#36565) radi8tor1:
Nem rossz. Zenelejátszónak jó is lehet.
(#36566) gurabli:
Ha a BRIX HTPC-s felhasználását nézzük, akkor az egy szem HDMI pont elég.
(#36568) gurabli:
Feljebb véstem, hogy szerintem nem lesz Skylake-ből Soc. Asrocknak így nem kell cserélnie a Braswell-t. Jól meglesz ez a lap a Skylake alatt. Megint csak szerintem nem lesz hardveres h265/10bit támogatás/gyorsítás, hanem szoftveresen lesz megoldva a CPU + IGP közös erejével.
(#36573) zoltan6:
Ja, nem rossz, de nézted az árát?
(#36575) nagyatt:
"Létezik a piacon ma olyan konfig, amin nem szaggatnak az UHD-s HEVC videók ?"
Igen, a csúcs procis gépek, amik szoftveresen képesek annyit számolni.
Ahogy a korábbi válaszaimban is írtam, jelenleg nincs még rendesen támogatva a HEVC kódolás szoftver szinten, mert még úgy látom, hogy semelyik programnál nem jött még ki olyan driver/frissítés, amivel a programok ki tudnák használni a processzor és az IGP erejét egyszerre.
A Win10 + WDDM 2.0-ával meg a DirectX 12-vel jön majd el az a korszak, amikor ez a szoftveres hiány megoldódik. Már tavaly elkezdődhetett a DirectX11-es megoldás tesztelése is, reméljük nemsokára ebből is profitálhatunk valamit.
Linux oldalról a DirectX 11-hez kiadott Intel SDK lesz várhatóan a megoldás, ami a Kodi 16-os revíziójában debütál majd nemsokára.
Addig is gyűjtsd az UHD-s HEVC tartalmakat, hogy legyen is mit nézni.
-
gurabli
őstag
válasz nagyatt #36575 üzenetére
Próbáld meg a VLC-t (feltételezem Win alatt vagy), de ha akad egy Linux box, akkor érdemes ránézni az openHEVC-re: https://github.com/OpenHEVC/openHEVC
Az i7 sem elegendő, illetve nem ilyen formában. De jelenleg csak a Braswell gpu-k támogatják Intel vonalon a h265 HEVC-et, de azt is csak 8-bitben. 4K esetén kell valamilyen segítség a GPU-tól.
Ha mindenképpen követelmény a 4K, és a teljes h265 HEVC@30&60 10-bit, mindez downscale nélkül kiküldve, akkor még várj. Elvileg a Skylake ezt tudja majd, onnantól csak az lesz a kérdés, hogy milyen hdmi és dp kerül majd a lapokra. teljes 4K-hoz hdmi 2.0 kell. És hogy ne legyen ilyen egyszerű a dolog, a 2.0-val bevezettek egy újabb chroma sub-sampling-et, az YCrCb 4:2:0 (a már meglévő YCrCb 4:2:2 és YCrCb/RGB 4:4:4 mellé). Ez utóbbi azért fontos, mert most a legtöbb UHD tv (főleg az olcsóbb (hehe, van ilyen) szegmensből csak a HDMI 2.0 4:2:0-át támogatják, és egyszerűen nem is engedélyezik a 4:2:2 és 4:4:4-et. Szóval nehéz most biztosat mondani.
Szóval, év vége felé majd többet tudunk, de szerintem menni fog gond nélkül.
Windows (és AMD) alapokon majd más segít egy erőművet összerakni
-
Oszilaci
senior tag
válasz Patice #36577 üzenetére
korábban beszéltünk róla ,hogy a szoftver rengeteget számít és a WIN10 TP-ben valami benne volt ami sajnos a "véglegesből" kimaradt
-
-
gurabli
őstag
válasz Patice #36577 üzenetére
(#36577) Patice
Ha a BRIX HTPC-s felhasználását nézzük, akkor az egy szem HDMI pont elég.
Igen, valóban így van, de a legkevesebb tényleg egy spdif/toslink kimenet lenne ezekre is. Ettől még korrekt doboznak tűnik.
(#36577) Patice:
Feljebb véstem, hogy szerintem nem lesz Skylake-ből Soc. Asrocknak így nem kell cserélnie a Braswell-t. Jól meglesz ez a lap a Skylake alatt. Megint csak szerintem nem lesz hardveres h265/10bit támogatás/gyorsítás, hanem szoftveresen lesz megoldva a CPU + IGP közös erejével.
Nem tudni még. Van mindenre vonatkozó információ, sajnos arra is, hogy nem lesz x265 HEVC 10-bit hw támogatás Skylake alatt sem, majd csak a következő tick-tock egyikében. Most ugyebár egy tock jön a Skylake-kel, aztán ki tudja. Szerintem kivárnak, nekik nem érdekük most olyan cuccot kidobni, ami már most támogat HEVC-et. Akkor ki venne később SoC-t?
(#36580) Patice
Kimaradt hát, egyetértek teljesen! Így is pang a PC piac, ha most megkapnánk mindent hw és sw téren, akkor ki venne majd újat év végén, jövőre, azután.
A 4K az bukta és nem érdekes, az miatt ugyan nyugodtan bezárhatna mindenki, aki arra építi a bótot, de a h265 HEVC az jön, csak kérdés mikor. Szóval előbb-utóbb az kelleni fog.[ Szerkesztve ]
-
Patice
Topikgazda
válasz gurabli #36581 üzenetére
SPDIF manapság már nagyon nem szükséges. A legújabb mozivasakon már szinte csak HDMI van, azon meg átmegy minden. USB-ből meg még mindig csinálható egy külső eszközzel SPDIF, ha nagyon kell. És akár jobb minőségű is lehet, mint egy integrált megoldás.
Skylake után már lesz majd új SoC.
A 4K nem bukta, csak a 4K BD szabvánnyal csúsztak meg, meg így a lemezekkel és a filmekkel is. Idén karácsonyra ígérik. Szeptemberben szerintem bemutatásra kerül minden. Most mindenki szabadságon, uborkaszezon van.
A 4K BD-k megjelenésével fog majd elkezdeni terjedni a h.265 meg a HEVC is. A h.264-gyel is így volt.
-
-
gurabli
őstag
válasz Patice #36582 üzenetére
Sajnos igaz, amit az SPDIF-re írsz, de ez csak a fogyasztó társadalom gyökérsége miatt van, irgum-burgum. Eszem ágában sincs lecserélni a kiváló erőlködőmet (ami nekem hibátlanul teszi a dolgát) egy nyomorult hdmi bemenet miatt. Persze ez van, lehet dühöngeni, így működik ma minden. Amúgy is, nekem (én rengetegen vagyunk így ezzel) a DTS és DD5.1 tökéletesen megfelel.
A Skylake SoC még nincs teljesen leírva, mivel borult minden, amit az Intel tervezett, így ezt az utolsó pillanatban fog kiderülni. De szerintem nem kell már sokat várnunk.
A 4K nagyon komoly hozzáértők szerint teljesen bukta, kizárólag egy nagy lehúzás az egész. Ha csak nincs 57" vagy nagyobb tv-d és/vagy nem nézed fél méterről, vagy egy szobád berendezve vetítővel. És még akkor is sasolni kell rendesen, hogy na most ez tényleg annyira jó vagy sem? Nagyon sok teszt van erről komoly audio/video fórumokon, mind egyöntetűen állítja, hogy kizárólag lehúzás. Kb. annyi értelme lesz, mint amikor majd a telefonok kijelzője lesz 4K
A h265 HEVC az korrekt, mivel valóban jelentős javulást hoz a h264-hez képest. Nekünk, átlagfelhasználóknak, viszont nem különösebben fontos, de nincs választásunk.
(#36583) Oszilaci
Hehe, én a legrosszabb vagyok, kicsit konyítok is hozzá, alaposan utána is járok, szóval nehéz "rámsózni" bármit is. Ráadásul egyáltalán nem szenvedek mindig a legújabb cuccom legyen mániában. Továbbra is rengeteg bakelitem van, ami mai high end 82 csatornás erőlködőn úgy szól, hogy , még a jó régi stereo cuccokon
Nem gerjedek a szintetikus tesztekre, az érdekel, hogy amire kell, azt teljesíti-e megfelelően, illetve mennyi rá a garancia.Egy aránylag régi Panasonic plazma tv-m van, 42"-es, van már vagy öt éves, mái napig nem nagyon láttam olyan LCD-t, ami miatt lecserélném, elcserélném.
[ Szerkesztve ]
-
demarad
tag
Meglévő médialejátszóm szeretném cserélni HTPC-re,
visszaolvastam a fórumon, de egy két dologban kicsit összezavarodtam
Amire szükségem lenne: 1080p mkv, BD-ISO 3D (frame-pack) lejátszás, jukeboxos szoftver
a képminőség fontos, mert projektorral nézem, Windows 10el szeretném használniVisszaolvasva látom, hogy páran használnak i3-as procikat, de az utóbbi pár 100 hozzászólásban a Braswell
Inteleket is dicséritek ami hardveresen több mindent tud dekódolni mint az i3, korábban pedig az AMD A6-6400K Richland is szóba került (amit írtatok, hogy linux alatt felejtős, de windows alatt?) meg az AMD Athlon 5350.Van e létjogosultsága az i3-nak és melyikkel érem el a legjobb képminőséget és melyik processzora építve nem ütközök kompromiszumokba a fenti két formátum lejátszása közben.
-
Patice
Topikgazda
válasz demarad #36587 üzenetére
Konyhakész megoldás nem lesz szoftveresen ezt vedd figyelembe. A vetítő miatt gondolom fontos a jó képminőség, ezért ajánlom, hogy kezdj el ismerkedni a madVR-es szűrőkkel.
Ha Win10 alapokon akarsz építkezni és a vetítő miatt én inkább AMD-re szavaznék, de abból is A10-es APU-t, amiben elég erős (min. r7 szintű) az IGP, hogy a madVR szűrőket tudja számolni.
Emiatt AMD Athlon felejtős.
Szoftver: Win10 + Kodi 15.0 ("jukebox" felülethez) + külső lejátszónak meg kell hívni az MPC-HC-t, ami alá már berakható külső szűrőnek a madVR (+ további kiegészítők is szükségesek). Alternatíva: Win10 + DS player-es Kodi, csak sajnos ez eléggé kezdeti, fejlesztői fázisban van. A DS playeres Kodi-hoz szintén felrakható külső szűrő, így tudja azt használni.
A távirányítást nem tudom mivel akarod majd megoldani, erre is van több alternatíva.
-
gurabli
őstag
válasz demarad #36587 üzenetére
Windows alatt nem tudom pontosan mire képes a Braswell, majd valaki kipróbálja. Linux alatt jobb a Braswell, mint az i3.
Csak htpc lenne, semmi másra nem kell? Mert ha csak htpc kell, akkor OpenELEC kell neked, Braswell lappal. kb 10 perc lesz telepíteni, tényleg plug and play.
BD-ISO 3D (frame-pack): erre rá kell néznem, szerintem megy, de soha nem foglalkoztam vele.
(#36589) bajnokpityu
Két és fél méter átmérőn, három méterről nézve lenne értelme.
Valami hasonló nonszensz hülyeség rémlik nekem is. Egész biztos, hogy el fog terjedni pár éven belül a majdnem 100"-os átmérő. Majd viszik az UHD-t 82cm méretben Lidliből, áááááá
Miért oltári hülyeség a 4K (angolul): Link
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz Patice #36582 üzenetére
Ennyire kevesen lennének azok akik nem vesznek meg minden új vackot? A nappaliban még egy régebbi erősítő van, amin HDMI sincs, van viszont coax és optikai bemenet. Én sem cserélném csak a hdmi miatt. Kötve hiszem, hogy annyi plusz költséget jelentene egy optikai kimenet, szerintem helyből sem foglal sokat. Különbség meg nem hiszem hogy nagy lenne egy usb és integrált eszköz között passthrough-t használva.
-
gurabli
őstag
válasz bozont #36593 üzenetére
Hát, a gyártók szerint még így is túl sokan vagyunk, az biztos. Ma meg eleve az a divat, hogy mindig a legújabb (messze nem a legjobb) legyen, szóval mi igazi kisebbség vagyunk, vagyis már annyit sem érünk, mint egy optikai minimális költsége
Sokan csak azért vesznek új cuccokat, hogy egész nap teszteket futtassanak (mondjuk ez régen is így volt), meg elindul két-három új játék, amivel eltöltenek vagy két hetet.
Minap olvastam az Indexen, hogy mekkora gondban van az Apple, mert annyi a profit, hogy sej haj. Mi a titka kérdésre frappáns választ adott a szerző, elképesztően drágán eladni valamit, ami közel nem ér annyit, mégis veszik, mint a cukrot, előállítani meg töredéke. Szóval ez a titok.Lehet, hogy van usb és integrált között némi minőségbeli különbség, nem tudom, de ha van is, már inkább audiophile vita témája, aki meg az vagy annak tartja magát, az úgyis megveszi akkor az usb-t. De aki beérné egy "integrálttal", az szív, szokás szerint.
(#36594) demarad
Ha nem kell másra, akkor felejtsd el a Windowst, szerintem. Biztos lesz itt valaki, aki kipróbálja neked, hogy mit muzsikál a 3D. A legjobb úgyis a gyakorlati tapasztalat.
Így jóval olcsóbban és egyszerűbben is kijössz.[ Szerkesztve ]
-
Patice
Topikgazda
válasz bozont #36593 üzenetére
Dehogy kell megvenni mindenből a legújabbat.
Ha úgy is DTS és DD az, amit a leggyakrabban használsz, akkor nem kell HDMI-s erősítő.
Ha meg kell a koax vagy az optika, akkor neked is egy olyan mini-ITX lap kell max, amin van ilyen kimenet.
(#36594) demarad:
Braswell-em már van, 3D-s eszközöm nincs, így nem tudom sajnos kipróbálni.
(#36595) gurabli:
"Lehet, hogy van usb és integrált között némi minőségbeli különbség..."
Lehet.
"...már inkább audiophile vita témája, aki meg az vagy annak tartja magát, az úgyis megveszi akkor az usb-t."
Ennyi.
-
PuMbA
titán
Tényleg elég lol, hogy kivették a végleges Windows 10-ből a HEVC támogatást a "befejezetlensége" miatt - mindenki csak méltatta, szóval érthetetlen. Karácsonyig gondolom tuti visszarakják / élesítik
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest