Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
nah, felveszem ennek a topicnak a fonalát, tekintve, h megjelent a PCSX2 0.8 és kezd emberi formája lenni a PS2 gaméknak
éppen a Revenge of The Sith-tel vagyok elfoglalódva, h rendesen fusson, és ne fagyjon szét az ''úszó betűknél''. amúgy az eleje, a LucaArts logós minifilm tök jól megy, és az intróként használt, játékból kivett részletekben is minimális a grafbug!
a GT4 Prologue viszont csúnyán szenved. utánanéztem a progiban, nem támogatja csak a full GT4-et...
ha vki akarja EP3 screenshot-okat tudok felrakni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
éppen a Revenge of The Sith-tel vagyok elfoglalódva, h rendesen fusson, és ne fagyjon szét az ''úszó betűknél''. amúgy az eleje, a LucaArts logós minifilm tök jól megy, és az intróként használt, játékból kivett részletekben is minimális a grafbug!