- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Sziasztok !
Igen, megoldható, hogy más színnel világítson - jómagam egy egyszerű A4 Tech SWOP35-öt moddoltam.
Ebben két LED található, az egyik a '' látáshoz '', a másik a farán helyezkedik el. Eredetileg mindkettő piros volt, de bántotta a szemem, úgyhogy kicseréltem őket.
A hasán lévő LED-et fehérre, a hátsóján lévőt kékre.
Csak arra kell figyelni, hogy míg a piros LED nyitó feszültsége nagyjából 1,6V, addig a többié ettől magasabb ( ahol megveszed a LED-et meg tudják mondani
). Ha cseréled a LED-et, elképzelhető, hogy a megfelelő fényerő eléréséhez módosítanod kell a LED előtét ellenállását ( ez állítja be a LED munkapontját, azaz a LED-en átfolyó áram erősségét a tápfesz ( itt 5V ) függvényében ).
Személy szerint nem vettem észre semmiféle változást a sebességben, bár egyesek szerint a módosítás miatt az érzékenység csökkenhet. ( Megjegyzem nem szoktam játszani, tehát fogalmam sincs, hogy egy FPS-ben hogyan változik a dolog hatására a halandóság )
Egyébként sikeresen moddoltam még egy Genius csodát is ( abban zöld lett a végeredmény )
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- LEGO klub
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Macrodroid
- További aktív témák...
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Keveset futott - Eladó!
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Új, tesztelt - Eladó!
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- iPhone 12 64GB Piros - dobozában (INGYEN FOXPOST)
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Ha cseréled a LED-et, elképzelhető, hogy a megfelelő fényerő eléréséhez módosítanod kell a LED előtét ellenállását ( ez állítja be a LED munkapontját, azaz a LED-en átfolyó áram erősségét a tápfesz ( itt 5V ) függvényében ).