- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Sziasztok !
Igen, megoldható, hogy más színnel világítson - jómagam egy egyszerű A4 Tech SWOP35-öt moddoltam.
Ebben két LED található, az egyik a '' látáshoz '', a másik a farán helyezkedik el. Eredetileg mindkettő piros volt, de bántotta a szemem, úgyhogy kicseréltem őket.
A hasán lévő LED-et fehérre, a hátsóján lévőt kékre.
Csak arra kell figyelni, hogy míg a piros LED nyitó feszültsége nagyjából 1,6V, addig a többié ettől magasabb ( ahol megveszed a LED-et meg tudják mondani
). Ha cseréled a LED-et, elképzelhető, hogy a megfelelő fényerő eléréséhez módosítanod kell a LED előtét ellenállását ( ez állítja be a LED munkapontját, azaz a LED-en átfolyó áram erősségét a tápfesz ( itt 5V ) függvényében ).
Személy szerint nem vettem észre semmiféle változást a sebességben, bár egyesek szerint a módosítás miatt az érzékenység csökkenhet. ( Megjegyzem nem szoktam játszani, tehát fogalmam sincs, hogy egy FPS-ben hogyan változik a dolog hatására a halandóság )
Egyébként sikeresen moddoltam még egy Genius csodát is ( abban zöld lett a végeredmény )
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mozgásban a Forza Horizon 6
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Arc Raiders
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Ha cseréled a LED-et, elképzelhető, hogy a megfelelő fényerő eléréséhez módosítanod kell a LED előtét ellenállását ( ez állítja be a LED munkapontját, azaz a LED-en átfolyó áram erősségét a tápfesz ( itt 5V ) függvényében ).