Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Olyan jó néha olvasni, hogy valaki szereti a játékot rajtam kívül.
Egyébként igen, jól írtad. Én szerényebb csapatot építek. PS-emet nem rég adtam el, és váltottam Laptopra, így újra kellett kezdenem a játékot. De PS-en Neymar-Haaland--Messi támadó sorom volt, mint majdnem mindenkinek. PC-n nem akartam ezt erőltetni, igyekszem kicsit kilógni a sorból. Így az elejétől fogva Arsenal csapatot építek, és nagyon élvezem hogy a kedvencekkel játszhatok, szerintem baromi fun. Gabriel Jesus nem meta, de azért igyekszem érvényesülni.
De aki nem akar semmi rákölteni, 1-2 hónap alatt fullos csapatot lehet építeni a heti 1 Free POTW játékosokból.Most sikerült kinyitnom Xhaka-t. Ez az elpontozás amiről beszélsz Nekem nem nagyon tűnt fel. Inkább +1 Trait szokott változni, illetve általában 3 OVR-el magasabb az értékük a normál lapoknál. Például amikor Saliba kapásgólt lőtt 16-oson kívülről, kapott egy Long Shot trait-es POTW lapot. Aah de hiányzik az a kártya...

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyébként igen, jól írtad. Én szerényebb csapatot építek. PS-emet nem rég adtam el, és váltottam Laptopra, így újra kellett kezdenem a játékot. De PS-en Neymar-Haaland--Messi támadó sorom volt, mint majdnem mindenkinek. PC-n nem akartam ezt erőltetni, igyekszem kicsit kilógni a sorból. Így az elejétől fogva Arsenal csapatot építek, és nagyon élvezem hogy a kedvencekkel játszhatok, szerintem baromi fun. Gabriel Jesus nem meta, de azért igyekszem érvényesülni.