Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Olyan jó néha olvasni, hogy valaki szereti a játékot rajtam kívül.
Egyébként igen, jól írtad. Én szerényebb csapatot építek. PS-emet nem rég adtam el, és váltottam Laptopra, így újra kellett kezdenem a játékot. De PS-en Neymar-Haaland--Messi támadó sorom volt, mint majdnem mindenkinek. PC-n nem akartam ezt erőltetni, igyekszem kicsit kilógni a sorból. Így az elejétől fogva Arsenal csapatot építek, és nagyon élvezem hogy a kedvencekkel játszhatok, szerintem baromi fun. Gabriel Jesus nem meta, de azért igyekszem érvényesülni.
De aki nem akar semmi rákölteni, 1-2 hónap alatt fullos csapatot lehet építeni a heti 1 Free POTW játékosokból.Most sikerült kinyitnom Xhaka-t. Ez az elpontozás amiről beszélsz Nekem nem nagyon tűnt fel. Inkább +1 Trait szokott változni, illetve általában 3 OVR-el magasabb az értékük a normál lapoknál. Például amikor Saliba kapásgólt lőtt 16-oson kívülről, kapott egy Long Shot trait-es POTW lapot. Aah de hiányzik az a kártya...

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként igen, jól írtad. Én szerényebb csapatot építek. PS-emet nem rég adtam el, és váltottam Laptopra, így újra kellett kezdenem a játékot. De PS-en Neymar-Haaland--Messi támadó sorom volt, mint majdnem mindenkinek. PC-n nem akartam ezt erőltetni, igyekszem kicsit kilógni a sorból. Így az elejétől fogva Arsenal csapatot építek, és nagyon élvezem hogy a kedvencekkel játszhatok, szerintem baromi fun. Gabriel Jesus nem meta, de azért igyekszem érvényesülni.