- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Olyan jó néha olvasni, hogy valaki szereti a játékot rajtam kívül.
Egyébként igen, jól írtad. Én szerényebb csapatot építek. PS-emet nem rég adtam el, és váltottam Laptopra, így újra kellett kezdenem a játékot. De PS-en Neymar-Haaland--Messi támadó sorom volt, mint majdnem mindenkinek. PC-n nem akartam ezt erőltetni, igyekszem kicsit kilógni a sorból. Így az elejétől fogva Arsenal csapatot építek, és nagyon élvezem hogy a kedvencekkel játszhatok, szerintem baromi fun. Gabriel Jesus nem meta, de azért igyekszem érvényesülni.
De aki nem akar semmi rákölteni, 1-2 hónap alatt fullos csapatot lehet építeni a heti 1 Free POTW játékosokból.Most sikerült kinyitnom Xhaka-t. Ez az elpontozás amiről beszélsz Nekem nem nagyon tűnt fel. Inkább +1 Trait szokott változni, illetve általában 3 OVR-el magasabb az értékük a normál lapoknál. Például amikor Saliba kapásgólt lőtt 16-oson kívülről, kapott egy Long Shot trait-es POTW lapot. Aah de hiányzik az a kártya...

Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20G
- Macbook Air 15" M4 2025 - 16 GB RAM, 512 GB SSD - Apple garancia (116)
- Macbook Air 13" M1 2020 - 16 GB RAM, 256 GB SSD - garancia (112)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- PC Architech NOVA Gamer PC
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként igen, jól írtad. Én szerényebb csapatot építek. PS-emet nem rég adtam el, és váltottam Laptopra, így újra kellett kezdenem a játékot. De PS-en Neymar-Haaland--Messi támadó sorom volt, mint majdnem mindenkinek. PC-n nem akartam ezt erőltetni, igyekszem kicsit kilógni a sorból. Így az elejétől fogva Arsenal csapatot építek, és nagyon élvezem hogy a kedvencekkel játszhatok, szerintem baromi fun. Gabriel Jesus nem meta, de azért igyekszem érvényesülni.