Aktív témák
-
Gamespy™
tag
teljesen egyet értek veled abban hogy a via c3 teljesitményben elmarad a p3-tol azonos orajelen de p3-ban nem nagyon van ddr ami itt ugye a grafikus teljesitmény szempontjábool sem elhanyagolhato és usb 2.0 sem sürün fordul elö p3-ban! szoval a procc gyengébb a chipkészlet erösebb p3-nál szvsz
egyébiránt amit a p3-asok árára irtál az már közelit az elképzeléseimhez (80-85)
a pixelhiba pedig nem ritka jelenség mivel nem cserélik garban sem miatta...
mod: amuyg én is láttam a pc-landos árat de nem derül ki mekkora a vinyo ill milyen optikai drive van benne igy nehéz viszonyitani
[Szerkesztve] -
Gamespy™
tag
[link] én ezt találtam ez pont olyan felszereltség mint az enyém (120 netto 144 brutto)
[Szerkesztve] -
Gamespy™
tag
a garival az van hoyg még augusztusig garis lenne csak nincs meg a számla anélkül meg nem él a garilevél sem
(belinkeled nekem hol van 90 k nettoba? csak kiváncsi vok hoyg ez a felszereltség -e) -
vakarcs
aktív tag
szia...
nezegettem es az uj netto arra 90 korul mozog...
figyelembe veve, hogy nem irtal garit (ugy veszem nincs)
meg a pixel hibat...
en bekezdek egy szukos 60Kval...
(csak ajanlat nem leszedni a fejem, ha nem tetszik)
amugy meg UP!
mod: csak, h lasd az ar amit irtam nem legbol kapott [link]
mod: neztem, h a proci gyengebb... (itt csak 1gigas... de ne felejtsuk, h VIA proci van benne... p3 notik mennek 80K korul)
[Szerkesztve] -
Gamespy™
tag
szoval volna egy ilyen gépem és lehet vennék egy másikat sulinetre ha ezért olyan árat kapok hoyg érdemes leygen eladnom
[link]
a gép tipusábol a legnagyob azaz 1200-as procit birtokolja valamint 256 333-as ddr-t és egy dvd/cdrw combot illetve egy 40gb/5400/8mb-s samsung vinyot
egy aproság ami zavaro lehet hoyg egy subpixel hiba van a jobb oldalon kb középen a szélétöl 5 pixel távolságnyira amely folyton pirosan világit de mivel nagyon a széle igy annyira nem gáz sztem
várom az árajánlatokat ! aksi megkimélt 1-1.5 ora attol függöen mennyire hajtja az ember a gépet
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest