Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
francois8
csendes tag
Köszönöm a válaszod, immáron sokadjára! Megváltoztattam már, volt, hogy kétszer bevitt ebbe az utcájába, mert az eredetileg megadottat nem akarta elfogadni. Pedig jól írtam be.... Azt akarja rám erőszakolni, hogy más is (illetéktelen) akarná használni az ebay-em, vagy olyan, mintha nem ismerne fel engem.... Ilyen még sohasem volt, hogy a jelszóval reklamált volna és emiatt képtelen legyek licitálni. Hogyan tudom ezt hétvégén az ügyfélszolgálattal rendbe rakatni, ha egyáltalán azzal kell? Időközbe egy licitet nyertem és érdekes ki is tudtam fizetni a terméket.
Nagyon jó lenne, ha tudék licitálni, mert este van több olyan termék, amit el szeretnék vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One UI zápor esett a hétvégén
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest