- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacky74
csendes tag
válasz
zhagyma #5068 üzenetére
Köszi a választ! Szóval (bocsi az ismétlésért és szájbarágásért) a megoldás hogyha nem akarok kapcsolgatni és dugdosni akkor marad az a megoldás hogy veszek egy DVB-T antennát és egy PMSW 200-t hozzá ezen kívül más nem kell.
Így egy kábel megy be és lesz DVB csatornám és analóg kábel amikor pedig köztük távir.-al váltok a relé át fogja kapcsolni hogy melyikről jön a jel.Samsung Le40C650-em van és visszaolvasva más már jelezte hogy nem tud kiadni 5V-ot ezt ügyfélsz. és szervíz is megerősítette.
Ez a lezárási csillapítás amit írtál okoz valami gondot v. csak plusz info?(képminőségre van hatása?)
-
zacky74
csendes tag
Szasztok!Tanácsot kérnék:
Van egy LCD-m ami DVB-T tunerrel és egy Fibernet-es kábel TV előfizetésem. Na ezt akarnám
egy kábelre rakni. Tudom hogy kell hozzá közösítő csak a kérdés hogy melyiket. Én két lehetőséget látok:1. Veszek 1 PMSW 300 DVB-T / CATV átkapcsolót, van most jelenleg egy mezei UHF antennám
és ezeket rakom össze. Ez valóban elég e és működik e ily módon a dolog?2. Veszek 1 PMSW 200 DVB-T / CATV átkapcsolót és egy normális DVB-T antennát ami adja majd az 5 V-ot és így rakom majd össze.
Ha jól értettem az eddigi bejegyzésekben ha közösítőn van a két jel akkor a TV-n lévő csatorna váltás fogja kiadni a jelet a közösítőnek hogy melyikre váltson.(DVB v. kábel) Tehát nem nekem kell ki/be kapcsolgatni a DVB-T antennát vezérelni az 5V-ot.
Ugye az is szempont hogy az 1-es megoldás lenne az olcsóbbik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Lexus, Toyota topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest