- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Az otthoni beltérim sokkal jobb, a tv még annál is.
Na-igen, valami ilyesmire gondoltam. Most akkor jó lenne tudni, hogy melyik az a dongle, amelyik hasonló érzékenységű a TV-dhez.
(#7412) csendes:
Egy USB-s (vagy PCI-os) DVB-T tévékártya nagyon leegyszerűsítve három részből áll
Miértnem négyből? Hol marad a jelerősítő? Nem lehet, hogy a TV-k azért mutatnak jobb vételkészséget, mert azokban van ilyesmi is?
Az érzékenység növelésénél a nehézséget az jelenti, hogy az USB porton a teljesítményfelvétel korlátozott (5Vx500mA, illetve hub-nál csak 5Vx100mA).
Erre én megpróbáltam rájátszani. Egy külön adapterrel megtáplált hubra dugtam rá a dongle-t. Semmit sem javult a helyzet.
Illetve adott esetben, ha jó a rálátás, vagy van már van egy jó antenna, fölösleges egy drágább, érzékenyebb vevő.
Áááá-nem ennyire egyszerű a dolog nálam. Én (itt nem részletezett okok miatt) nem rakhatok ki tetőantennát. Nem szeretnék a kisszobámban egy négyméteres Yagit sem kerülgetni. Mi marad? A 10 centis bot-antenna, meg (és itt jön a lényeg!!!) egy érzékeny dongle.
Minden tiszteletem a szakértelmedé, hogy így vágod a belsőrész-csippeket, de esetleg nem tudnál a most megvásárolható választékból, annak is a megfizethető részéből, egy konkrét típust ajánlani? (Legszívesebben innen választanék.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest