- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Google Chromecast topic
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
Szerintem ezért tesztel az MTV-AH:
"Más gyártmányú encoder volt a nyári, és más a végleges. Ez utóbbi a Thomson Mustang chipset-et használja, ami iparági vélemények szerint a legjobb a piacon. Én nettó 6 Mbps-os video sávszélességet teszteltem, és teljesen elfogadható volt, még gyors mozgásnál is. Persze a vízisportok, vizes jelenetek minden MPEG algoritmust kicsinálnak, arra nincs gazdaságos megoldás."
by Vígh Zoltán MTV
-
ati2
őstag
De még az Aspect Ratio-t is rosszul állították be az M1 és M2 stream-ben, auto-n teljesen gázos.
Hétvégén volt az M2-n szabványos 720p-s teszt adás is, az egész jó volt 6 Mbit-hezArra nem tudtam még rájönni, hogy az RTLK + TV2 hogy vett 2 MBit sávszált, ha idáig csak 1,55 volt
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kompakt vízhűtés
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest