Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    Na kérem szépen, megcsinálták a hibás Dune Lite 53-asomat (vki itt kérte, hogy írjam le a hibáját)
    Nos, a Media Doktor hoz vittem [link] A forgalmazó is őket ajánlotta.
    A srácok korrektek és gyorsak voltak.
    A hiba (nem vagyok egy kocka, sorry, ha nem tudom kellő mélységben a bugot leírni) : frissítések és az eltelt több éves használat során (cca 4 év) pár hibás boot szektor keletkezett. Ezekkel nem is lenne gond, mert mint a Win-nél is, itt is figyelmetlenül hagyja a gép az ilyen szektorokat. A hiba ott volt, hogy a kis drága mégis ezekre a szektorokra próbált írni és mivel nem sikerült neki, minden hidegindításnál újratelepíteni akart.
    10 pénzembe került a javítás :O, De megérte, mert olcsóbb volt, mintha egy újat vennék (csatlakozás szempontjából, az ezzel egyenrangú típus, a 80 ropis TV-303-as lenne)
    Megvan a lehetőségem arra , hogy a gyári terméktámogatáson belüli szervizfájlokat is letölthessem, de inkább nem kísérleteztem, inkább profikra bíztam. Már haza is vittem és be is izzítottam a kis drágát :DD (nehéz volt ez a 2 hét nélküle)
    És itt jönne a kérdésem: van ez a nyelvi fájl. Feltettem, de a Youtube appot teljesen elb@szta. Mindenhová érdekes #&°˛˙ˇ karaktereket illeszt az appon belülre. Nálatok is van ilyen?

Új hozzászólás Aktív témák