- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
hát azért nem túl biztató... mert ha belegondolunk, hogy a sc első része mikori és a folytatás mikor jött, azért ott hozták a várható szintet
kicsit félek én is: értékelések mindenféleképp kellenek, mert nem szoktam ekkora tételnél érzelmi alapon/hirtelen dönteni
ha jó, akkor majd beszerzem valamikor, de ha nem, akkor 1000ft-ot sem dobok ki szívesen
ui: számomra már akkor jó lenne a játék, ha a demó 2 pálya között lenne stabilan a hangulat (az első pálya király volt, de a második csak ilyen "szódával elmegy" kategória) ...ha pedig nem jön be, akkor jön majd a rage
az magasra teszi majd a mércét... a sors iróniája lesz, ha megint egy (kor szintjéhez számítva) brutális id-motor ver oda duke-nak?
'96-ban a quake azért odacsapott neki szerintem egy nagyot (de hát ezt 96-ban sem a grafika miatt szerettem)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged