- Hobby elektronika
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave #1403 üzenetére
A Glory Kill fun, még sokrétűbb dezintegrálást és homloklebenymenti elszilánkosítást tesz lehetővé (főleg, hogy a rendszer nagyjából érzékeli, hogy a célkereszttel a szenvedő alany mely testtájára mutatunk éppen és milyen szögből tesszük azt), ill. szakszerű alkalmazása a nagyobb harcok flow-jára is pozitívan hathat. Belefér egy "next-gen" DOOM-ba és bőven lehet az előnyünkre fordítani.
Aztán van itt még valami; az eredeti kisregényben a hentesbárd alá siető lényekről nem szólt a fáma (ahogy az amúgy kifejezetten jól sikerült hangokról sem), de már meguntam a gépelést.
Annyit azért elzokognék, hogy a kiberdémon kissé csalódás (azért a második küzdelemnek tényleg volt egy klasszikus '90s bossfight feelingje), de a többi en bloc rendben van.
Hell Knight és a pokolfattyak jórésze a D3-as elődre hajaz (az élőholt katonákkal és tudósokkal az élen), ellenben a Pinky végre Pinky és durva.
Meg a Baron of Hell is barátságos. Mancubusok terminátorok, a kedvenc Cacodemon viszont nem hozza a várt csodát; az eredetinek sokkal több egyénisége van. Ez viszont böszme nagyot harap.
Pain Elementalt meg nem láttam még. Vagy csak nem tudtam megkülönböztetni egy new school Cacodemontól - ami elég tré lenne.
A Lost Soul-ok sem olyan csököttek, mint a D3-ban voltak.Vannak friss delikvensek is (mondjuk a Summoner engem az Arch-vile-ra emlékeztet), amik érzésem szerint kicsit talán kilógnak a DOOM-univerzumból, de a jelenlétük nem zavaró.
Az exobiológiai témakör részletei nyilván egy meglehetősen érdekfeszítő esszé keretein belül állhatnának csak össze egységes egésszé
, viszont most már tényleg békébe rakom a billentyűzetet, mert rámjött a kelletlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Formula-1
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hobby elektronika
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Brave
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged