Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave
üzenetére
A Glory Kill fun, még sokrétűbb dezintegrálást és homloklebenymenti elszilánkosítást tesz lehetővé (főleg, hogy a rendszer nagyjából érzékeli, hogy a célkereszttel a szenvedő alany mely testtájára mutatunk éppen és milyen szögből tesszük azt), ill. szakszerű alkalmazása a nagyobb harcok flow-jára is pozitívan hathat. Belefér egy "next-gen" DOOM-ba és bőven lehet az előnyünkre fordítani.
Aztán van itt még valami; az eredeti kisregényben a hentesbárd alá siető lényekről nem szólt a fáma (ahogy az amúgy kifejezetten jól sikerült hangokról sem), de már meguntam a gépelést.
Annyit azért elzokognék, hogy a kiberdémon kissé csalódás (azért a második küzdelemnek tényleg volt egy klasszikus '90s bossfight feelingje), de a többi en bloc rendben van.
Hell Knight és a pokolfattyak jórésze a D3-as elődre hajaz (az élőholt katonákkal és tudósokkal az élen), ellenben a Pinky végre Pinky és durva.
Meg a Baron of Hell is barátságos. Mancubusok terminátorok, a kedvenc Cacodemon viszont nem hozza a várt csodát; az eredetinek sokkal több egyénisége van. Ez viszont böszme nagyot harap.
Pain Elementalt meg nem láttam még. Vagy csak nem tudtam megkülönböztetni egy new school Cacodemontól - ami elég tré lenne.
A Lost Soul-ok sem olyan csököttek, mint a D3-ban voltak.Vannak friss delikvensek is (mondjuk a Summoner engem az Arch-vile-ra emlékeztet), amik érzésem szerint kicsit talán kilógnak a DOOM-univerzumból, de a jelenlétük nem zavaró.
Az exobiológiai témakör részletei nyilván egy meglehetősen érdekfeszítő esszé keretein belül állhatnának csak össze egységes egésszé
, viszont most már tényleg békébe rakom a billentyűzetet, mert rámjött a kelletlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy akkor már a Painkiller féle gyors movement. Viszton single-ben csepett sem zavar ez sem.
, viszont most már tényleg békébe rakom a billentyűzetet, mert rámjött a kelletlenség.