Új hozzászólás Aktív témák
-
dane
senior tag
Látom itt sok embernek van Inspiron 6000-ese!
Én pont ezt a típust keresem! Ha valakinek eladóvá válik kérem jelezzen itt:
[link] -
tpoor
csendes tag
válasz Monorail #298 üzenetére
Arulja mar el valaki, hogy itthon miert ennyire dragak a Dell-ek? Ha van ismerösöd a Lajtatol keletre, most origonalban ezt a konfiguraciot 1792 € -ert (az annyi, amennyiert teljesen korrekten kinalod) adjak. A notebook.hu-n ez tenyleg kb 700.000 Ft. Miböl jön össze ez a 250.000 Ft különbseg? Ezt most komolyan kerdezem, mert en is szeretnek venni a hugomnak egyet, de ha lehet Magyarorszagon, mert ö ott el.
Az igazság tűzerő kérdése.
-
dane
senior tag
[link]
az itt található árakon hogy lehet beszerezni notikat? ezek milyen árak? -
tpoor
csendes tag
Ha jol latom az a link amerikai. En az enyemet Nemetorszagban rendeltem interneten keresztül. Annyi huncutsag volt a dologban, hogy 70 € postaköltseg volt hozza. Figyelni kell, mert gyakran vannak akcioik, amikor ezt ök atvallaljak. Söt, kapsz gratisz egy nyomtatot, vagy extra memoriat hozza. Amugy jo volt a dolog. Megrendeltem, nem egeszen 2 het mulva jött a szomszedasszony, hogy itt jart a postas es hozott vmit. A szamla benne volt a csomagolasban, van 2 heted, hogy befizesd, vagy ha reszletre akarod venni, akkor el kell küldeni a C&C Banknak egy igenylest. Amugy az europai arakat es kinalatot itt talalod:
http://www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=de&l=de&s=gen
Jo böngeszest!Az igazság tűzerő kérdése.
-
tpoor
csendes tag
Ahogy latom, nem lehet, automatikusan adjak hozza. A jo hir, hogy most 256 helyett 512 MB RAM-mal adjak gratisz. Azt viszont mondanam, hogy mivel en N.o-ban rendeltem, a billentyüzete nemet (persze tud magyart is feliratok nelkül) es nemetül fut a Windows Home-ja. Ha jol emlekszem, az elsö installalasnal at lehet angolra is allitani.
Az igazság tűzerő kérdése.
-
PLacc
senior tag
Ha valaki ''papírjait elvesztett gépet árul gyári gar nélkül'', akkor az 90%, hogy lopott, nem akarok senkit sem gyanusítgatni, de aproneten az utóbbi időben három D610-es gép is felbukkant, olyan 150-180k-s áron (akár X300-as ATIval), és mindegyik lopott volt (leellenőriztettem a Service Tag alapján)! Egy 0670xxxxxx-es számú emberke árult pl. 2-t.
Ezekre persze nincs gar, ha beviszed a Humansofthoz, az egyenlő a lebukással, és orgazdaság!
[Szerkesztve] -
senior tag
Halihó!
Még mindig szenvedek az SD olvasóval de már legalább ékezettel gépelek, ezek az angolok teljesen elmebetegek, a kisvárosban ahol élek minden wirelessen megy, és alig titkosítják, szóval amíg nincsen net a addig kijövök a parkba egy kicsit netezni , itt azért nincsen akkora tél, egyébként az online húdegyors szervíz 3 napja nem képes egy válaszemailt megfogalmazni arról mi baja is lehet az SD kártyaolvasómnak azt hiszem holnap csúnyán fogok velük viselkedni, mert a honlapon dícshimnuszt zengedeznek hogy milyen király a support, ahová két napja próbálom beregisztrálni magam csak éppen nem lehet.
Olvastam hogy kínálgatnak papír nélküli gépeket eladásra, ha beleszólhatnék még akkor is gyanakodjatok ha papírral adják, amikor a gépet vettem még úgy kb. 40000 forintért vehettem volna lopás elleni biztosítást is, szóval tényleg a kisördög beszél belőlem de mi van akkor ha a koma eladja neked a papiros, csodaszép gépet, te szépen hazaviszed Ő pedig másnap bejelenti lopottnak, ( persze lehet hogy csak a kisördög beszélt belőlem ), szóval azért egy adásvételit írjatok mindeképpen.No money, no honey.
-
Badb0y
addikt
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
senior tag
Szoval nemi tapasztalat a Dell szervizekrol itten Angliaban es a hires-nevezetes supportrol.
Feljutottam a Dell felhasznaloi forumra, hat vagyunk parszazan a vilagban szetszorva akiknek nem olvas SD kartyat gepe. Ahogy olvastam a Dell sz.... az egeszre, kiadtak egy kozlemenyt hogy az teljesen normalis dolog es csak a kartya tehet rola.
Az olvaso egy Ricoh egyebkent, es szerencsere ugy tunik van hozza egy driver, amit a forumosok kukaztak ossze, az Aus honlapjarol, van akinek mukodik, van akinek nem.
Akinek nem mukodik az nagy nehezen alaplapot tudott csereltetni, azota jo az olvaso, ugyhogy most egy kicsit ideges vagyok, pontosan ezert vettem a Dellt, merthogy van support + minoseg, szoval furcsallom az egeszet, foleg mert meg mindig nem valaszoltak az emilekre.No money, no honey.
-
törölt tag
nézzetek be ha tudtok érte adni egy jo notit
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=263962 -
MuKI666
tag
Hello Srácok!
Volna 1 kérdésem!
Szerintetek mennyit érhet a Dell Inspiron 5000e?
P3, 600Mhz, 128mb Ram, 10Gb winyo, Ati Mobility 128 2x(16Mb),DVD rom, floppy, UXGA+: 1600 x 1200, 2x PCMCIA, USB.........
Az aksija pedig nem műkődik, de ezen kívűl tökéletesen megy, karcmentes, szép...
Jólenne ha beáraznátok nekem .. előre is köszi.beszélj halkabban
-
Badb0y
addikt
Miért van az, ha rákötöm a tv-re a notit, mert szeretnék egy filmet megnézni, fekete a kép
Mit lehet ezzel tenni? Mert végigpróbáltam mindegyik formátumot és egyik se jó. Mindnél fekete fehér
VGA drivert nem frissítettem mert nem tom, hogy ezekhez a 4200go-khoz jó-e a forceware driverMinőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
sergio_
aktív tag
hi,
nem nagyon olvastam vissza
anno én is sokat szarakodtam a tv-s képpel, feket-fehér, vibrált, hangyás volt. A végső megoldást 1 spéci s-video kábel jelentette erre szakosodott kábelboltból
Nálam radeon volt a vga, vhol olvastam, h geforce-okhoz létezik 1 külön progi ami elvégez minden baállítást (a nevét ne kérdezd -
Badb0y
addikt
És mint egykori vevődnek nem tudnál segíteni ezzel kapcsba
Valahol utána érdeklődni meg hasonló ?
Más:
Mint már említettem Dell LAtitude D800-as gépem van 855pm chipsettel. Elvileg ez csak a 266mhz-s ramokat támogatja. De itt[link] írják a 333mhz-t is. Mivel nem igazán tudok angolul, ezért a segítségeteket kérném, mert itt [link] van egy leírás róla, és megkérnélek titeket világosítsatok már fel
Előre is thx mindenkinekMinőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
sergio_
aktív tag
utánanézek, ha végre lesz normális netkapcsolatom (most minden oldal 5p )
1ébként hogy próbálod? tv-hez milyen csatlakozón csatlakozik? (scart, rca, s-video?) kábel honnan van? (medias hama kábeleket felejtsd el)
a linket most nem tom megnyitni, de sztem biztos megy benne 333as v 400as memória, max 266on szaladgál -
senior tag
Szoval!
Panrapi varakozas utan felhivtam az ugyfelszolgalatot, ami milyen erdekes ki van telepitve Indiaba, ami azert jo mert altalaban a nevemnel el szoktak akadni, felvazoltam nekik a helyzetet, es elmagyaraztak hogy a kartyam a hibas ( meg gondolom aze 10-20 szerencsetlene meg akiknek ugyanez a baja ). Kaptam drivert az sem hasznalt, ezek utan irtam az Ugyfelszolgalatnak egy igen csunya emailt, erre mondtak hogy vagy visszakapom a pnezem vagy kuldenek egy ingyen nyomtatot.
Es akkor elgondolkodtam, ha az agyonsztarolt Dell ugyfelszolgata ennyire csapnivalo, ha a support kimerul abban hogy vitatkozom veluk egy kb. 1000 forintos olvason, akkor milyen lehet a tobbi gep tamogatasa???
Ugyhogy ugy dontottem megtartom, mert tetszeni teszik, bar a szam ize egy kisse keseru, de mivel a jotallasom beazas, leejtesre is ervenyes ha osszegyujtottem az eromet az ugyfelszolgalattal valo hadakozasra akkkor majd valamikor kint hagyom a zuhogo esoben, vagy veletlenul leejtem.
Maga a gep egyebkent jopofa, es tetszik, de Dellt tobbet biztosan nem fogok venni es senkinek nem is fogom oket ajanlaniNo money, no honey.
-
PLacc
senior tag
Így van, valahogy felszorzódik 2-vel, ezt én se egészen vágom... Minden esetre egy próbát nem árt csinálni, mert érekes módon a Dell a D szériát csak 266-os RAM-okkal szerelte gyárilag, az IBM meg a T4x-eket 333-akkal... De, hogy miért?! Ugyanaz a chipset-jük.
A videós problémára nem tudok mit mondani, egyszer sem használtam TV-n, csak külső monitoron, az meg rendesen ment...
Én a support.dell.com oldalán kezdeném a keresés, a legújabb VGA-driver telepítésével, hátha megjavul, meg egy újabb BIOS-t is érdemes felnyomni szvsz... -
Badb0y
addikt
Megéri elcserélni egy d800-at(banias procis) erre?
[link]Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
PLacc
senior tag
Szerintem nem éri meg, az Asus azért gyengébb minőségű akárhogy is nézzük, csak Celeronos a procija (akkuról kb 1 órát bírja a Speedstep hiánya miatt), és integrált VGA-ja van, amitől a Te Geforce-od azért jóval erősebb... Ezek a kirívóbb negatívumok.
Egyébként a D800-ba bele lehet tenni Dothan procit, de előtte azért Everest-tel megnézni, hogy a foglalat milyen benne.
[Szerkesztve] -
Monorail
csendes tag
Azért ilyen bazi drága itthon a Dell, mert nem követik a nyugati üzletpolitikát (ott csak közvetlenül tőlük lehet rendelni) és egy csomó kereskedő kezén átmegy a gép, akik ráteszik az árrésüket. Az angoloknál a legolcsóbb Európában, kb annyi mint az USA ár+ közterhek (ennyiért itthon közepes márkájú notikat kapsz). Mivel a procik sorszámozottak, csak idő kérdése mikor gondol egyet a VPOP, és kezdi el ellenőrizni az internetforgalom alapján, hogy fizettél-e vámot a notidra, szóval én európai vásárlást ajánlok vagy Ferihegyen a piros folyosót (vám+áfa+vám áfája = 32%).
Én is tapasztaltam a kártyaolvasó problémát a fényképezőgépemhez kapott eredeti 16MB-ost nem olvassa, a külön vett 256-ost igen, ez valószínűsíti a kártyahibát.
Az indiai ügyfélszolgálat tényleg szar, órákig tartott elintézni bármit is, csak kék-számot hívhatsz (interneten is 50-valahány Ft), és nem kaptam számlát a géphez, így nem tudom elszámolni a cégben, ezért kell eladnom magánszemélynek (a garancia természetesen érvényes), bruttó 1104 font volt angliai szállítással + 100 font a Magyarországra küldés (1200font X380ft) nem számolva a macerát az indiaiakkal. -
senior tag
válasz Monorail #344 üzenetére
Szóval kártyaolvasó ügyben nem is lett volna baj, ha amikor megrendelem a gépet, mondjuk lett volna egy lábjegyzet, hogy nem minden kártyával kompatibilis.
Az indiai ügyfélszolgálattal meg papiron nem is kellett volna hadakoznom, legalábbis szóban nem, mert a jótállásom a szerződés értelmében online internetes segítséget is magában foglal, ami gyorsan ki is derült hogy mennyit ér. Az ajándék printerüket elküldték és most azzal csesztetnek hogy töltsek ki egy kérdőívet a munkájuk értékéről, hát nem rakják ki az ablakba amit megkapnak, az megint más dolog, hogy nem rajtuk kéne leverni a port, de itt Angliában az összes ügyfélszolg Indiába van telepítve, állítólag ha igazi angol ügyfélszolgos beszél veled akkor már bajban vagy
MIndegy a gép marad még egy darabig aztán talán mint írtam még akár egy sajnálatos baleset is érheti ebben a nedves,dohos angliai időben ( természetesen a jótállás feltételeinek alapos áttanulmányozása után ), ami mind az aksira, mind az alaplapra illetve a kijelzőre ki fog majd hatni, de ez még a jövő zenéjeNo money, no honey.
-
jasszer
őstag
Van egy C640-esem eladósorban, ha érdekel vkit: [link]
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
mad1
veterán
hali..mit kostal az ara?
amugy a dell ek jok stabilak es tenyleg jobb mint az asus...
tul sok asus alaplap sul ki note ba...Ne szemetelj ! = Steam
-
matuu
tag
Ez miért lehet? Dell Latitude 110L...... Eddig ezt nem csinálta. Most raktam újra a gépet. Nem tudom, hogy mi lehet az oka annak, hogy ezt írja ki, hiszen, csak egy normál DVD...''A'' rulez => ATI, AMD, ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- iOS alkalmazások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- HP 250 G7 15,6" (i3-7020U, 8GB DDR4,256GB SSD, Win11.)
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Laptop töltők és akkumulátorok (Dell, Lenovo, HP, Acer, Asus) AAM számlával és garival
- Eladó DELL Latitude 5490 (i5-8350U, 16GB RAM, 256GB M.2 SSD,14" 1920x1080 FHD,) számlával és garival
- HP Probook 430 G6 i5-8265U / 8GB DDR4 / 256GB m.2 SSD 14" laptop jó akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest