- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
az egyik kingmax oda is lett,rajta figyel a ragasztócsikon a chip
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #2004 üzenetére
Már csak a diablok vannak hátra. 48 chipből egy lett oda..pontosítva akkor 16,mert ha egy is oda lesz akkor vége a ramnak A Diabloknál meghallgatom "szakember" véleményét
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
belevágtam na nem a blokkos téma,hanem az overclockba...érdekes biosa van
kezdem a rammal,mivel az tartozik ide.
1686MHz 8-8-8-20ban 2T 1.84V
az everest eredmények nem valami szívderítőek,közel sincsen a 10k-hoz
azonfelül most 2Tben megy a prime. 1Tben kidobott egyszerre. Pedig magasabb feszt is adtam neki. Most visszavettem a feszt,és 2Tbe..
azt hiszem sok hsz. fog itt lenni sorry előre is"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #2007 üzenetére
még nem mertem szétkapni a Diablot...féltem.Egyelőre léggel. Szerintem holnap nekiesek a vizezésnek. Tehát akkor várhatok a ramtól 2000et CL9ben 24/7 ugye? még ismerkedünk
-
ferbazs
tag
válasz Laraxior #2008 üzenetére
Szia!
Szerintem hagyd úgy ahogy van, amíg nálam volt a Rampage Extreme, a hozzáadott hőszenzort betuszkoltam a diablon a borda és a chip közé....2000-en (2,1v) is az irdatlan 34 fokot volt képes elérni, igaz ezt egy ventikkel telerakott CM690-es, de zárt házban...
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Laraxior #2008 üzenetére
Nálam a memó bírta a 2000-CL8-at is. 2.1-et kapott, MCH alapon. Most 1800-CL8 megy 1.9v-vel. Szerintem nálam a proci volt a ludas.
Magába a proci simán ment primestabilan 3,6-ot, ha a memó alapon volt.
A memó simán ment 2000-et CL8-ba, ha a proci alapon volt. De szinkronban 3375+1800 CL8 a vége, felette nem is bootol. Még fut a memtest, de egyelőre (9 órája) stabil, prime 14 órát ment stabilan. (Akkor értem haza...) -
SzlobiG
félisten
válasz TazLeacher #2013 üzenetére
Talán lehet pont az volt a baj, hogy az MCH alapon volt.
-
Laraxior
titán
egy kis öröm...hogy a Diablok single sided ramok van esély a túlélésre.
egyébként tudom hogy nem sok hűteni valója van,de alá akarom tenni azt a kis szenzor izét,ami van a laphoz. Meg ha már itt van 4 blokk... nem szeretném eladni őket"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
valaki sziloplaszt szerű valami van a másik oldalon...
Diablo van GTS és GTR chippel is szerelve? Mert ezen GTRek csücsülnek..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Eddig jutottam
Nem tudom,de 1800 felett még nem sikerült elindítanom a ramot. Megpróbáltam 2000en CL9-9-9-27el,2Von,de nem megy...[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz TazLeacher #2021 üzenetére
1-3 vagy a 2-4 slotokban?
A Tiéd 790i sli? vagy Ultra SLi? Mert ez elvileg ultra...450 sem lenne rossz 9.5ös szorzóval 4275MHz, de inkább magasabb FSBvel szeretném elérni ugyanezt.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #2023 üzenetére
Hát nekem aszongyák a tulajok hogy ultrás... én hiszek nekik amúgy minden program simának látja...
everest: 8k-11k-7.5k--->azért egy átlag 10k-ra számítottam...
winrar:1.5k,ezen elcsodálkoztam picit,de eszembe jutott hogy quadom volt azelőtt[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Overlocker #2026 üzenetére
jugeen írta hogy inkább az unlinked beállítás a nyerő az FSB/DRAM arányoknál és lám..mindjárt betöltött a windows 1800as ramokkal
Keldor: holnap lesznek normális képek...
Szlobi: megyeget,csak idő kérdése..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Laraxior #2022 üzenetére
2-4-be. Az 1-3-at nálam nem szerette, és a linked is jobbat tett neki, nekem egyenesen azt tanácsolta, hogy inkább maradjak a linked-nél.
Ultra SLI. Ez már off, de mi a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
jugeen
addikt
válasz TazLeacher #2030 üzenetére
mint akkor is írtam, "a lejgobb az lenne ha a"
sajnos sok esetben a P1, P2 bekapcsolt állapotban instabilitást okoz magas FSB mellett. ezért szokták az unlinkedet használni.
-
jugeen
addikt
válasz TazLeacher #2033 üzenetére
nf790i legnagyobb betegsége az FSB lyuk. értsd ezalatt hogy minden lapnál, más FSB beállítás mellett van a sávszélesség vesztés. ezért ha egy mód van rá, akkor javallott minden nf790i tulajnak rászánni pár napot, míg megtalálja a legoptimálisabb beállítást.
-
BemAnyó
senior tag
Sziasztok, tervezem hogy belépjek a ddrII as klubb ba, kb 20-20K van a történetre egyenlőre 1 db 2gb -s modult tervezek venni, kérdésem hogy mit érdmes ill. nem érdemes, egyenlőre a Kingmax 1600 CL7 est néztem ki, 20,5K, minden tanácsot szívesen fogadok
-
Laraxior
titán
nekem is ugyanezt tanácsolta Over..csakhogy az egy 500hsz-es topik volt...
szívás ez a lap komolyan... a ramokról nem is beszélve"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SimonYana
addikt
Van valakinek ifója a Kingmaxról?DDR3 2gb-os és 1600-as.Nincs vele semmi bajom,de gyárilag 1.9-et ír 1600-on,de sajna nem mennek csak akkor 1600-on , ha 2.1 -et adok neki a Gigabyte Extremeben.És kicsit túl is feszeli,mert az evereszt 2,14-et ír.
Nagyon nem érdekel,mert majd legariztatom,ha meg hal,de csak jó lenne valami infó.
Előre is köszönöm.
Ja.....
Ha veleki tudna még segiteni egykét fontos beállításon,mert mos a Ram és a CPU feszen kívül minden autón van.Így 2,1-el autón beteszi 7,7,7,20-ra.® SimonYana ®
-
Laraxior
titán
nekem a lappal sem lenne gondom.... egyedül annyi hogyha Crysis Warsnál szerver vagyok állandóan *.exe hibával kidob... De ha csak úgy egymagam lépek fel és úgy gamelek,nincsen semmi gond..érthetetlen... és akkor honnan tudjam hogy mit basszak a cuccal... lap,memória,proci..vagy mit is kellene állítani P35 jóval egyszerűbb volt...és jobban is ment mindegy még kínlódok..
-
Laraxior
titán
hát a ramon lehetne még csiholni...
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #2049 üzenetére
1.93 és 2V között van valahol. az első értéken nem stabil,de 2Von igen.
feltettem az extreme biost is a lapra,de csak a biost látja a chipset továbbra is 790i... pedig ultrás[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- 16GB 2666MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Predator CL13 (HX426C13PB3/16) eladó
- LAPTOP Memóriák 2GB 1GB 512MB 256MB DDR3 DDR2 DDR
- Kingston HyperX FURY 2x8Gb DDR3 1600Mhz CL10
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
- Kingston Fury 2x16GB kit DDR5 5600mhz CL40
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest