Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3DMark06 eredmények
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Aktív témák
-
pufi
tag
el sem hiszem, hogy sikerült. miután a k-lite codecpack még nem jött le (mer ugye olyan széles a sávom, mint az állat) mondom akkor nézzünk egy frissebb verziójú mpc-t, mer az ugyebár meg csak 1.3MB :) letölt, elindít, kicsit állítgat= megy a film (egyébként sem a powerdvd, sem a windvd nem tölti be a filmet).
Mindent köszönök, elmentem filmet nézni :C -
pufi
tag
ráadásul nagyon ,,okosan,, felzabáltam a 15GB-ot, mint chello korlátot és.... a sebesség gyök2 :)
-
pufi
tag
,,The source filter for this file could not be loaded.,, ezt írja a mediaplyer 9. próbáltam már acemco-vel, anélkül, külön codecekkel, gknot codec packal, mindennel eddig sosem volt gondom a vcd-vel, csak ez a nyomorult film ez cseszik ki velem...
-
pufi
tag
az mpc menüjében a load subtitles menüpont szürkre
-
pufi
tag
a gondom a következő. hozzájutottam az alien vs. predator c. filmhez vcd formátumban+feliratok. az égegyadta világon, semmi sem játsza le! Gyak. minden playert kiprübáltam, minden codec-et le, s fel instlaláltam, de a media player classic-on kivül még csak be sem tölti semmi, merthogy vagy unknow file format, vagy filter not recognized. a Media player classic gond nélkül betölti, lejátsza, csak épp a feliratra szarik.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest