Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02
üzenetére
Érti a fene! Hülye dolog ez a vga

(#11335) Aggregátor : Olyan kép nem lesz amin szerepel az MCH-VTT . ET6-ot nem nagyon használom, s ha igen, akkor is badarságokat mutat, nem azt amit biosban lőttem be. Hátha maradt 1-2 jegyzet..Szétnézek!!!
(#11336) krammerka : Hogy Te milyen kis figyelmes vagy!! Jogos! Itt nincs meleg (hideg se) de a nap..Bakker...
Tegnap mielőtt tuningba fogtam volna, direkt nyomtam egy everestet, hogy lássam, honnan indulok ha oldallap levesz és ablak kinyit. Hideg is volt, nem mint és..asszem a kép magáért beszél.[link]Egyedül a dhh értéke elfogadható. Proci..terhelésnél se melegedik, de kinti -8°-nál is itt indít alapon, és csak 1,2v-ot kapott..Esélytelen vagyok, s ez elszomorít. Nekem kinti -25° kéne, hogy 10°alatt legyek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest