Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #119 üzenetére
ááááááááááááá
Én ezt el sem hiszem. Megcsináltad a corelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
állítgattam ezt a managmentet, és jó lett
van nálam ott 5 lehetőség, és ebből 2 esetben tökéletes színei vannak. Ez a kettő:
''optimized for desktop printing
optimized for professional output''
a többi viszont ugyanolyan világítós
tartozom egy vallomással
Te sokkal okosabb vagy annál az embernél, aki a corelt kitalálta. Sőt te vagy az Isten.
De a lényeg, hogy te vagy a megmentőm.
Emberek, akiknek segítség kell a corelt illetően, forduljön Dexterhez, mert ő mindent megold
Most már csak kérdés, hogy vajon meddig marad jó ez a drága 12-es corel, akit egyébként annyira szeretek. -
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #119 üzenetére
Hát lehet hogy a corel feltalálója sem olyan okos. Ha a 9-est meg tudta csinálni normálisan, akkor meg minek kellett elcsesznie azt a valamit a 11-esben. Ami jó, azt mért nem hagyta úgy, ahogy volt.
A color manegment nálam be van kapcsolva alapban. És az van beállítva ott a lenti sarokban hogy default settings.
Csak akkor lett kikapcsolva, mikor Te mondtad
de utána vissza is kapcsoltam
nem értem, mit csináltál sajátot, lehet hogy megint én vagyok a hülye, de most mit csináljak, ha ilyen értetlennek születtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest