- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #119 üzenetére
ááááááááááááá
Én ezt el sem hiszem. Megcsináltad a corelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
állítgattam ezt a managmentet, és jó lett
van nálam ott 5 lehetőség, és ebből 2 esetben tökéletes színei vannak. Ez a kettő:
''optimized for desktop printing
optimized for professional output''
a többi viszont ugyanolyan világítós
tartozom egy vallomással
Te sokkal okosabb vagy annál az embernél, aki a corelt kitalálta. Sőt te vagy az Isten.
De a lényeg, hogy te vagy a megmentőm.
Emberek, akiknek segítség kell a corelt illetően, forduljön Dexterhez, mert ő mindent megold
Most már csak kérdés, hogy vajon meddig marad jó ez a drága 12-es corel, akit egyébként annyira szeretek. -
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #119 üzenetére
Hát lehet hogy a corel feltalálója sem olyan okos. Ha a 9-est meg tudta csinálni normálisan, akkor meg minek kellett elcsesznie azt a valamit a 11-esben. Ami jó, azt mért nem hagyta úgy, ahogy volt.
A color manegment nálam be van kapcsolva alapban. És az van beállítva ott a lenti sarokban hogy default settings.
Csak akkor lett kikapcsolva, mikor Te mondtad
de utána vissza is kapcsoltam
nem értem, mit csináltál sajátot, lehet hogy megint én vagyok a hülye, de most mit csináljak, ha ilyen értetlennek születtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest