Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
-
peterk
senior tag
Igen, ezért is van a beállításokban erre opció. Egy ilyen kütyüre van hozzá csak szükséged.
-
filipsz
csendes tag
Sajnos nincs másik, a 2 GB-os LG-t pár napja tettem vissza a telóba, csomó progit kitoltam rá, most semmi kedvem cserélgetni. Ez a Samsung kari qrvajó az biztos, a tabbal van gond. Remélem majd más is ír ezzel kapcsolatban, bár kevesen vagyunk, nem igazán pörög a fórum...
-
peterk
senior tag
Nem próbáltam, de látatlanban a bluetooth-osra szavaznék. Annak egy olyan előnye is van, hogy nem kell a gépből lógnia. Igaz, cserébe akksi kell bele (azaz tölteni kell).
Szvsz, ha nagyon olcsón - max pár ezerért - hozzájutsz egy GPS vevőhöz, akkor lehet értelme. De ha nem, akkor inkább vegyél egy direkt GPS eszközt, 20 körül már korrektet lehet kapni. Az méretben is jobb, navigálásra azért a fél kilós, 10 inches tab olyan mint egy tank.
-
peterk
senior tag
Elég visszafogott jellemzés.
Tűzre azért ne dobd, ha nem jön be.
Közben nyuszifül fórumtárssal kipróbáltunk az ő készülékén is a rootolás mellett a gameloft játékok (asphalt, modern combat, nova, stb.) javító scriptjét is, és minden szépen működik. Bele is raktam a toolkit-be, ami a szokott helyről letölthető. Figyelem, kéretik mindenkinek elolvasni a readme-t és azt követve csinálni a dolgokat! Nagy bajt nem lehet csinálni - legfeljebb nem jön össze -, de azért jobb a megfontoltság!
-
peterk
senior tag
Pedig direkt nem akarok bíztató dolgokat írni, nehogy aztán kiderüljön, hogy én vagyok igénytelen, vagy esetleg tízből kilenc sz*r, csak pont én fogtam ki egy jót.
Szóval igen, még mindig ezt venném.
Sőt, amikor vettem, akkor voltam inkább bizonytalan, hogy belevágjak-e, de mostanra egyre inkább úgy érzem, hogy jó lesz ez a cucc. Gyorsan le is kopogom valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Megjelent a OnePlus 13T
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest