Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
elmo
aktív tag
McJames: aha, erről én is hallottam vmit, hogy nem szeretik egymást; szóval nem poén volt. :) meg; mert nekem az 5-ös Platinum van.
LordX: igazad van, nincs fent a 4in1; de eddig alkalmaztam a Parci által is sokat emlegetett filozófiát, ami kb. úgy szól, hogy ami nincs elromolva, azt ne javítsuk meg. Amúgyis VIA-ék is azt írták, hogy csak akkor rakjuk fel, ha úgy látjuk, amit javít, arra nekünk szükségünk van. Nos, én nem láttam, hogy speciel ezt javítaná, úgyhogy nem is tettem fel.
Bakker, most látom; a Device Manager-ben PIO (!!) módban működteti a cédeszt. Megáll az agyam. Eddig vmi Multi-Word DMA lett volna, mintha... Na ok, nekiesek a 4-in-1-nek. :DD
Kösssssz.
üdv,
Elmo
Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (40-42k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
Üzleti előfizetők hirdetései
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- 0perces Kolink KLA-003
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest