Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Hobby elektronika
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
mostanában sokat hagytam a bioshock infinite-t kitabolva akár fél-egy órára is, az meg olyan, hogy ha alt-tabolsz és elkezdesz böngészni, akkor is úgy futtatja a programot mintha előtérben lenne, terheli a gpu-t cpu-t rendesen, ha ott nem dobott bugot, akkor a videokártyát kizárnám.
arra gondolok, hogy jó esetben vagy a skype frissítette le magát és az dobott egy bugot, vagy esetleg volt egy kisebb áramingadozás és az lökte ki a gépet. bár akkor nem szokott így becsíkozni, vagy újraindul vagy kimerevedik.
@Pet5y: lásd fent, amúgy inkább ilyen volt: [link], kékfehéres, de azért nem ezt linkeltem, mert nem volt mögötte bsod. szerintem a skype alap kékfehérje miatt adta ezt a színt, de a lényeg, hogy nem szivárvány volt.
@Qru: nemá'... és idlében dobja ki, nem terhelve? pár hete kínoztam meg furmarkkal emlékszel, jó pár kört futott hiba nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OpenMediaVault
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Hobby elektronika
- Milyen routert?
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ukrajnai háború
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Hővezető paszták
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- 8db HPE Seagate Enterprise Capacity / ST4000NM0175 / 4TB / 7200rpm / 128MB / SAS3 12Gbit
- ASROCK - B550 Phantom Gaming 4 -- 3D HÁTLAPI TAKARÓ LEMEZ -- Pótló - FEKETE - MŰANYAG !!
- Renegade RXV 1100 + RXA 550 mélyláda szett
- 8db Seagate Enterprise Performance / 900GB / 10000 RPM / 128MB / 2.5" SFF / SAS3/ 12G / ST900MM0018
- Avaya B109 konferencia kihangosító, konferencia hangszóró, hangfal,mikrofon (Bontatlan, gyári doboz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest