- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Digitalboy #5 üzenetére
Nem,szerintem nem.Bár lehet,hogy függ a bt-n összekötendő eszközöktől.Szvsz a BT a szűk keresztmetszet és nem az USB.
Sajnos nem irtam el, kilobit és nem kilobájt. Gigabyte USB BT dongle és SE T630
között. Küldésnél,fogadásnál egyaránt (kép,mid, téma, jar fájlok küldözgetésénél)
ezt találtam elsőre:
http://www.thetravelinsider.info/roadwarriorcontent/bluetooth.htm
itt azt írják,hogy a bt 30-300m-ig 120-723kbit/sec-et tud.elméleti max sebesség!
Nincs lehetőséged kölcsönkérni egy bt-s donglet? -
Balinov
titán
Üdv,
szerintem nem sok különbséget veszel észre. már az usb 1.1-nek az elméleti 1-2Mbit/sec-es sebessége is bőven elég a BT-nek. Nekem x-micro class2-esem is volt ill. gigabyte class2-esem van (előbbi behalt). x-micronál olvastam egy tesztet 1 ausztrál oldalon, ott 28kbit/sec-cel tolta át a telefon az adatot (pl. kép) a szgépre. nekem 6-7kbit/sec a max, és az istenér se jövök rá,hogy mér csak ennyi.
Mondjuk én még nem találkoztam azzal,hogy külön feltüntették volna,hogy a dongle melyik usb-t támogatja.
üdv
Balinov
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android szakmai topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest