Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Digitalboy #5 üzenetére
Nem,szerintem nem.Bár lehet,hogy függ a bt-n összekötendő eszközöktől.Szvsz a BT a szűk keresztmetszet és nem az USB.
Sajnos nem irtam el, kilobit és nem kilobájt. Gigabyte USB BT dongle és SE T630
között. Küldésnél,fogadásnál egyaránt (kép,mid, téma, jar fájlok küldözgetésénél)
ezt találtam elsőre:
http://www.thetravelinsider.info/roadwarriorcontent/bluetooth.htm
itt azt írják,hogy a bt 30-300m-ig 120-723kbit/sec-et tud.elméleti max sebesség!
Nincs lehetőséged kölcsönkérni egy bt-s donglet? -
Balinov
titán
Üdv,
szerintem nem sok különbséget veszel észre. már az usb 1.1-nek az elméleti 1-2Mbit/sec-es sebessége is bőven elég a BT-nek. Nekem x-micro class2-esem is volt ill. gigabyte class2-esem van (előbbi behalt). x-micronál olvastam egy tesztet 1 ausztrál oldalon, ott 28kbit/sec-cel tolta át a telefon az adatot (pl. kép) a szgépre. nekem 6-7kbit/sec a max, és az istenér se jövök rá,hogy mér csak ennyi.
Mondjuk én még nem találkoztam azzal,hogy külön feltüntették volna,hogy a dongle melyik usb-t támogatja.
üdv
Balinov
Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest