- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
<Adamsky> #11380 üzenetére
Van abban valami amit mondasz. Igazából amiatt gondolkozok ilyen megoldásban, mert szeretünk esténként filmet nézni, és gondoltam mivel eddig semmilyen hangrendszert nem használtunk, csak a tv sajátját, így nagyban dobna az élményen egy jól kiépített rendszer, és most amíg a gipszkartonozás előtt állunk könnyebb volna a mennyezetbe építeni. Mondjuk amiket tranceplanet fórumtárs linkelt nekem, nem a gagyi kategória, de azért jó lenne élőben hallani egy ilyen rendszert, még mielőtt belefeccölünk 1-200 ezret...
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
tranceplanet #11376 üzenetére
Köszönöm mindannyiótok válaszát!
A Bose már kicsit drága lesz nekem, de a Denon meg a JBL már tetszetősebb. A kérdésem még az maradt, hogy ha a fürdőbe is szeretném, hogy szóljon valami, akkor BT-s erősítőn keresztül telóról azokat is tudnám kapcsolni? Gondolok itt arra, hogy pont a ház másik végében lenne az erősítő és így is tudja-e fogadni a jelet.
-
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Álmennyezetbe szeretnék hangszórókat rakni. Teljesen kezdő vagyok ilyen témában, tudtok ajánlani konkrét típusokat? Nem vagyok kimondottan érzékeny fülű, de azért nem is a legolcsóbbakból szeretnék egy bluetooh-os rendszert a nappaliba-hálóba-fürdőbe. Aki már épített ilyen rendszert az tudna ajánlani valamit?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Nintendo Switch
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest