Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fujifilm X
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Nálam egyből jól üzemelt win7 x64-en.
Miután frissítette magát, de lehet, hogy már frissítés közben/előtt elindult egy teljes rendszer ellenőrzés, amit sem megállítani nem lehet illetőleg semmilyen visszajelzést nem ad nekünk a program, hogy mit is csinál most ezerrel. A winyókerregésből következtettem, hogy talán a bitdefender dolgozhat. Win7 resource monitor részében a lemez aktivitási részen egyből látszott, hogy a bitdefender garázdálkodik. Úgy másfél óra alatt végzett is a kb 1...1,3GB-nyi adattal.
Amit talált azt egyből törölte os kérdezés nélkül (örültem neki).
Nem is találtam a beállítások között sem lehetőséget ezt megváltoztatni. No ezen meg is lepődtem. Bár lehet nem kerestem eléggé kitartóan
Utána csendben maradt. A webvédelmi modulja viszont szépen beépült az Opera-ba. Mivel összecsukva elég pici, alig tűnt fel, hogy megjelent valami érdekesség. Ezzel semmi gondot nem tapasztaltam, ami oldalt látogattam mind rendben volt
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest