- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Analóg fényképezés
- VR topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ralfee106
tag
fú gondoltam, hogy drága lesz de azért azt, hogy ddr4 32GB 3200mhz árban azt nem gondoltam
-
sfefe
addikt
Hát Én ezeket a lapos bigyókat utálom
-
Amikor az R61 elhalt és kellett volna valami, akkor már a szigetes billentyűzet volt a Thinkpadekben, én meg átálltam Dell Latitude-ra, ott is volt pöcök. De nem vagyok vele elégedett, hála az égnek dokkolva használom és azt is csak ritkán. Desktopon meg nekem a Gateron Lanes kapcsoló + MTNU kupak adta eddig a legjobb gépelési élményt, napi szinten meg egy ilyet nyúzok. De tervben van valami laposabb, ezért is érdekes számomra a PFF.
-
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Volt ilyen kiosztásom logi-ból és vezeték nélküliből emlékezetes a K750, annak is jól elment az ára
-
JulianSinulf
őstag
Lassan alakul ez.
Már csak egy megfelelően vékony és könnyed 100+%-os ház és PCB kellene hozzá, hogy meglegyen az új kanapé billentyűzetem a K800 helyett. -
"A maiak még hozzák"
Jók az új gépek, nyilván a hw miatt kénytelen vagy egy mobil eszköznél a bill-t is cserélni, de pl a layouton kívül már kevés köze van a régiekhez.Szerintem a régi IBM billentyűzetek a legjobbak közé tartoznak, amiket valaha laptopba tettek, de ha hozzászoksz az újabb Thinkpadekhez az is oké.
Synth talán jobban átlátja/értékeli a mai perifériát/gamer szekciót és szoktam én is próbálgatni, van mindig pár gamer notesz, hardver, periféria a kezem alatt... a gyerekeknek pár kütyü, akad kontroller, psp, switch, néha én is játszom, értem mit akarnak vele etc
de van linux is kifogástalan T530 a 20-as classic billentyűzettel, adott területen máig tökéletes. 8855 és mx széria ugyanez. Classic ipari standard, ha sokat gépelsz és számodra munkaeszköz a vas elsősorban.
-
-
Egy fekete blank ortho kitet kérnék szépen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa Rally
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 4070Ti 12GB új állapotban dobozában! 2029-ig garanciális!
- P16s Gen2 16" FHD+ IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjlolv IR kam gar
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- MAGYAR BILLENTYŰZETES LAPTOP BAZÁR BŐVíTÉS ALATT
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest