Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
LamaCube #28139 üzenetére
Én mostanában Obliteration-t játszom, már ha van szerver amin van élet. Néha 1-1 szerverre felmegyek és "beindítom". Valamelyik nap Flood-on elmentem a bombáért, nagy nehezen sikerült összeszednem majd ott volt a közelben a LAV-unk és bele ugrottam, gondoltam gyorsan elvisz valamelyik ponthoz, de az a gyök nekiállt a két házsor között szerencsétlenkedni meg fraghunterkedni, végül gyalog mentem utamra...
(#28141) mcwolf79: a kisheli 25mm-essel nagyon durva, ha van legalább 1 valaki aki szereli. A két heatseeker után simán fent tud maradni a levegőben még akkor is ha megkínálod 1 sorozattal. Tényleg kell 4-5 ember akik egyszerre mennek rá, hogy ki lehessen szedni. Test Range-en próbálgattam a heliket és például a scout heli hőkövetője erősebb mint az Attack helié. A repülő célpontok nem robbannak szét az AH 2 rakétájától míg a kisebbikétől igen
Amúgy meg akinek a járművezés az élete menjen valamelyik Superiority módban ott kielégülhet. Ja, hogy ott nincs INF akire lehetne vadászni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest