-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Gondoltam benézek rég bfeztem.de a hszek alapján jobb ha marad a polcon.
-
Dtomka
veterán
Újabb csalóval hozott össze a sors....eleinte az gondoltam, de béna vagyok még lőni sem tudok....aztán amikor 1más után lőtt le pisztollyal 1 golyóval rákerestem:
LTowner96 ..., hogy száradjon le a.... -
törölt tag
valaki nem tudja hogy hogyan kell platoon képet berakni? esetleg lehet saját képet?
-
robyg
senior tag
Skacok másnak se csatlakozik a game?
Error could't contact Battlelog please try again
-
Nxn908xxx
őstag
Megérkezett mr. Vérpisti: link
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #25037 üzenetére
Mintha a makróskon múlna..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
scope2007
addikt
ha a "hullán" van medkit vagy ammobox pl.. akkor azt gyorsan szét kell lőni.. mert addig nem engedi éleszteni
nálam csak ekkor nem éleszt, amúgy mindig.. sztem nem bugos
bf4be ott durvább 5méterről is lehet éleszteni kb.. gagyiCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
gmx9
aktív tag
Mitől függ, hogy beveszi a defibrillátort vagy nem? Ugyanúgy csinálok mindig mindent, de van hogy hiába nyomom, nem éleszti újra az embert, így van hogy csak mondjuk harmadik próbálkozásra sikerül.
Elég frusztráló tud lenni, mikor nincs idő szórakozni az adott helyzetben.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Mr.Csizmás
titán
ERROR
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Hungary are not allowed.köszönjük minden makrós kisparéjnak
EFA szeró, jó volt játszani.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
TaaT
nagyúr
válasz almos94 #25035 üzenetére
Alapvetően igen, bár addig amíg nem szerzed meg hozzájuk a straight pull bolt kiegészítőt kicsit macerás a használatuk. Igaz, nagy távolságra inkább a bipod-ot érdemes használni.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
gmx9
aktív tag
válasz Nxn908xxx #25025 üzenetére
Én is gondoltam, hogy belekezdek pár hete, de iszonyú monoton, számomra érdektelen és gyenge szerintem. A különböző 'fejezetek' inkább csak a játék alapjaira próbálnak rávezetni, így inkább amolyan oktatómód feelingje van az egésznek.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha van egy BF3+Premium-om és elkezdtem letölteni akkor ha leszedte az alapjátokat automatikusan elkezdi tölteni a DLC-ket utána? Vagy nem?
Jó lenne mert akkor úgy hagynám éjszakára
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
Beszarok öcsém. Nem bír egy normális embert bedobni coopba akivel meg is tudnám csinálni a küldetést. Pont a vége felé jártunk, elég jól helizett is addig, nem a legvégén zuhan le? Nem elég hogy ezt a szart kell csinálnom a fegyókért.
-
almos94
aktív tag
Melyik a legjobb recon fegyver?
Jelenleg QBU-88-cal szoktam próbálkozni. 100-350m közötti célpontokat leszedem vele, messzebbre még kicsit gyakorolnom kell.Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
regener
veterán
Játékfájlokat nem is módosít, hanem a játék memóriájába töltődik be ugyanúgy ahogy a hackek szoktak, ezt a PB igyekszik kiszűrni és gépenként a más-más FXAA beállítások miatt különböző memóriaterületbe jutott be, így ezért kaptak különböző okokkal bant.
Egy "mód" magát a játékfájl(oka)t módosítaná vagy adna hozzájuk (/eltávolítana).
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Nem tudom, engem ~1 éven keresztül nem bannoltak, pedig napi rendszerességgel játszottunk.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
KYZRR
őstag
válasz Bjørgersson #25014 üzenetére
Az FXAA nem modosit, akkor miert bannolt anno a PB tobb szaz jatekost kulonbozo okokkal, holott csak az FXAA cuccot hasznaltak?
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Bjørgersson
félisten
De ezek nem módosítanak semmit a játék fájljain.
(#25013) Mr.Csizmás: Gameplay beállításoknál, az FXAA injectorral meg életszerűbbek lesznek a színek. Ha nem is teljesen, de megszünteti a kék filtert és valamivel szebb lesz az élsimítás is, egy kis plusz erőforrásért cserébe.
[ Szerkesztve ]
-
KYZRR
őstag
válasz Bjørgersson #25009 üzenetére
FXAA innnyektor, no origin mod and more shit?
Fricc: Network Smoothing Factor hogy all?
[ Szerkesztve ]
-
KYZRR
őstag
válasz Mr.Csizmás #25008 üzenetére
Most mondjam azt, hogy júzer error?
-
Bjørgersson
félisten
Lehet egyáltalán moddolni őket? A PunkBuster, Battlelog, Origin közül valamelyik úgyis egyből sír, ha valami nem stimmel.
-
KYZRR
őstag
válasz Bjørgersson #25005 üzenetére
Sosem értettem azokat az embereket, akik szaroztak a játékot.
Nekem semmi bajom nem volt se a 3-al, se a 4-el jelenleg.Lehet, hogy ez csak azért van, mert nem moddolgatom szarrá a játékot.
Másképp kifejezve, még nem tapasztaltam azokat a bugokat, amiket a többi fórumtársunk emlegetett anno itt folyton. .You can only die once, make sure it is worth it...
-
Gyula84
veterán
rajt van a laptopon a game
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz batman91 #25003 üzenetére
Nekem nincs vele különösebb bajom. A netcode-ot leszámítva, nem bugosabb mint a 3 szerintem. Persze jobb lett volna ha a 3-ban javítják ki a hibákat meg építik be az újdonságokat, esetleg kiadnak hozzá még néhány DLC-t.
[ Szerkesztve ]
-
ingalls
senior tag
válasz Mr.Csizmás #25002 üzenetére
Az baj lehet, hogy a pp-s email-emen van már egy bf3 premiummal? Persze az új email originjén keresztül intéztem.Oké! Már minden stimmel, köszi, és batman91-nek is!
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Samsung 980 Pro 2TB + Heatsink - Új, bontatlan, 5 év garancia
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost 12GB GDDR6X ~ 2 év garancia
- Geforce 2 MX400 / púpos kondik, szoruló ventilátor / képet ad
- Sapphire NITRO+ RX 6900 XT Special Edition OC 16GB
- Poco m6 pro 512 GB és infinix note 30 pro 256 GB. Csere érdekel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest