Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Dell optilex 360 (álló házas) bios frissítéssel ,milyen cpu kat kezel max.?
Szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz quailstorm #113390 üzenetére
Én már az első hozászolásától fogva levágtam ,hogy észre sem szabad venni...
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Top cat #113355 üzenetére
Mindenesetre most neki állok és újra rakom a Windows t is + mindent ami csak belefér....
Soha az életembe nem történt velem ilyen ,most már a bányászat ártatlan embereket is elér...?
Fel vagyok háborodva ,kitudja szeretett kártyám is mennyit ment ez miatt ,halk és jó hűtés ilyen esetekben nem is volt előnyös ,észre sem vettem volna ha nem állok neki játszani...Köszöntem skacok a segítséget ,ezek után 2x is meggondolom hova és mire kattintok ,oda kell erre is most már jobban figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Nagyon furcsa dolog történt velem ,megosztom veletek mert még az életemben nem is láttam ilyet!
Ritkábban játszom már a géppel ,inkább munkára használom ,internetezni meg általános feladatokra ,nagyon sokat megy a gép megállás nélkül...
Tegnap este kedvünk akadt egy picit játszani ,el is indítom játékokat de mindegyik teljesítménye a negyede lett kb. ,mint eredetileg.
Windows / feladatkezelő / teljesítmény: Látom ,valami program kemény 99,9%-on hajtja folyamatosan a videokártyámat...Ez most komoly ,belemásztak a gépembe és bányásznak a kártyámmal? És ki tudja mióta ,mert elég rég nem játszottam és asztali felhasználásnál egyáltalán nem lehet megérezni ,vga hűtése is nagyon halk és hallani sem tudtuk...?
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz quailstorm #102776 üzenetére
Készítettem egy VIDEO-t ez ügyben.
Több megjelenítő is rá van kötve a kártyára ,az egyik egy TV HDMI-vel a másik meg az átalakítós régebbi moncsi.Nagyon lassú a netem ,3 perces videót (700mb) ,több mint egy óra alatt tudtam feltölteni ,...
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz quailstorm #102746 üzenetére
Tudd már légyszíves miről irkálsz mielőtt körberajzolod a sok zagyvaságot amit még te is elhiszel!
HDMI to VGA átalakítóval vígan játszok ,semmi gond nincs vele ,sőt még van egy kis érdekessége is:a képe is szebb lett a monitornak.
De valószínűleg nem fogom neked így végig zagyválni az univerzum fejlődését ,viszont ha van időm szívesen készítek róla videót.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz quailstorm #97704 üzenetére
Siker ,köszöntem az uraknak!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz quailstorm #97699 üzenetére
-
TechN7ne
nagyúr
válasz pocokxx #54174 üzenetére
Na,azóta nem fagyot a gép,szanaszét terheltem,minden fajta teszt programmal,el indítottam egyszerre legalább 3 játékot meg elkezdtem konvertálni is,semmi probléma,ezek szerint nincs hardver probléma a gépembe? Lehetséges az adott 3Dmark11 volt problémás nekem,vagy ütközött a vga- m driver-el vlmi?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz pocokxx #54152 üzenetére
Semmi,felraktam EZT a fajta 3Dmark11-et,mikor a Run-ra nyomtam egy csomó ideig töltött,aztán ki akartam x-elni,de nem lehetett,így a feladat kezelőt előhoztam ami elő is jött,de aztán megfagyott az egér és az egész gép vele együtt. Azon is gondolkodom,hogy ez még egy régebbi 3dmar11 kiadás és lehetséges a 13.4 AMD driver-em meg újabb,ezért volt fagyás. EZT a fajta 3Dmark11-et fel raktam,hibátlanul végig ment,semmi gond azóta,am eddig sem volt soha ilyen,soha nem fagyot meg szegényke.
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
A gép lefagyása mindenképp hardver hibára utal,vagy lehet egy programtól is,amit épp futtatunk?
Szerk.: Életébe először lefagyott a gépem,leszedtem egy 3DMark11 1.02 verziót,sokáig töltött,aztán megfagyott a gép. Most leszedtem belőle egy 1.05 verziót,ő már hibátlanul üzemelt.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Lenne egy kérdésem,melyik fórumban tudnám felrakni?
Adott e-mail -embe nem tudok belépni,mert vlki túl sokszor próbálkozott helytelen jelszóval....
Köszöntem előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest