Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz antivirtuoz #78087 üzenetére
Nem vagyok szaki, csak kotnyeleskedem.
Elképzelhetőnek tartom, hogy a tápegységben kipukkadt valami, jó esetben egy biztosíték.
Bár azt is mondtad, hogy a kábelekkel nincs gond, én az alaplapra menőket ellenőrizném, mármint kihúznám, és visszadugnám.
Talán nem érnek rá, mással vannak elfoglalva, a guruk hallgatnak. Biztos megszólal valamelyikük, és hasznos tanácsot ad.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz antivirtuoz #78084 üzenetére
Nem ismerem a tápodat. El kéne induljon a ventilátor, vagy nem?
Power és HDD LED világít, ugye?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz antivirtuoz #78082 üzenetére
A tápkábel biztos jó? A táp ventilátora elindul?
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz antivirtuoz #78080 üzenetére
A tápegységen van kapcsoló? Ha van, be van kapcsolva?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
őstag
válasz antivirtuoz #71788 üzenetére
Nekem is van ilyen Toshiba laptopnál. Ubuntu alatt nem csinálja, csak windowson. Friss windows telepítés után is csinálja a legújabb és régebbi driverekkel is. Fogalmam sincs miért. Nekem annyi a különbség, hogy fülhallgatóval megy utána, csak a beépített hangszórón nem. Ha találsz rá megoldást, oszd meg légszi.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
justflash
aktív tag
válasz antivirtuoz #63507 üzenetére
Mostmár nálam se tölt be, nem nálad lesz a gond.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
rii
nagyúr
válasz antivirtuoz #63503 üzenetére
azonnal bejön az oldal
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
zarayg
aktív tag
válasz antivirtuoz #35725 üzenetére
sajnos nemtudtam még 1x módosítani. Naszóval
Nézd meg, hogy a szabályzó azon CH-ja, amire rákötötted, hogy hibátlan-e, vagy a kábelja nem-e törhetett meg. Esetleg fixre dugd rá valami alaplapi 3 pinre, és nézd meg, hogy úgy fagy-e.
EDIT: Várjuk, hogy mi lehetett a probléma
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
spista222
addikt
válasz antivirtuoz #35724 üzenetére
Gondoltam, hátha nem kap a fejhallgató-erősítő elég áramot. Ez hülyeség?
Az.
Mivel feszültséget kap és az erősítő felvételétől függ a felvett áram erőssége és mivel a tápod minden ágán 10+A-t tud leadni így kizárt hogy az erősítőnek az a néhány tized Ampere gondot okozna neki.
Amikor szerelgetted nem mozgattál/ feszítettél meg bármit is?
Egy ventitől nem szabadna fagynia a rendszernek, ha zárlatos lenne akkor szerintem füstölne[ Szerkesztve ]
-
zarayg
aktív tag
válasz antivirtuoz #35721 üzenetére
Hello
Hát tudni kéne, hogy milyen tápod van (gondolom nem Vargáné és Társa), és hogy mi van a gépedbe. Másodrészről, hogy az előző ventivel volt fagyás? Valószínűsíthető amúgy, hogy a venti zárlatos, vagy az alaplapi 3 pin ment tönkre, vagy tette tönkre, ha a régivel is fagy most. Esetleg még annyit csinálj, hogy húzz le mindent (ODD-re gondolok), csak a rendszervinyó maradjon, minden más fajta ventit is húzz le, csak azt az 1-et próbáld rajta hagyni. Csinálj egy AIDA rendszerstabilitás tesztet, és ha azzal is lefagy, akkor az a ludas. Ha nem, akkor más, lehet túlterhelt a tápod, de mondom, jó lenne tudni, hogy milyen
EDIT: Nézem az adatlapod, igen jó tápod van. Így az, hogy túlterhelt lenne, kilőve. Még egy apró kérdés, hogy 3pin vagy molex? vagy esetleg ventiszabályzón van a venti?
EDIT 2: Nem nagy valószínűséggel, de cseréld ki a modu kábelt, egy másik molexra, amin leadja a megfelelő áramot a hangkártyának. Vagy esetleg lehet ez szoftveres probléma is..
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz antivirtuoz #35721 üzenetére
Jó tápod van, az nem valószínű. Inkább (kikapcsolt gép mellett) az összes csatlakozót, memóriát, kártyát igazgasd meg a helyükön!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Pityke78
őstag
válasz antivirtuoz #35679 üzenetére
Köszi az infót. Akkor nálam mi lehet a baj? Nekem HD 7770-es kártyám van szóval Ati és Catalist driverrel.
-
Pityke78
őstag
válasz antivirtuoz #35677 üzenetére
Tudod állítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett hangkimenet?
Nekem ha csak az egyik kimenet van használva, vagy DVI, vagy HDMI, akkor ki tudom őket választani, de ahogy mindkettőre dugok eszközt úgy érzékeli hang szempontjából, mintha nem lenne csatlakoztatva és egyiket sem tudom kiválasztani.Milyen kártyád van, milyen audio driverek, nálad ez hogy működik?
Köszi a segítséget.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz antivirtuoz #35533 üzenetére
Köszönöm! (Bár maradtam a Google drive/Form -nál)...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
veterán
válasz antivirtuoz #33309 üzenetére
Start menü/ futtatás keresőjébe be kell írni azt, hogy "cmd" majd a bejövő ablakba azt, hogy "fsutil behavior query disabledeletenotify". Ha a visszaadott érték 0, akkor jó, viszont ha 1, akkor be kell kapcsolni a TRIM-et, ehhez az "fsutil behavior set disabledeletenotify 0" parancsot használjuk.
iPhone 16 Pro Max
-
Qru
MODERÁTOR
válasz antivirtuoz #32829 üzenetére
Notin sokkal könnyebb gépelni, ezáltal, ha jegyzetelésre akarja használni, akkor az ilyen szempontból sokkal jobb.
Viszont a Note hordozhatóbb és egy külsős bill-el már majdnem olyan kényelmes gépelni mint egy notin.Szóval ha csak előadás alatti netezésre kell akkor Note, ha dolgozni is akar rajta (jegyeztelés, házidoga/beadandó készítés stb) akkor meg noti.
#nincsbennetarcsi
-
xxxthrief
aktív tag
válasz antivirtuoz #27780 üzenetére
pl
cs 1.6, doom3 egyiksem.Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz antivirtuoz #21569 üzenetére
" a lábamon align-align álok, mégis szeretnek a lányok.. "
Gondolom, hogy a "sima" particionálást is Win7 alól végzed (még ha nem is a telepítővel), az meg " nem tud " rosszul alignálni.
-
törölt tag
válasz antivirtuoz #21314 üzenetére
Azt hiszem igaza van, olyan bazi nagy különbség nincs az SSD-k között, ha tudja a trim-et, minden vélemény meglehetősen szubjektív, szal bátran vágj bele akármelyikbe. Legyen döntő az ár, és a garancia ideje. Ha szintetikus mérésekkel lehet is különbséget tenni, azt a gyakorlatban úgy sem veszed majd észre.
Peace -
Met
nagyúr
válasz antivirtuoz #21311 üzenetére
Grat, 3 topicba beírtad.
Csak a Milyen SSD-t vegyek miért nem volt jó? Direkt erre van."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
molnarpeter
nagyúr
válasz antivirtuoz #21311 üzenetére
mp
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz antivirtuoz #21196 üzenetére
Monokróm egyszerű lézert vegyél, a multifunkciós tintást meg hagyd meg színes fotókhoz, és szkenneléshez. Nálam bevált ez a kombó, évek óta egy Xerox Phaser 3117-est használok egy Canon multifunkciós tintás mellett. Ez lenne a legolcsóbb vásárlás és fenntartás szempontjából is.
-
törölt tag
válasz antivirtuoz #21196 üzenetére
Én is szines lézert használok, és bizton mondhatom, jobban megéri, akárhány oldalra osztod is le a költségeket.
Itt abban érdemes elgondolkodni, hogy a nyomtató használt legyen e, vagy új. Heti 10 oldalra elég a használt, én azt gondolom. Egy használt nyomtató, jó dobbal, de üres tonerekkel 5-15ezer forint A4 méretben, nekem Samsung CLP-510 van, írd és mondd 26 angol fontért vásároltam, plussz hozzá utángyártott tonereket darabonként kb 25 fontért, azaz egy 100asért. A dob/égetőmű rendben volt.Szürkeárnyalatos képekhez csak a fekete tonert használja. A gyári adatok a nyomtatrásra 20-25% telítettséget határoznak meg, bár ez változó, viszont tonerenként értendő. Tehát először oszd el 4-gyel, mert 25% a telítettség, majd szorozd meg ugyanennyivel, mert 4 tonered van. Ezért kábé az 1000 oldalas meghatározás az ezer fotóra vonatkozik.
De itt is vannak normál, és extra méretű tonerek, van eco mód a nyomtatón, ésatöbbi, ami miatt eltérhet.
De a legfontosabb. A lézer tonerek ugye nem száradnak be, elméletben addig tárolod őket, akár a nyomtatóban, ameddig akarod.A tonereknél lehet még spórolni, ha utántöltöttet vásárolsz, vagy te töltöd utána, esetleg chippelni kell, miután kifogyott. Ugyanez vonatkozik a dobra is (photoconductor unit)
Ha használtat veszel, a dobot mindenképp ellenőrizd, teljesen sima, tükör felületet kell, hogy észlelj, nyomtatás előtt, és után is. Ha kell még info, akkor írj bátran.
-
enginev3.0
félisten
válasz antivirtuoz #18232 üzenetére
Sata kábel?
Nekem egyszer az okozott ilyen gondotA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Truckdriver
tag
-
Truckdriver
tag
válasz antivirtuoz #17547 üzenetére
Szia.Annyi segítséget szeretnék kérni Tőled hogy regisztráltam a drágábbik termék oldalára csak az nem világos hogy hogy tudok megrendelni valamit.Tolószékes vagyok,az áruért menni nem tudok.Laci.
El vagy magad!!
-
Truckdriver
tag
válasz antivirtuoz #17547 üzenetére
Nagyon Szépen Köszönöm!!!Laci.(Most keltem fel.)
El vagy magad!!
-
Truckdriver
tag
válasz antivirtuoz #17541 üzenetére
Szia.Csak annyi hogy,hol,kinél tudok ilyen ipszilon formájú elosztót venni vagy szerezni.
El vagy magad!!
-
freelanced
addikt
válasz antivirtuoz #17541 üzenetére
Késő van már
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
válasz antivirtuoz #17504 üzenetére
Értem és az 5gb-s angol szeróhoz mit szólsz?
Amúgy te akkor látom ismered a Dreamweavert mennyire használható kezdőknek? Mármint van benne valami egyszerűbb tervezési mód is?Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
vilmaboy
őstag
válasz antivirtuoz #17490 üzenetére
lehet hogy csak egy csepp olajat kíván az a venti...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
freelanced
addikt
válasz antivirtuoz #17502 üzenetére
Értem és akkor amit megirok dreamweaverben azt ide fel tudom majd akkor rakni? A Német szeró nem lassú? Köszi
Ui: "Mikro tárhely csomag V (Interworx) - angol szerveren"
Ez amúgy nem jó? Mert ez is 4500 és 5GB-s. Vagy már nagyon messze van? Te gondolom jobban értesz hozzá.
Köszi[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
vilmaboy
őstag
válasz antivirtuoz #17465 üzenetére
nem lehet, hogy alacsony a videokártya hűtésének a fordulata és ezért "csipog"? Mi az hogy csipog? nyikorog? vagy mi? A gépedben külön szabályzod a ventik fordulatát vagy a gép állítja?
-
Kommy
veterán
válasz antivirtuoz #17436 üzenetére
Szerintem ez csak külfüldről fog menni. pl.:[link]
-
Ybear
tag
válasz antivirtuoz #17424 üzenetére
Ez legalább hasonlít a keresetthez.
Ha menni kell, hát menni kell.
-
alufelni
tag
-
alufelni
tag
válasz antivirtuoz #17424 üzenetére
Szia,ezt keresed?
http://www.chipland.hu/termekek/MBO-Gigabyte-X58A-OC-Intel-X58-LGA1366-ATX-alaplap/035854 -
vilmaboy
őstag
válasz antivirtuoz #17266 üzenetére
ennyi... nagytételnél biztosan jobb az ebay vagy külföld, de ott nincs számla, garancia stb... oksa.. sok helyen adnak ebayesek is, nade nem jobb a sarki fűszeres mint a tesco, hamár kicsiben gondolkodunk?
-
Pocok256
veterán
válasz antivirtuoz #17238 üzenetére
Linkeddel szépen megy nem tudom nekem miért nem működött Amúgy a hp pavilion dv6-6b08eh sata 3 meglétét próbálom kideríteni mert SEHOL nem találok egyértelmű infot, hogy van e benne sata 3 vagy nincs
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Buster17
addikt
válasz antivirtuoz #17224 üzenetére
Megpróbálom előbb a garanciáztatást, addig nem szedem szét. Melyik az egér egyedi azonosítója?
Csúszó talpakat nem szedtem le valószínűleg ott lehetnek a csavarok. De még várok a szétszedéses.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Hardcore café
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Külpolitika
- Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fizz.hu - vélemények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest