- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz dodopek #4501 üzenetére
Cha=Chassis=ház. Pwr=Power=Power fan=táp venti (a legtöbb lapon csak mér). A többit kitalálod.
USB-ket külön kösd, nehogy egybe, mert elfüstölheted a vezérlőt. Az alaplapod leírásában ott pontos bekötési sorrend.
MOD: Na, hülyeséget írtam. Egy helyre 2x4 pin mehet (a különálló 1 pin az NC, Not Connected), szóval 2 USB megy egy sárga helyre. De ha külön kötöd őket, abból sem lesz gond. A kézikönyvben a 2-17-es oldalon van a sorrend.
Amúgy biztos M5A97 lapod van? A leírás szerint 3 ilyen USB csatinak kéne lennie.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Rambi
tag
válasz spista222 #4487 üzenetére
egy régi lap: Asus A8N-E ultra, athlon64 3400+ procival... egyik napról a másikra a gép nem adott képet. Elvittük szerelőhöz, azt mondta, hogy bizony ez alaplap hiba.
Ma vettem egy másik lapot ( MSI Ms7184 ) 1972 kollegától, az ő állítása szerint tökéletes a lap. Nálam ugyan az a baj. indul a lap, de se kép se hang. Vga, memó miatti hiba kizárva...
A proci művelhet ilyet?köszi a segítséget!
-
szabolcs73
csendes tag
Sziasztok!
Van egy P8P67-M-es ASUS lapom és csak az első memória slot-ban lévő memóriát látja,
ha csak a harmadikba rakok akkor sípolás jelzi hogy nincs ram behelyezve.
Megoldás?? -
Zufo
tag
válasz #10726912 #4500 üzenetére
Semmi hangtalan, kicsit rosszúl fogalmaztam a venti épen hogy megmozdul pál milimétert és leáll jobb esetben Amúgy 80% semmi sem történék ha bepróálom kpcoslni olyan mintha nem nem is lenne áram alat Csak aor szokot néhány mlit mozdulni hogyha kikapcsolom a tápot néhány percre :S
-
törölt tag
válasz szabolcs73 #4504 üzenetére
Tisztítás volt már? Mármint a memória slotok tisztítása...
Zufo: Értem. Akkor próbáld ki azokat, amiket CoolMann tanácsolt a másik fórumban: tápcsere, stb...ha nem jön be, akkor alaplap vagy proci csere (hiba).
szabolcs73: Akkor szaladj vele azonnal vissza a boltba gariztatni[ Szerkesztve ]
-
kenta
tag
Sziasztok.
Szeretnék egy s1155 alaplaplra konfigot építeni, tudna valakii segíteni, hogy milyen alaplapot vegyek? Lehetőleg itt, megbízható tagoktól vennék! de nem nagyon értek hozzá hogy milyet érdemes, stb...Eladó cuccok: http://t7.hu/15yk Megbízhatóság: http://t7.hu/15yl
-
törölt tag
válasz szabolcs73 #4510 üzenetére
Esetleg nincs kompatibilitással gond?
-
törölt tag
válasz szabolcs73 #4513 üzenetére
Akkor nem tudok másra gondolni: alaplap hiba.
-
utánvétel
aktív tag
Először a márkát kellene eldöntened,aztán jöhetnek a paraméterek. Ezek közül a legfontosabbak: sata2 vagy sata3 is legyen a lapon, USB3 legyen-e rajta, mekkora FSB-ig kezelje a ramokat overclock nélkül. Elég-e bele egy db VGA kártya, vagy netán szeretnél még egyet, egy másik megjelenítő részére.
Szóval a dolog kissé összetettebb itt a "nagy bőség" zavarában, mert választék van bőven.[ Szerkesztve ]
*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
utánvétel
aktív tag
Bár nem volt róla szó, gondolom Intel procit szeretnél. Ez az asus lap pl jó választás, bár ahogy nézem, amelyik támogatja OC nélkül az 1600Mhz FSB-t ott van sata3 is.
Elég széles a paletta, tényleg bőség zavara van, nem könnyi kiválasztani.*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
törölt tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy asus p8h61mlx alaplapom, és a lan drivert a win7 nem telepiti autómatikusan, miután feltelepitem a windows 7-et, saját magamnak kell feltelepitenem!
Nincs erre valami megoldás, hogy már a windows 7 telepitése előtt müködjön a net, vagy a win felrakja a drivert?
A régi asrock alaplapomnál ilyenekkel nem kellett foglalkoznom, minden készen volt mire a win felkuszott a gépre, most meg mindig drivert kell telepiteni stb. -
törölt tag
válasz Realradical #4524 üzenetére
Köszi szépen, ezt kerestem!
-
gyuri86
tag
Sziasztok.
Egy Asus p5k3 deluxe lapom van és bekapcsoláskor nincs POST screen. Ha jól emlékszem ez azóta van hogy dvi kábelt használok dsub helyett. Lehet köze a csatlakozási módhoz, vagy más oka van? -
Viktor77
titán
-
Joseppe210
tag
Szerintetek milyen megoldást lehetne arra találni hogy usb ről fusson egy rendszer?
Abszolut passzív itthoni szervert építek és állandóan menne, Nem akarok vinyó hangod hallgatni.JP210
-
Vegitaa
senior tag
válasz Joseppe210 #4532 üzenetére
SSD? Nem jó usb helyett?
-
Gyufaaa
veterán
válasz Joseppe210 #4532 üzenetére
Jah. SSD jobb lenne.
-
Dency01
aktív tag
válasz #10726912 #4488 üzenetére
Próbáltam már mindent, többféle winyót is másik ide kábelt. Az alaplapon minden rendben tüske nincse elhajolva, forrasztást se láttam sehol leválva. Másik gépben persze hogy működnek, hisz működő gépből lettek kivéve majd visszarakva. Táp szerintem nem lehet (Corsair cx430), gondolom akkor más jelenségek is mutatkoztak volna.
Valószínűleg vezérlő lehet akkor, de azért köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
Csak.TnT
tag
Sziasztok.
Adott egy ASRock N68C-S UCC alaplap.
Arra lennék kiváncsi hogy egy AMD Phenom x3 8450 jó lenne-e hozzá? valamint feltudnám-e oldani vele a 4. magot? és milyen proci lenne belőle?
Valamint DDR2 vagy DDR3 memóriával lenne jobb?
Előre is köszi."Csak is a PitBull mert a telepi kutyáknak egy forintot nem ér a vérük."
-
spista222
addikt
válasz Csak.TnT #4536 üzenetére
Itt fórumban visszakeresve az írták hogy nem unlockolható.
A lap támogatja a procit.
Mivel a prociban DDR2-es memóriavezérlő van így szerintem csak DDR2-vel megy és a honlapon is ezt írják.
Itt le van írva mi feloldható.Dency01 ha már mindent próbáltál és csak azzal az alaplappal nem megy akkor az az alaplapi vezérlő döglött.ű
Joseppe210 Ubuntu elég szépen elfut pendriveról is.
[ Szerkesztve ]
-
utánvétel
aktív tag
A lényeget már megválaszolták az előttem szólók, annyit fűznék hozzá: ha belefér a költségvetésbe egy SSD meghajtó a rendszer partíció számára, azt mindenképp ajánlom, rettenetesen meggyorsítja az egész számítógépet.
*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
cashback
őstag
válasz Csak.TnT #4540 üzenetére
Az hogy listában szerepel még nem jelent biztos sikert.
Oldható Kuma és Toliman magos proci nem is nagyon van sztem nálunk.
A többiből van példa nálunk is.Ezeknek a többsége márka gépekbe kerül (olyan lapokkal amik nem képesek oldani a plusz magot, +L3-at).
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Lőre
tag
Help!
Tisztelt 2011-es felhasználók, némi segítségre szorulnék!
Ma összerakott friss gépről van szó.
Asus P9X79 lap I7-3820 processzor Hd 6750 videókártya 4x4 GB G.Skill F3-12800CL9Q-16GBXL DDR-III memória ( szerepel a lap kompatibilitási listáján) Gép összerak, mindent beköt , indít, a ventillátorok felpörögnek és a gép kb 2 sec után leáll.
Kis várakozás ujra indítás és ugyanez. A memóriák a leírás által megadott slotokban.
A táp egy 600w-os chieftech szintén vadiúj.
Kérném azokat akiknek van már tapasztalata ezzel a platformmal, hogy segítsen néhány ötlettel,hátha más már találkozott hasonló hibával. előre is kösz.Egyet mondok,ne szóóójj bee! Mer' végig megyek rajtad kerekes szatyorral!
-
miko_
tag
Sziasztok a mai napon vettem egy MSI 67A- GD65 lapot egy Gigabyte Radeon 6850OC ment bele. A problémám az hogy bekapcsolom a gépet jön 1 hosszú, 2 rövid sípolás rá pár másodpercre bejön a kép és már megy is a gép utána semmi hiba nincs. Valakinek valami ötlete mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock h510 pro btc+
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest