Hirdetés
Aktív témák
-
vilma27
tag
Megnéztem tegnap este a filmet. Meg kell mondja, hogy összességében nagyon tetszett és rengeteg apró részletre odafigyeltek, bár nekem kicsit túl sok volt a "fehér"...
A zene szintúgy 100as Marc Streitenfeld remek munkát végzett, mind az izgalmasabb jeleneteknél, és az utolsó rész, hát teljes összhangban volt a filmmel.
A történet olajfinomítóban dolgozó munkásokról szó, szám szerint 8 férfiről, akik egy repülőbaleset következtében zuhannak le valahol Alaszkában. Már a történet elején rengeteg bonyodalommal találkozunk, de a szereplőkre a legnagyobb veszélyt egy farkasfalka jelentette. A vadállatok egyesével vadásszák le a túlélőket, míg csak Liam Neeson (Ottway) marad. Többen "furán" hullanak ki a sorból, mert valakit farkasok marcangolnak szét - ami mellesleg igen látványos, és mindent megmutatnak belőle - de vannak, akik őrületbe kerülnek, vagy egy folyósodrás következtében egyikőjük lába beszorul 2kő közé és feladja... -.-" azért ezekből a halálozásokból még többet ki lehetett volna hozni.
A látvány, hát azért elég ütős (bár ahogy említettem, néha a monoton, fehér, érintetlen hóból nekem kicsit sok volt). De ettől eltekintve remek munka
A végéről még 1mondatot, ami elég érdekesen lett megcsinálva, úgymond befejezetlen kategóriába sorolnám, mivel a nézőre bízza, hogy Ottway, most van-e olyan tökös, hogy legyőzi az alpha-t vagy ő is mint társai elbukik. Persze a sok "farkasos tapasztalati bölcseletei" után sokan azt feltételezzük, hogy simán győz, de azért erre az egy dologra még muszáj volt kitérnem.[ Szerkesztve ]
...és a a fajta álom volt, aminek minden pillanatát elhittem...♥♥♥
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest