- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Én ECX 16os szettet vettem tízért, ami nem annyira akciós, de én sem kapkodom el, na bumm.
Még akár erölködőre is kivárnék, de
1, a mostan fej minőségben nem méltó erre (gyári clarion vagy vdo)
2, ha az is lenne, nincs rajta rca kimenet, jelillesztőt meg még rárakni erre... nem az igazi
3, lehet hogy eközben valaki nem mondana le a kijelzőről, a távvezérlőről, vagy sebességfüggő hang/tolatóradar hangja, vagy egyéb can buson érkező áldástól. Az már háromszor tizen/huszonezer forint ha veszek egy másik fejet: Azaz 70-80.000 körül tartunk egy alap fejjel és az átalakítókkal, és ezután jöhetne az erölködő még, kerekítsünk szerényen egy százast, mákkal használtban legyen 70(ilyen átalakítók mondjuk a világon nincsenek használtban!) Hozna ez annyit hangban? (Elől-hátul 93dB-es Hertz szett)Szóval érhető, össze lehet mazsolázni jó kis rendszert nem sok pénzből is; de még ha helye van is az embernek, nem biztos hogy egyéb funkciókról mindenki lemondana(mert annyi pénzt nem áldoz rá sztem aki csak javítani akar kicsit az autó hangján) a kicsi jobb hangzásért (amikor már elég sokat ugrott mondjuk jó hangszórókkal és azok rendes beépítésével).
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
gsc73
aktív tag
Kedves Az-X! Én elolvastam, és annak fényében írtam, amit írtam....persze nem csak személyesen neked címezve.
vettem már 16-os Hertz DSK szettet 9e Ft-ért, illetve hallgatható minőségű erősítőt is 6e Ft-ért
Én is "vettem" már rossz erősítőt ingyen, amit 300 HUF-ból megjavítottam, sőt rossz laptopot is 5k-ért, amit 10k-ból javítottam meg. (Core2Duo)....Mázli...ilyen van, de nem jellemző....és nem ez a trend......részemről befejzem, minden okés...peace...
Üdv: g.
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.
-
footy
addikt
Nem keveslem a fej teljesítményét, mert 5 éve csak erősítől hajtok hangszórót, szóval nem is igazán tudom milyen nélküle. A kérdés arra irányult, hogy valaki próbálgatta-e már a dolgot és mik a tapasztalatai. Nem szeretnék bekábelezni egy második autót, mert se időm se kedvem nincs hozzá. Biztos, hogy jobb erősítővel, de párom nem sokat ad a hangminőségre én pedig 1 héten kb 2X10 percet ülök abban az autóban és 1/2-1 éveben belül cserélve lesz az autó, szóval egyszerűen nem éri meg.
--Közben látom írtál--
Ha van a másik 2 csatornán is hangszóró úgy megeshet, hogy mérhető teljesítmény csökkenés, ha mind a 4 csatorna szól.
Ezt a választ vártam, köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politikai mémek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- iMac 2021 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest