Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V8engines

    tag

    Sziasztok!
    Gyakorlott/gyakorló autóelektronikai műszerész van köztünk?

    Adott a gari lejárt 2 Din-es JVC-m, szerkesztenék bele egy 40-es hűtőventit, mert az a hűtőborda -ááá, ez erős, hogy az az lenne-, kevésnek találtam már új korában is. Már akkor tervbe vettem hogy majd én adok neki hűtést. Ma kiborítottam vissza a járműből, és nem nagyon kellett még szétszednem se, hogy lássam, bőven meg van a hely akár egy 50x50-es ventillátornak is.
    Kérdésem csupán arra vonatkozik. Ha én veszek egy 12V-osat, az is megteszi ugye? Bekapcsoláskor elindul majd a "remote" szálról, meg ki is kapcsol remélhetőleg.
    Szóval jól gondolom, ha veszek egy 3 vezetékes ventit, abból az egyik szál a kapcsoló? :F

    De Zenec miért tudta megoldani már a 2000-es évek elején, hogy gyönyörűen berakta gyárilag a hűtést? :F :Y
    Ráadásul a komplett hátulja és a két sarok oldalrészből kb. 6 cm egy darabos hűtőborda. :C
    Nem is volt sosem gond ebből a szempontból. Mai napig menne (és működő, talán Mp3-at még olvassa), ha a DVD olvasófej nem gyenge pontja. Egyszer cseréltettem benne komplett mechanika/olvasó részt. Pár év alatt ismét meghalt. Nagyon lassan, többszörre, végül sehogy nem olvasott.
    -Gondoltam rá tegnap este nézegetve, átrakom ebből a ventit (mert hibátlan és relatíve halk) -bár, ez 5V-os, de inkább veszek újat. Ja és szerintem még ez se gagyi fajta. Még a ventinek a háza is alu. Nagyon kis helyes, hátulra meg adtak vagy 4 lyukat, ahova veretheti a meleg levegőt. :K

    Ide kapcsolódik még egy kérdés, milyet? Link-et szívesen veszek, ha dobtok be nekem.
    Nyilván ne az alsó árkategóriáknál keresgéljek.
    Tegnap este eddig jutottam, ami 40-esek közül szóba jöhet (ma kibontva a HIFI-t, már láttam hogy akár egy 20-as vastagságút is be tudok faragni, elfér). [link]

    Köszi előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák