-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Van pár ajtórányitás a kocsimon amit szeretnék megszüntetni saját kezűleg, mert a környékben lévő ezzel foglalkozó szakemberek akiket megkerestem egyszerűen nem hajlandóak megcsinálni (gyere vissza időpontot!!! kérni 2 hónap múlva (visszamentem akkor is ezt mondta, hogy menjek vissza), vagy irreális ajánlatot adott (10e/ db) akkor pedig inkább újrafényeztetem. Gondolom a jégkáros cascos dolgok jobban fizetnek).
Nézegettem, hogy Kínából 5e forint felett már lehet kapni horpadás kihúzókat, van ebből ajánlott típus? Főleg kör alakú horpadások vannak, illetve egy hosszabb csík.
Nézegettem videókat róla azért kell hozzá érzék, de meg szeretném próbálni első körben, ha nagyon csúnya lesz úgyis fényezés lesz a vége, mert szerencsére mind az első ajtón van.
Gondolom ezt majd tavasszal/nyáron lenne érdemes csinálni amikor már melegebb van, talán a festék sem fog lepattanni.
Köszi előre is!
-
flegga92
senior tag
válasz Formaster #31638 üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor ez felejtős úgy érzem. Ismerősnek az egész kocsit elverte a jég, egy mm² egyenes felület nem volt rajta és a szaki szépen megcsinálta (casco). De rólam hallani se akar, túl kicsi a munka...
Békés megyében nem ismer valaki olyan embert aki meg tudná nekem csinálni? Akár a környező megyékben is jó, de akkor megvárom helyben míg elkészül.[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Le kellett, hogy szedjem a kocsiról a kipufogót volt rajta pici felületi rozsda, lecsiszoltam, Motip hőálló festékkel lefújtam. A flakonra rá van írva, hogy 160 fokon ki kell égetni, ha otthon berakom a sütőbe az asszony ki fog vele vágni? Gondolok itt arra, hogy büdös lesz e tőle a lakásban.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Lehet pont nem ide vágó, de műszaki miatt le lett szedve a Paragi saválló kipufogóm, és ha már lent van szeretném "gyári" állapotba hozni. A vége az viszonylag jó állapotban van, de az sem olyan fényes mint volt.
Mit ajánlotok rá?Másik kérdésem, hogy a fényszóróimat felpolíroztam tavaly, de nem lett lakkozva ezért idén újra bemattult, kapott megint egy polírt de most le is lett lakkozva. Viszont az egyik nem tökéletes, mert belül is el kezdett mattulni, ráadásul néha párás is belülről ezért gondolkoztam, hogy szétszedem és kap belülről is egy polírt, de nem tudom, hogy ide kellene e lakk. Azt olvastam neten, hogy szélvédő ragasztóval jól össze lehet tenni, esetleg próbált már valaki ilyet?
-
flegga92
senior tag
válasz z123456789 #34944 üzenetére
Honda Hungary FB csoportban nagyon dicséri valaki
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Az asszonynak D Corsakat nézegetünk, még nem sikerült az igazit megtalálni. Tegnap találtunk egy ígéretesnek tűnőt, MO-i valós 90e km-el nem kevés pénzért, de egy patika autóért kifizettem volna. Elmentünk megnézni, de ez fogadott.
[kép] [kép]
Az eladó magánszemély (korrektnek tűnő pénzes házaspár), ők észre sem vették, de hajlandók engedni ezért az árból. Kb mennyiből lehetne javítani? -
flegga92
senior tag
válasz 2ozzmexy #46471 üzenetére
F Astrám volt, kirohadt alólam, keverékkel ment
Ismerősi körben van H Astra ami kb egy idős, talán kicsit öregebb is, sose volt rá vigyázva, új kora óta csillaggarázs, de nincs rajta rozsda.Ezt az autót elengedtem, előbb hívtak, hogy mire jutottunk. 300-al kevesebbet ajánlottam, mert hidegen csörgött picit a lánc. Mondtam, hogyha patika lenne, 50e-et alkudnék a vezérlés miatt és vinném. Erre mondja, hogy megnézette és 50e-ből megcsináltatja jövő héten, megköszöntem. 5e Ft-ból kevertetek én is festéket flakonba, azt letüsszentem, de ezzel nincs megoldva a probléma. Lakatost és fényezőt sem találsz egy héten belül, max kókány munkára.
Most felrakták újra a hirdetést, 50-el kevesebbért, friss műszakival, holott februárig még van rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest