Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scream007
őstag
[link]
erről mi a véleményed?
Vajon milyen elven mükődik???
mint prolong?
Az érdekelne hogy te vagy esetleg valamelyik ismerösöd hazsnálta e és tényleg javított e illetve azóta megy e az autó egyáltalánBMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Scream007
őstag
hi!
volna pár autó skérdésem, abszolut tudásbővítés szinten szóval nem röhögni:
Egy autó hol van az a B-oszlop nevű alkatrész?
A pedálok mivel vannak a karra rögzítve átlagban???Vagyis ha én veszek másikat meg tom otthon csinálni?BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Scream007
őstag
válasz GeorgeBerger #279 üzenetére
de ez ugye a fényezésben nem tud kárt tenni, és gondolom normális ilyen vegyi üzletbe lehet kapni.
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Scream007
őstag
tényleg és a ragasztószalag rajtamaradt ragacsát mi hozza le???mert autómosás nem
(be volt törve az ablak, és be kellett körbe ragasztani, de mikor leszedtem ottmaradt az csík)BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Scream007
őstag
Szerinted ha a nap kitüzi ugymodn a fényezést a polírozást azt is ujra fényessé teszi, vagy csak ha új lesz fényezve?
Ugy toma polír csak a nem látható de mégis matító mikroszemcsés koszt távolítja csak el nem?BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Scream007
őstag
válasz Winner_hun #207 üzenetére
nem sok de műszakin bukta.
Nekem se fehér hanem enyhén zöld de ez a napnak nem akadály, egyedül a fekete az akadály de akkor meg műszakinál leszedheted vagy bundázolBMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Scream007
őstag
válasz #00809728 #204 üzenetére
Ósanba láttam egy szép színes krómzacsis csoda dolgot, bizonyos _Wipex_ a neve, és nagyon drág a atöbbihez képest
Tudsz erről valamit hogy ez milyne márka??
Amugyelegem van a tapadókorongozásból, mennyit érdemes adni egy hátsó rolóért???amit így oldalra vagy lefelé lehet kihuzni? én 2.5é láttam, ez sok vagy kevés?BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Scream007
őstag
Kösz Dodi skerült megoldanom az ablakmosó fuvókás témát, ahogy ajánlottad
Más:
Tudom nem büszkélkedésre való, de LOLLLLL
[link]BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Scream007
őstag
válasz #00809728 #33 üzenetére
multkor nem még csak 204 volt?
Ment rá valami direktszürő?
Amugy ez is valamilyne szinten karbantartás>>mi tegyek ha egyik napróla másikra az ablakmosó fuvokából a baloldalról rámegy az üvegre, a jobból meg csak éppen csörgedezik pedig fullon huzom???BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.