Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szasz!
Hát én anno a metabondot használtam de most gondoltam kiprobálom a prolongot.
Pug 206 2.0hdi +chip 30.000körül vettem friss olajcsere+prolong persze máskor is cseréltem amikor kelett de nem evett egy deka olajat sem.
95,000km körül adtam el egy kukacos gyereknek és ragaszkodott a kompresszió méréshez.LÁS csodát gyári érték alatt 0.2% volt ami bőven jó mondták ott az okos szerelők.
[link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ziano: ZFX Kötés-gyorsító Adalék,Z-2 PRO Szintetikus Wax (színtelen lakk felületű fényezéshez)
Mivel nekem lakkozott felületü autóm van.Érdemes a gyorskőtőt mert attól lesz tartos és agressziv.
Hát bámelyik papis triko megteszi ill összement poló.Gyapju anyag azt mintha a praktikerben láttam volna és kimondottan flexre valót.Természetesen kell venned a flexre egy talpat is amire a gyapju korongot fel tudd tenni. -
Slax
senior tag
Akkor mit, és milyen sorrendben ajánlasz a zaino anyagok közül? Érdemes gyorskötőt is használni? Tiszta pamut, vagy gyapjú anyagot vadásznom kellesz a mosáshoz, törölgetéshez. Babaolaj, glicerines víz, nagyon olcsó ablakmosó (mert nincs benne szinte semmi, csak színes víz ), az ember miket nem tanul.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
törölt tag
Szia!
Mivel metal és lakkozott igy a szinnel nem lesz bajod a lakkot kell ovnod mindentől.
Pld wax de a jóbb fajtából.
Ez tetszett 0 km autó és azon gondolkozol ,hogy tudod megovni az autódat.Örültem a kérdésednek és gart az autódhoz.Végre egy igazi autótulaj aki nem csak használja hanem foglalkozik is a járgányával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest