Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bluegene

addikt

válasz katt777 #9225 üzenetére

én már elfáradtam ebbe a vitába

ismét nem linkeltél egy tesztet se, egy hsz-t se, amivel alátámaszthatnád hosszúra nyúlt válaszod, ha már ennyi fáradtságot megért neked h ilyen hosszú hsz-t írj, ugyan mibe tartott volna belinkelni vmi "bizonyíték-féleséget"

azok akiknél laggolt a grid, nem valószínű h a kisebb cache proci miatt, az ilyen emberek általában kevesebb ramot, vagy gyengébb videókártyát raknak bele, de korántsem evidens hogy ez a proci cache-hiánya miatt volt, a ram hiány tipikus hibája(winchesterről svappel), de nem a cache-é

szal amíg nem linkelsz konkrétumokat, addig csak a levegőbe beszélsz, pár újonc fórumozó esetleg mond ilyet(ott kutass), de hogy a computerbase-en vagy a techpowerup-on ehhez hasonló csacsiságot nem mernek leírni, az fix, hisz féltik az oldal jó hírét :D

Szerk: Amúgy még mindig nem magyaráztad meg, hogy ha semmit nem jelent a több cache, akkor miért nem csak 1MB cache-sel szerelt procikat gyártanak... sose mondtam h nem számít, gyorsít rajta, de nem szabad eltúlozni a mértékét a gyorsulásnak, 2 mega felett már nem látványos a gyorsulás, 1 és 0,5mb az gagyi főleg az utóbbi

Tesztet meg nehéz lenne beszúrni, amikor egyrészt mindenütt direkt erős processzorokkal tesztelnek, másrészt meg a cache-hiányt egyetlen program sem mutatja ki (ezért a maflábbak elhiszik, hogy a hiba nem létezik), max. szemmel látja az ember, és akkor jön itt a "látom, hogy akad az 50FPS" beszólás és társai. van budget-processor review is mind1, sok tesztelő kommentálja az eredményeket és ha ez így lenne, le is írná :K

[ Szerkesztve ]

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Új hozzászólás Aktív témák