Új hozzászólás Aktív témák
-
-
falco5
tag
Sziaztok!
Érdekelne, hogy melyik lenne a jobb választás játékokhoz, és miért?
Sapphire HD4830 1 Gb
vagy
egy HD4850es 512 Mb-os (Asus, Sapphire, XFX, Gainward,Msi, Powercolor, Club3d)
köszi
-
falco5
tag
Köszi a gyors választ!
A gép még most van összeállítás alatt. Egyébként egy középkategóriás gépre gondoltam.
leírom azért: GIGabyte ep45 ud3r , e5200as proci (tudom ennél nagyobb kéne, de most csak ennyit tudok rászánni), vga 4830 vagy 4770 ez a kérdésem,
gigabyte superb 460as táp.
4Gb memória.Persze most még nem is használnám olyan nagy felbontáson, mert nincsenek hozzá megfelelő eszközök, csak kiváncsi voltam.
Szóval 4830-asoknál egyre több a 800sp-s. Akkor valószínűleg az lesz, mivel a 4770 elérhetetlen szinte.
köszi újra -
falco5
tag
Sziasztok!
Van egy dilemmám!NEm tudom eldönteni, hogy 1 Gb-os 4830-ast vegyek vagy 512 Mb-os 4770est.
Ki melyiket ajánlja és MIÉRT???
Játékra kell max. 1650*1080- as felbontásban (remélem jól írtam)
GTA IV-et meylik viszi jobban? Előre is köszi! -
falco5
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van,hogy a 4830-asoknak külön áram ellátás kell értem ezalatt hogy valamilyen kábelt kell becsatolni hozzá?
Vagyis akkor a nem minden tápegység fog neki megfelelni?
Vagy ez csak egy hülyeség?
Másképp kérdezve ne melég a karit a slotjába berakni, csatolni kell hozzá egy kábelt,ami a tápegységből jön ki?
Előre is köszi -
falco5
tag
Helló!
Tudja valaki, hogy milyen az XFX 4830-asa?
Iponon mostláttam, hogy ilyet is árul, eddig még nem volt.
Valakinek van esetleg ilyen karival kapcsolata?
köszi -
falco5
tag
Sziasztok!
Azután érdeklődnék, hogy milyen hűtőt ajánlotok Sapphire 4830-asra? Olvastam Chilláról. Egyébb jó és megbízható van e ami kicsit olcsóbb?
KÖszi -
falco5
tag
Hi!
Palit és Gainward gyártmányokról mi a vélemény?Rosszabbak mint a Zafír vagy MSI club3d?
-
falco5
tag
Sziasztok!
Miután átolvastam a fórum szinte összes hozzászólását megmaradt a kérdés bennem.
Ami kiderült számomra, hogy 4830asok közül a sapphire és az MSI fogy legjobban.
De mi a helyzet a többi gyártó termékével? Azok ne mannyira jók?
Gondolok itt: Palit, Gainward, club 3D, ASUSAz ASUSról sok jó nem olvastam, a 3D-ről kevés tapasztalat és a másik 2vel mi a helyzet azokat nem érdemes megvenni? HA az összes felsorolt kártya egy árban lenne kivéve az MSI-t ami drágább akkor ki melyiket venné és fontos lenne indoklás is. CSak szimpátiából vagy tapasztalt. Elsősorban a fent említett 4 kártyára lennék kiváncsi, hogy azokat miért ne mveszik annyira.
KÖszönöm hogy végig olvastatok!U.i: Szerintetek A GIGABYTE miért nem gyárt 4830ast??? Nem érné meg neki?
-
falco5
tag
Sziasztok!
Én is egy 4830as vásárlását tervezem, de még ne mtudom igazán melyik gyártótól?
Olvasom többeknél, hogy a hangjukkal gondok vannak. Ez mindegyik típusnál meg van?
Szóval MSI vagy Sapphire vagy ASUS vagy Gigabyte???
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! 24hó gari! AKCIÓ!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ASUS RTX 4060 DUAL EVO 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.12. Szinte ÚJ!
- ASUS RTX 4060Ti DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. BESZÁMÍTÁS!
- GIGABYTE Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 256bit
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G 3X WINDFORCE - Garancia
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT + 8GB GDDR6 256bit LED 5700XT Videokártya
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest