- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz DeckardCain #10244 üzenetére
Köszi, ez jól jött nekem is. Az arányokkal most már én is tisztában vagyok. Így nem nagyon fogom a karimat piszkálni, hogy kevesebbet egyen. Annyira nem vészesek a különbségek.
-
echterion
nagyúr
válasz 1hijjanhusz #10186 üzenetére
Az szép, én annak idején egy Athlon xp 3200+ gépről váltottam e2180-asra, 9600 gt-vel karöltve. Hát, minőségi változás volt, az tény, de nálad ez még nagyobb ugrást jelentett, ha jól sejtem.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
A Zafír 4830-ashoz melyik drivert ajánljátok? Mindig a legújabbat, vagy van egy, ami a legjobb? Nem tudom, támogatja-e még az ATI ezt a sorozatot, vagy csak az 5000-es szériát.
Köszi.******
-
echterion
nagyúr
Jaja, lesz még egy kis tuning, csak a procit nem tudom most tovább tekerni (kicsi neki a hűtő már efölött), ezért van most így. De kíváncsi vagyok, mi a vége, ami még stabil. Azért kérdeztem, hogy mások milyen beállítást használnak, hogy össze tudjam hasonlítani más eredményekkel.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Jelenleg a zafír 4830-amat (512 MB-os) 700/1000-en használom. Kérdésem az lenne, hogy a ramokat van-e értelme tovább húzni, vagy efölött már nem hoz annyit? 1440*900-on használom.
Előre is köszi a válaszokat.******
-
echterion
nagyúr
Nagyon jó kis kártya, most 700/1000-en használom feszemelés neélkül. A 2D-s feszt 1 V-ra vettem vissza.
Viszont azt nem tudom, hogy a feszt automatikusan felemeli, ha az alapfesz kevés a beállított 3D-s órajelhez? Mert a biosban nem írtam be feszültségértéket a 3D-s órajelek alá.******
-
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég én is csatlakoztam a 4830-asok klubjához egy Sapphire 512-es páldánnyal. Nagyon frankó kis kari, de van egy kis érdekesség benne. A venti fordulatát alapon 2700-nak látja az everest, a gpu-z meg egy ezressel kevesebbnek. Akkor most mi az igazság szerintetek?
Hangja az nem igazán van, a tápom jelenleg mindent elnyom, de ezen később még javítok egy venticserével.Üdv.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Egy sapphire 4830-asra rámegy egy szintén sapphire 4870-es hűtése? Nem refhűtés, hanem a silent efficiency hűtés.
Előre is köszönöm segítségeteket.******
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Photoshop
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen program, ami...?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...