- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
DeckardCain #10244 üzenetére
Köszi, ez jól jött nekem is. Az arányokkal most már én is tisztában vagyok. Így nem nagyon fogom a karimat piszkálni, hogy kevesebbet egyen. Annyira nem vészesek a különbségek.
-
echterion
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #10186 üzenetére
Az szép, én annak idején egy Athlon xp 3200+ gépről váltottam e2180-asra, 9600 gt-vel karöltve. Hát, minőségi változás volt, az tény, de nálad ez még nagyobb ugrást jelentett, ha jól sejtem.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
A Zafír 4830-ashoz melyik drivert ajánljátok? Mindig a legújabbat, vagy van egy, ami a legjobb? Nem tudom, támogatja-e még az ATI ezt a sorozatot, vagy csak az 5000-es szériát.
Köszi. -
echterion
nagyúr
Jaja, lesz még egy kis tuning, csak a procit nem tudom most tovább tekerni (kicsi neki a hűtő már efölött), ezért van most így. De kíváncsi vagyok, mi a vége, ami még stabil. Azért kérdeztem, hogy mások milyen beállítást használnak, hogy össze tudjam hasonlítani más eredményekkel.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Jelenleg a zafír 4830-amat (512 MB-os) 700/1000-en használom. Kérdésem az lenne, hogy a ramokat van-e értelme tovább húzni, vagy efölött már nem hoz annyit? 1440*900-on használom.
Előre is köszi a válaszokat. -
echterion
nagyúr
Nagyon jó kis kártya, most 700/1000-en használom feszemelés neélkül. A 2D-s feszt 1 V-ra vettem vissza.
Viszont azt nem tudom, hogy a feszt automatikusan felemeli, ha az alapfesz kevés a beállított 3D-s órajelhez? Mert a biosban nem írtam be feszültségértéket a 3D-s órajelek alá. -
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég én is csatlakoztam a 4830-asok klubjához egy Sapphire 512-es páldánnyal. Nagyon frankó kis kari, de van egy kis érdekesség benne. A venti fordulatát alapon 2700-nak látja az everest, a gpu-z meg egy ezressel kevesebbnek. Akkor most mi az igazság szerintetek?
Hangja az nem igazán van, a tápom jelenleg mindent elnyom, de ezen később még javítok egy venticserével.Üdv.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Egy sapphire 4830-asra rámegy egy szintén sapphire 4870-es hűtése? Nem refhűtés, hanem a silent efficiency hűtés.
Előre is köszönöm segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- Skype topic
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! 24hó gari! AKCIÓ!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ASUS RTX 4060 DUAL EVO 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.12. Szinte ÚJ!
- ASUS RTX 4060Ti DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. BESZÁMÍTÁS!
- GIGABYTE Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 256bit
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G 3X WINDFORCE - Garancia
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT + 8GB GDDR6 256bit LED 5700XT Videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest