Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
newgamer #2674 üzenetére
Ezt a kérdést nem lehet megválaszolni, a karik eltérő felépítése miatt. DX10 alatt a 2600XT képes elverni a GTS-t is, holott pl. DX9-ben szépen le tud maradni a 2600XT a 8600GT-től (persze nem mindenhol), szal meg kell nézni mivel akarsz játszani, és mennyi időre tartanád meg a karit, ezek a döntő dolgok.
Röviden:
DX9: komolyabb AA-val a 8600GT/GTS -nek kedvez
DX10, v. shader orientált játékok v. kinyomott AA:2600XTHa a keresőbe beírod a két kari nevét, akkor találni fogsz sok, bővebb összehasonlítást.
/ha esetleg HL2 EP xy-t akarod tolni, azt 4XAA-val is faszán viszi a 2600XT.../
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Toltam egy lightsmarkot, 1280*720, 792/837, 33.6FPS...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Emberek, valaki tudja is az okát ennek "nem mernék hozzányúlni" dolognak? PCIe freki emelhető, még csak figyelmeztetés sincs melette, mint a procibusznál. Eddig még senki nem tudott választ adni, hogy mit bánt ez a tuning.
AGP esetén pl. 80/40 volt az AGP/PCI freki a lapomban 400-as fsb melett, így ment 2 évig...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez a PCIe freki emelés érdekes dolog, okoz sebesség növekedés, de állítólag könnyen meghalhat tőle lap/vidkari. Anno 7300GT-met asszem megküldtem 140MHz-es PCIe frekivel, de csak kb. 1 hétig használtam úgy.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem egy szerencsés (biztonságos) választás az a táp, ha kijön belőle 200W, akkor már szerencsé a tulaj. Persze más is kijöhet, csak akkor megdöglik a gép...
Nah de komolyra fordítva, valószínüleg memória hibás példányt kaptál. Esetleg próbáld ki egy másik gépben, vagy egyből vidd vissza boltba, cserélni fogják ha náluk sem jó.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mercutio_ #2525 üzenetére
Hmmm, 2600pro sonic -ot vettél? Az enyém dobozán asszem nincs ilyen kupon felirat. Egyébként mikor én vettem, 6k-val jöttem ki olcsóbban, mint ha XT-t vettem volna...
A hűtése meg nem a legjobb, de rá lehet aplikálni egy csendesebb 8 cm-es ventit a karira a pici vacak helyett...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mercutio_ #2501 üzenetére
A Lost Coast, és a Deathmatch nem függ össze a kuponnal, azokat minden ati kari tulaj le tudja szedni steamről ingyért.
Nem az ajánlott catalyst verziót kell felrakni, hanem mindig az aktuális catalystot, amd oldaláról.
"Basszus, tegnap rendeltem, ma átvettem A DDR3-as 2600Pro-t
" -ez miért baj? olcsón kaptál tul. képpen XT-t. Meg egy sivítós hűtést.
Májsztro: igen, sajna 2 mag köll nekije...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Erről küldj egy képet, mert elég fúrcsa amit mondasz. No meg próbáltam refreshlock progit, de nem csinált semmit vista utlimate alatt. Szal nagyon kíváncsi vagyok, hol van neked ccc-ben ez az opció, mert nekem nincs. Meg másnak sem vista alatt.
Matamata: Esetleg ha beírnád a hibaüzit?
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Bikkrom #2336 üzenetére
Azt minek? Eddig minden GDDR3-as 2600pro ami itt a fórumon járt, ment XT órajeleken, más eltérés meg nincs közöttük. De ha valamire feltétlen kívánci vagy, akkor csinálhatok tesztet a két órajelen. Vagy bármelyik XT tulajt megkéred, leveszi az órajeleket pro szintjére.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jon Mathias #2263 üzenetére
Jó lenne, ha a jelenlegi procod is kint lenne az adataidnál, tuti az okozza a kis pontot. Ami annyira nem is kicsi, én XT órajeleken csak 7,5k-t kaptam ott...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megnéztem, Xpertvision 2600Pro OC-men quimonda 1.4-es ramok vannak. 800 körül még stabilak, talán majd később vmod segít.
Dirtyz: rossz topic!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #2226 üzenetére
Nem különösebben a hangerő zavaró, inkább a venti gyorsaságából adódó magas hang, ami a zavaró benne. Volt nekem pl. Gainward 6600GT-m, Galaxy 7300GT-m, azok hűtése hangosabb volt, mint az xperté, bár hasonló módon visítottak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
varga911 #2014 üzenetére
Meg egy frászt.
A két kari között teljessen eltérő tervezési filozófi áll, pl. ha az lenne amit mondasz, akkor itt mindenki ajánlaná a 2600xt-t DX9 -re 4XAA mellé, hogy mekkora istencsászár...
Röviden összefolalva:
8600GT:
nagyobb textúrázó képesség, DX9 viszonyaira tervezték, AA-t jobban bírjaHD2600: kicsit későbbi kiadás, jobb HD lejátszás támogatás - hdmi audio, ellenfelénél jóval nagyobb shader teljesítmény, DX10 viszonyaira alakítva, AA-t nem annyira komálja, de lehet használni (pl.HL2).
Összegzés: DX9 alatt sok helyen jobb a 8600GT, DX10 alatt (gondolok itt CoH-ra, de annál csak jobb lesz egy teljessen DX10-es gaméban) meg le tudja nyomni a 8600GTS-t. És le is nyomja.
Ezek tények, részrehajlás nélkül.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez az omega szerintem elég trágya lett régebben jobbak voltak. Javaslom térj vissza CCC-re, mert abban tudunk segíteni. Mikor omegát leszedtem gépről, és felment a rendes driver, elég sok grafikai hiba lett, főleg 2D!-ben, ergo az egész wint újra kelett raknom. Tetejében még az omega nem is volt gyorsabb...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Frenszisz #1994 üzenetére
A hőmérséklet nem függ össze a hibázással, sem a tuningpotenciállal, elvileg 100 fokon is ugyanúgy fog menni, mint 40-en...
Hogy tuningban meg mit érsz el, azt én nem mondhatom meg, lehet nálad is előjön majd az, hogy 870 körül fagy, 900 körül meg stabil, nálam ez nem jött elő...
Vmodot meg először senki nem tervezi, aztán később megcsinálja, én már csak tudom...
mod: nekem asszem 60 fok körül ment a gyárival
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Frenszisz #1990 üzenetére
Rivatuner még nem tökéletes ezeknek a tuningjára, javaslom neked az AGCT -t, az állítja is a sebességeket. Kb. 850/850 -et még megtudok adni a karinak, de 3d alatt hibázik, magasabb értékeken meg egyből gép restart. majd csak lesz ezekhez is vmod...
Nos igen, az ára a leg csábítóbb, 18,6k-ért megkaptam gyakorlatilag egy XT-t. HD audio hiánya meg nem zavar.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
nos, 1. hsz, hát elsűjedt az előző topiccal együtt...
Szal akkor még nem voltam kari tulaj sem, csak éreztem az erőt ebben a kariban. Éreztem vívódik benne az erő. Nem tud dönetni, hogy a Sötét DX9-es oldalt válassza, vagy az erő másik oldalát, a DX10-et. Azóta döntött, a fényt választotta, joda megmurdelt, véder kivette a szájából a szájharmonikát, azóta kap levegőt rendessen, a császár meg használ arckrémet...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #1934 üzenetére
Proci egy dolog, de a másik két pontszám sem lett több a VGA csere óta, és azért ez nem lehet reális, mert játékokban jelentősen gyorsabb, szal ennyit a prociról.
De már nem sokáig, hamarjában upgradélni fogok X2-re...Nos igen, az én 7300GT-m is széjjel volt vmoddolva, de emlékszel rám a másik topicból...
Jim74: átállni még nem érdemes, hanem tedd fel az XP mellé, és akko jön a kánaán... Nézd meg neten az eljövendő DX10-es játékokat, vagy a mostani fél DX10-eseket, és döntsd el, hogy érdekelnek-e. Az x1650XT nem egy rossz kártya, még ha elégnek érzed a mostani játékaidat, akkor ne cseréld szerintem. CoD2-ben lenyomja a 8600GT-t (bár csak ott
)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
asadasad22 #1929 üzenetére
A 3dmark 06 szerint a 2600pro-m Xt órajelén kevesebb pontot kap, mint egy húzott 7300GT, akkor miről is beszélünk? Az embereknek el kéne végre felejteni azt a szemetet.
(jobban szaggat nálam a 06, mint a 7300gt-vel...)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
1280*720 a natív felbontása az LCD-TV-nek, ott 50Hz a jó, 60HZ-en keretes, összenyomott lesz a kép, nem használhatatlan, csak kicsitt mososttabb...
XP alatt nézed a CCC-t, akkor van olyan, hogy 3d refresh rate override, de vista alatt csak a hült helye. Bár gondolom előbb-utóbb valaki megoldja ezeket a dolgokat, mert elég sok embert érint hátrányossan.
Csak tudnám, hogy 7300GT, és integrált X300 -al miért nem jött elő ez a gond, azoknál 1280*720-ban mindig 50Hz-et kapott a TV...
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pedig a tied is kevés. Meg az enyém is. Ellenkezőt állítani sajnos önmeggyőzés. Nézd meg gépem, egymagos A64, rajta 30% tuning, aztán mégis, ottvan pl. 3dmark 06, kétmagos proccal rendelkező fórumtársak 4-4500 pontot kapnak, vagy többet, én meg még XT órajelekre állított GDDR3-as prom-mal is éppen csak 3k pontot kaptam. De mondok játékot, ottvan CoD2, az FPS iszonyatos mértékben ugrál nálam, tipikus esete annak, mikor beüt a procilimit. Sajnos ezekhez a kártyákhoz már baromi kevés egy akármilyen egymagos proc. A 2500+ barton korszak meg szép volt, de sajna már elég gyér tud lenni. (elég sokáig volt barcim)
7300GT-t meg azért javasoltam, mert olcsón megúszná, és esetleg vmoddolhatja, így azis képes elérni 3k pontot 3dmark06-ban. Persze akkor már inkább 7600gs-t vennék, de ez már egy másik topic témája.
AGP-t meg nem kell eldobni, ottvan pl. az Asrock hibrid lapja, az 939/AM2-es, és van rajta PCIe + AGP, meg még a tuningot is szereti. Egyébb variációkban sajnos felejtős már az AGP -s konfig egymagos proccal...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
BenceShearer #1822 üzenetére
Nincs. Ugyanez a problémám nekemis, ha a játék nem tudja (HL2 EP1 pl. értelmes, ott be lehet ezt állítani) ezt állítani, akkor sajna no hope. Egyébként XP alatt ott a felülbírálási beállítás a CCC-ben, de vista alatt csak az opció helye...
Mindenféle refreshfixáló progit ajánlottak, hogy ilynejók, meg fasza vistán jó, nembaj, h. 2001-es progi, de tegyem fel, mert faszán fixálja a refresht, hát semmi progi nem volt képes erre vista alatt...
mod: csak tudnám, integrált VGA-val miért marad 50Hz a refresh, holott azis ATI... No meg 7300GT-vel sem volt ilyen gondom, valamit rosszúl detektálhat a HD széria, mikor lekérdezi a monitort...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Végre sikerült a STEAM-et elindítanom XP SP2-n, rögtön toltam egy mérést HL2 Lost Coast sterss tesztjével. Kari tuning nélkül, minden beállítás driverben és a játékban azonos, mint a vistás mérés alkalmával, kaptam 56,54-et Vista alatt ugyanez 49.xy.
Előző mérésem: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Zolee11 #1700 üzenetére
A chip izzadása egy dolog. a gond, hogy a környező alkatrészeket nem akkora hőmérsékletre tervezik, kondenzátorokat pl. 85-105 fokra... Próbáld csak ki, hogy kicsit leállítod a vetnit, vagy erőssen lelassítod, játszasz vele kicsit, nem kell több, mint 70 fokra engedd a GPU-t, a nyák úgy standepityere átmelegszik mint a disznó... (égeti az ember úját)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
-Deejay- #1588 üzenetére
Csak annyit mondok pl: driver 7.8->7.9 HL2 lost coast avrage FPS 42->49
Ehez kapcsolódóan HL2 EP1 1280*720-ban 4XAA melett minden maxon simán ment.A kártya DX10-re lett felkészítve, CoH (dx10 patchelt mód) lenyomja a 8600GTS-t. És az még nemis valódi DX10-es game. Szal shaddereké a jövő.
mod: kampányolni kéne, hogy a HL2 enginjét használja minden játék a köv. 2 évben, mert gyönyörű, és faszán megy maxon...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mióta letöröltem az omega drivert, és felkerült a rendes, egyre több grafikai hiba jön elő 2D-ben, aztán CoD2 megidőnként átmegy diavetítésbe, aztán átlag 1 óra után befagy minden... Reg. takarító progik sem jártak eredménnyel, ergo írthatom le wint a gépről... Szóval nem tudom ajánlani az omegát, lentebb említettem más okokat is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Prymus X. #1576 üzenetére
Összeszedi? Mi a probléma? Ati nincs többé, a kártyáik meg DX10-re lettek felkészítve, és ha végre elfelejtik a Float, és a Float2 alapú PS kódok játékokban való használatát, akkor elő is jön a 2600, 2900 -as GPU brutális shader teljesítménye (8800-asoknak emlékeim szerint kb. 2x-szerese), ez az, ami miatt 8600 nem sokára eléggé kifog vérezni a 2600-al szemben (CoH-ban már meg is történt), csak hogy a topic kártyájáról is essen szó.
Nem beszélve róla, hogy ők is csinálják gőzerővel az RV670-es magot, és kistestvéreit... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
hakos87: Miért baj h. lenne integrált VGA? pl. VGA csere esetén nem kell napokon keresztúl nézni az S3Trio képét...
Vaniliásrönk: imáddom a valve-t
Szép világ lenne, ahol minden játéknak VALVE motorja lenne, lenne korrekt fizika, rongybaba efektus, meg csilivili fények, és menne nálam minden maxon... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hakos87 #1535 üzenetére
Iponos faszi nyílván a jövöre gondolt. Ugynis DX10 alatt (pl. CoH dx10 patch kvázi dx10-essé teszi a játékot) komoly előnybe kerül a shader orientált felépítés miatt a 2600XT, ennek ára, hogy DX9 alatt ennyire nem brillíroz, valamint az AA-t sem szereti annyira...
Black Box kupon meg arra jó, hogy vele letudod tölteni a ráírt HL2 játékokat steam-ről. E nélkül csak pl. HL2 Lost Coast, és Deatmetchet tölthetnéd le, mint minden AMD kari tulaj... (bár ezeket elvileg ráírják ám a kuponra...)
Win kérdésben meg helyedben mindkettőt feltenném, Vista alatt ténylegessen 10-20% -al lasabban mennek a dolgok, de aránylag szép, meg ugye DX 10 másképpen nem megy. (célszerű a telepítést először XP-vel kezdeni, a bootmenü egyszerű megvalósítása érdekében)
7.10-es Catalyst tökéletessen elég a kártya használatához, ha tuningolni is szeretnéd, arra az AMD GPU CLOCK TOOL az EGYETLEN megoldás.
Vaniliásrönk: Azért az AA is megy, HL2 EP1 alatt pl. simán vitte 4X-eset is, melette minden maxon 1280*720-ban... 600MHz-es GPU melett...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azt vágjátok, hogy az AMD GPU CLOCK TOOL képes mérni a hőmérsékletet?
Mér pillanatnyit, feljegyzi a legalacsonyabb, legmagasabb, és az átlaghőmérsékletet is, és még a mintavételezés sebessége is állítható... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #1468 üzenetére
Igen, tesztelésre is jó, egyrészt melegíti a karit rendessen, másrészt ha hibázik, azt észre fogod venni. Egyébként már csak látványnak sem utolsó dolog.
Ezeket tudja:
Technical features of this demo are:
- True HDR (High-Dynamic Range) Rendering
- IBL (Image-Based Lighting)
- Glare Generation (Afterimage, Bloom, Halo, Ghost, and Star)
- Automatic Exposure Adjustment
- Iris shaped Depth of Field blur
- Realistic Motion Blur
- FSAA (Full-Scene Anti-Alias)
- Fresnel Reflection (Specular Reflectance, Metallic Color-Shift)
etc.
SM 2.0-át igényel csakCCC- én mondtam. Csak a gpu clock tool van...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #1465 üzenetére
real time hdr ibl rendering: [link] -az eddigi szerintem legszebb egyszerű tesztelő progi.
Indításkor mindig ugyanazzal kezdi, az nálam kb. 120FPS (600/700), tuning után 150-160FPS (800/800)
Vista alatt mind FPS-bőll vonj le 20-at...CCC-ben be lehet kapcsolni, úgy hogy megnyomod a lakatot...
De ahogy halottam, nem csinál semmit. Mondjuk nálam pro-t eleve csak 25MHz-el engedné tuningolni...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #1463 üzenetére
Tapasztalatom szerint 3d-s dolgok elött kell indítani, akkor elő is jön. Csinálhatnának már valami bugfix kiadást, bár legalább az órajeleket jól tudja állítani, ha már egyszer elindúlt....
Everest helyett nézd meg valami 3d-s progival a sebességeket, pl. rhtdribl alatt rögtön látod, ha nem változik az órajel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Locutus #1442 üzenetére
Húúú vazze. Megmondták. Mekkora arcok. Akkor már ajándékozom is el a gépem, mert biztosan nemfogok tudni semmit játszani 8fps felett, amire ráírják h. dx10...
igaz még nem valódi DX10-es játék, de:
Átraktam CoH-t DX10 megjelenítési módra, érdekes hogy nem esett le 8 fps-re... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Locutus #1439 üzenetére
"Vagy a dx10-re gondolsz, ahol a pro 5, az xt meg 8 fps-re képes? huha..."
Csak tudnám ki terjeszti ezt a sztereotípiát, csak elkell olvasni, akkora baromság hogy ilyan nincs még egy. Magyarázandó szavaimat: Ha az olcsó karikon nem lehetne játszani, akkor szerinted ki tartaná életben a játékipart? Mert ahoz a 2900/8800 tulajok kevesen vannak...
"Konkrétan szerinted mi az ami miatt a pro pénzkidobás, az xt meg nem?" -mert GDDR2 alapossan visszafogja, azé. Egyébként csak neked akartunk jobbat, de azt veszel amit akarsz...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Locutus #1437 üzenetére
Vazz, itt pont hogy te fogod elverni a pénzed, mert nem tudsz egy kicsit várni... Áhh de mindegy, ha neked ez kell, vedd meg a gddr2-est bánomisén.
De ha azt nézem: GF2MX400 kerül kb. 2k pénzbe, és elmegy rajta doom3, hát azis ugyanilyen jó ár/teljesítmény viszony, ergo aztis megveheted...
mod: egyébként úgy nézünk itt ki ebben a fórumban, mint aki a gépre veri el az összes pénzét? Vagy akkora dolog, hogy 3 hónapig használt alaplapi integrált vidkari után kiadtam 18690FT-ot egy vidkarira?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #1424 üzenetére
És hogy beleférjen, lefűrészeled a csatlakozó felesleges részét?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
DeadMeat #1407 üzenetére
A 3dmark egy kalap sz... Gyakorlatilag lényegtelen a benne kapott szám, próbáld ki az órajeleket játékok alatt, ottvan pl. a HL2 Lost Coast, annak van vidkari tesztelője, és elég korrekt... (meg megtudod nézni, én mennyit kaptam benne
)
Locutus, akkor várj egy kicsit, vagy mond hogy rendeljenek egyet, megvennéd...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Locutus #1400 üzenetére
Dehogyisnem lehet kapni, ittvan pl. ipon webáruházában:
SAPPHIRE HD2600PRO 256MB GDDR3 OverClocked PCIE -20856Ft
SAPPHIRE HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full PCIE -24132FtEllington: a driverben kell túrkálni, a videós résznél egyik beállítás felelős érte, de fejből nem vágom, nézz ott körül.
adcsyka: előfordúl, hogy kézzel kell megmutatni a windóznak a kari driverjét, ezt az eszközkezelőből megteheted, a drivert meg alapesetben a c:/ATI mappába csomagolja ki az installer...
DeadMeat: probáltam az omega drivert, csak XP alá létezik, és igazából nem voltam hasraesve tőle, régebben jobb volt. Teljesítményben sem hozott előrelépést...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #1368 üzenetére
uhh vazze, asszem minnyájan visszalépünk egy rangot...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Locutus #1347 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol, megtalálod a HL2 Lost Coast tesztjeim eredményeit 7.8 és 7.9 (7.10) eredményeit.
Stabilitásra azt tudom mondani, hogy időnként előjön egy kékhalál "ati2dvag" hibával, de játék alatt semmi baj, bár a 7.10-es driver óta asszem még nem volt kékhalál. Valamint a CCC auto recovery tud meggajdulni, de mióta kikapcsoltam, azóta jó...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SteveButabi #1311 üzenetére
csináld a rendes progival. AMD GPU CLOCK TOOL [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na de emberek, mert most egy celeron van a gépében, az nem indokolja, hogy 2600pro/xt helyett mondjuk egy 2400xt-t vegyen, csak mert kicsi a proci. Azt lehet cserélni másikra később...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Emberek, azért annyira nem vészes a helyzet, nekemsincs duplamagos procim, egy 3000+ om van, igaz 1800 helyett 2430MHz-en fut, hozzá 1,5G DDR1 ram, és vígan elvagyok. Persze biztos jobban menne egy gyorsabb, kétmagos proccal, de ez van, ezt kell szeretni...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
beneszilo #1242 üzenetére
AMD GPU CLOCK TOOL [link] -kicsit fapados, de tudja tuningolni kareszt vista alatt is. Órajelekre meg nemtudunk mit mondani, lehet h. 1 MHZ-et sem tudsz rajta húzni, de lehet hogy 150-et... szóval mondjuk 20MHz-enként léptetve nézd meg meddig bírja. (előbb utóbb kifog akadni, és vagy vpu recover visszateszi alapra, vagy kékhalál és reset, ekkor fogod megtudni a felső határt, érdemes ez alá belőnni kicsivel az órajelekt, aztán ha stabilnak érzed, akkor játszni vele, vagy/és tesztprogikat tolni, esetleg ha hibázik, szemetel a képre, akkor még lejebb kell kicsit venni...)
Mod: az értékeket külön- külön állítsd és alkalmazd, mert jön a harakiri, mondtam hogy fapados...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #1163 üzenetére
Nem hiszem. Miért lenne ott egyáltalán a választási lehetőség, ha csak rádugom a monitort, és azt erölteti? Max akkor több monitor esetén lenne valami értelme, amiben meg nem hiszek. Szóval tuti nem DFI ficsőr. Azt csodálom, hogy más alaplapnál nem így van, nemis gondoltam volna ilyet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #1161 üzenetére
Ennek ellen kell mondjak. Akárhova van kötve nálam a monitor, mindig a biosban beállított vidkarival indul a gép, lehet az PCIe, PCI vagy Integrált.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Energiaital topic
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest