- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz jodamester #2098 üzenetére
Brothers in Arms Hell's Highway
Gyönyörű grafikája lesz, de az Ubisoftot ismerve jó lesz az optimalizáció! -
janos666
nagyúr
Tegnap néztem meg a Brothers In Arms - Hells Highway Trailer (HD)
-t és nem úgy tűnt mintha megelégedne az UT3 vagy végképp egy Hl2:Ep2 gépigényével. Hasonló FPS-t linkelt nemrég valaki, a Battlefield: Bad Campanyt, na az se épp AC szintűnek tűnik. Ezek nekem látványban közelebb álnak vagy rá is vernek a Crysisre, ha nem is lesznek olyan szarul megírva de nemhiszem hogy 8800GT-n vagy 3870-en maxra lehet majd tolni őket 1680-ban.A Full-HD meg erősen terjed, én is most tervezem megvenni a nemrég beköszönt 22"-os S-PVA paneles Lenovo l220x-et ami már potom 87k körül beszerezhető (pixelgarival 94k). Még pár ilyen monitor (asszem az Acer is most fog kiadni egyet ugyanezzel a samsung panellel, és az EIZO-nak is van hasonló monitora, bár az drágább...) és szűkebb pénztárcájú emberek is hozzájuthatnak majd 1920x1200-as monitorokhoz.
És ehhez a monitorhoz szerintem már nem lesz elég a félkarú 8800GTS-em, kell az a 4870...Én sose játszottam az Oblivionnal, nem jött be. De amúgy a FarCry-t is nézegettem annakidelyén hogy nem akaródzik futni F5800-on, de mikor már lett hozzá kártyám mégse toltam végig, szerintem a Crysist is itt kínoztam valami highest-medium mixelt beállításokkal játszható lenne-e úgy hogy még szép maradjon, de mikor futna majd maxon a gépemen fogadok ez se fog érdekelni. Összes Hl2 epizódot viszont 2x végigtoltam (mikor kijöttek, meg később egymás után a 3-at), UT3, Bioshock megint megvolt, az AC-t kimondottan szerettem, és ezek tényleg szépen futottak AA, AF minden ahogy kell...
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Dare2Live
félisten
válasz janos666 #2102 üzenetére
Pedig Far Cry anno etalon volt. Persze aki annyira elvakult NV van volt, hogy 9800 korában FXet vett az megérdemelte, hogy az a játék se megy nála fulon rendesen.
FullHd terjedése steamen jól látható.
Oblivion engem se fogott meg de ettöl még RPG of the Year lett és jóval 3millió felett adtak el csak az alapjátékbol, márpedig kiegészítői is voltak bőven.
btw Crysist FullHDn XPalol minden maxon kivéve szürök OFF játszottam 2.jára végig. Így már kicsit necces volt de akkor is: Élvezhetően végigvittem.
Battlefieldel beletrafáltál az a game több mint valószíű kivállóan fog menni 48xen, egyébként is szerintem a Crysisnek volt egy óriási tanulsága a fejlesztők felé :Ha egy játék nem megy a medium konfigokon jól akkor az a game bukás lesz. A HEnd rteg nagyon szük. ld steam Márpedig jelenleg a középkategória a 9600/8800gt/38xx sor.... 4870 ide sok lesz....
szerk: Megnéztem BIA trélert, hát ez gyenge, nemtudom mennyire pre rendelt de még ha real time is akkor is Crysis ehez képest grafikában etalon.
ha meg prerendelt hát akkor közröhely.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
keIdor
titán
Ha megnézitek az R700 hűtésének hátúlját, akkor látni, hogy itt semmilyen megosztott memória nem lesz... marad az R680 féle felépítés! Szerintem a GTX-280 vs. HD4870 X2 csata egyértelmű gyöztese a GeForce lesz... egy GPU mindig jobb, mint kettő, főleg ha a játékok annak az egynek kedveznek...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Far Cry 2 szvsz, ami hasonló lesz, de tény, hogy idén még elég lesz egy 8800, HD3800 kártya majdnem mindenre.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
janos666
nagyúr
válasz Dare2Live #2103 üzenetére
Najó, az egy dolog hogy AA-ról szükség szerint lemond az ember (bár egy 2x is sokkal jobb mint a semmi és az még nem szokott FPS-eket felezni), de AF-ről azért nem mondanék le, inkább 1-2 opció high helyett medium. De miért jó ha a közeli dolgok minden high detailban vannak, előttem 10 méterre meg csíkokban esik a képminőség trilinear szerint. Inkább egyformán féligjót...
Tudom hogy a Bad Campany radeonbarát lesz, azért is hoztam példának, mert sz ebben a felállásban megeszi majd mind a GTX-260-at mind a 4870-et. (mert attól hogy radeonbarát szimpla mód szép is lesz amihez optimalizáltság ide vagy oda de csak kell nyers erő is)
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
VinoRosso
veterán
az a baj az r600-al hogy nagyon jó az architektúra, rengeteg shader, nagy sávszélességű memória busz, csak éppen a játékok nem használják ki ezt. Számítási teljesítménye ott aknázható ki, ahol még a 3D grafikánál is "masszívabban" párhuzamosítható a feldolgozás( GPGPU-ként ) Itt ráver a G80-ra. Játékokban azonban a kevesebb az több, illetve a minőség a mennyiség helyett tendencia érvényesül, ezért jobb egy jól tuningolható, gyors, de amúgy soványka 9600GT egy izmos, ám de lassú 3870-nél( ennek a tendenciának némileg ellentmond a q6600ok sikere a piacon, mert elég sok PC-ben a 4 mag helyett legtöbbször csak 1 van megdolgoztatva, mégis elég jó eladást produkált, igaz nem volt olyan ellenfele, mint a 3870-nek VGA fronton ). Az ATI akkor követett el hibát, amikor a jelenkor elé futott azzal, hogy egy csomó erőforrást bepakolt a VGA-ba, amit nehezen tudnak kihasználni átlagos userek. Ezzel a koncepcióval akkor érhetne el sikert, ha a GPU és a shaderek min 1100-1200 Mhz vagy inkább még ennél is magasabb órajel körül futkorásznának, de akkor már a fogyasztás is az egekbe szökne. Redukálni kell a shaderek számát, és meg kell emelni az órajelüket, úgy ahogy az NV csinálja, de ehhez egy teljesen új architektúra kell. Amig ez a forradalom nem születik meg ott valakinek a fejében, addig marad a nagy magméret, nagy fogyasztás, lassú kártya, drága gyártás, és gyenge eladási mutatók, és a bukta. Szal én semmi változásra, meglepetésre nem számítok. Max annyira, hogy az NV esetleg mégszarabb szintre süllyed magához képest, mert nem lessz rákényszerítve a versenyre.
-
Bundás22
őstag
válasz Dare2Live #2103 üzenetére
Megnéztem BIA trélert, hát ez gyenge, nemtudom mennyire pre rendelt de még ha real time is akkor is Crysis ehez képest grafikában etalonegyetértek crysis sokkal szebb[link]
ez a BIA a cod4-től jobb, de AC és crysis-hez képest#2106: a far cry 2 nem lesz gépgyilkos, tekintve h konzolon is el kell hogy jól fusson nagyfelbontáson valószínűleg optimalizálva lesz
(mint cod4, AC, pedig ezek is szépek és egy 8600GT-n vígan elszaladnak maxon 60+ FPS-sel), tehát szerintem ami az xbox/ps3-ra kijön az jól elfut még egy gyengébb gépen is[ Szerkesztve ]
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
nagyúr
várjuk azért még meg a realworld teszteket. én nagyon kíváncsi leszek, mennyit profitál a GTX280 a +2 clusterből - a G8x/G9x kártyák jellemzően nem skálázódtak jól ebben az irányban. a clusterenkénti SP-szám megemelése meg szintén lutri.
az RV770-ről sokkal könnyebben elhiszem, hogy jól fog skálázódni.dokar: ez rögtön a Te hsz-edre is válasz
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Gaboman
nagyúr
Ezt én is vitathatónak tartom,szinte minden kártyát más driverel tesztelnek,nem túl hiteles teszt.
A lényeg hogy akik GTX-ről váltottak annak idején X2-re azt mondják rá hogy ég és föld a két kari közti külömbség.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
rocket
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Csak ebben az a baj hogy minden teszt mást mutat,van ahol a Quakeban mindent lehagy az X2 másikban meg lemarad még a 8800GTS-től is.
Ezért nem adok én az ilyen tesztekre már.
Inkább azok véleménye érdekel akik 8800GTX-ről váltottak 3870X2-re ugyanabban a gépben tesztelik és dicsérik hogy mennyivel erősebb,jobb nála.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Csak szólok, hogy az xBitlabs nem használt Catalyst AI állítást, pedig az erősen javallot.
Egyébként Damien Triolet-et ismerem az Beyond3D-ről, alapvetően elmondható róla, hogy ért a témához. És nem meglepő módon érti a 3D-s grafika működését. Nagy különbség van egy test warrior és egy hozzáértő elemzése közt.
Ezen nincs mit bizonygatni, ha tudod használni a CF beállításokat akkor jól működik a Crossfire. Damien tesztje bizonyíték rá. Az SLI-ről is elmondható ugyanez, ha érted a működését akkor az egyes hibás eredményeknél tudod mi a probléma és más beállítással újraméred.
Persze ha te is el magyarázod, hogy milyen problémák adódhatnak DX10-ben az AFR működésével akkor, alapvetően alátámasztottad szakmai érvekkel a mondandód. Amíg ez nem történik meg addig csak teszteket linkelgetsz, de nem fogod tudni, hogy mi miért történik.Látom, hogy érdeklődsz a téma iránt, de nem ásod bele magad a működés elemzésébe. Meg lehet ezeket tudni az interneten keresztül, én sem úgy születtem, hogy tudtam a Pi-t.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz VinoRosso #2118 üzenetére
Alapvetően van abban valami amit Bundás22 mond.
A Dunia motort a Yeti motor alapjaira építették fel. Lesznek benne nagyon problémás részek (pl. az alkalmazott eljárások miatt nem lehet majd használni AA-t és AF szűrést sem), de lényegében alég jól összarakott motor. Nem lesz pokolian magas a gépigénye. A Yeti motor alapjait elég sok játékhoz és azok módosított motorjához felhasználta az Ubisoft. Ezek alapján nagyon testreszabható rendszer lehet, az igényeknek megfelelően.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
keIdor
titán
Fuad apánk szerint (is) 2GPU 1PCB-n.
mod: Ez egy kicsit kevésnek tűnik, nemde? Ha igaz, akkor nem tudom milyen +30%-ról beszéltek itt...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
janos666
nagyúr
The single chip RV770PRO and RV770XT cards are still on the schedule for a June 16 launch with an immediate availability - Ez tetszik.
-
tzsolesz
nagyúr
Nem hiszem, hogy az ATI a végén gyorsabb lenne a Nvidia-tól, mivel a játékokat az Nvidia készítteti magának. Így meg felesleges ezen vitatkozni. Jó lesz majd ez a NV rajongóknak, meg ilyenek, eltudják mondani, hogy 7 fps-el jobb volt a GTX280 az 4870x2-től a crysis-ben, de nagy szám. Jól megéri majd a dupla árát.
Egyébként ez az nvidia őrület inkább falusi szokás, nem nagyon vannak otthon a témában, így csak az nvidia számozását ismerik, mert annak nagy a protezsálása. Értem ezt, bemegy valaki egy boltba, kér a paraszt egy 23-24 K-ért egy átlagos videókarit, elmondja, hogy mire szeretné használni. Erre az eladó há, akkó nyócezerhaccáz gété, ammá elig jó, nékem is az van.
Vevő: Van esetleg más még ezen kívül? Háááát ott van a póc tetejin egy ATI mittudomén má milyen kártya, azt nem ismerem.Ennyi.......
Természetesen ez csak egy megtörtént esetet dolgoz fel, nem kell magára vennie itt semmilyen eladónak, vagy bátmi. De lemerem fogadni, hogy mással is fordult már elő ilyen. Nagyon boltos, annyira beleéli magát a NV lázba, hogy egyszerűen még generálja is a feszültséget a piacon. Ami szomorú, higgyétek el sajnos vidéken így van. Tapasztalatból mondom.
-
janos666
nagyúr
válasz tzsolesz #2126 üzenetére
Én is vidéki vagyok (de pesten járok egyetemre), ilyen boltokba max apróságokat (kábelket, 8cm-s ventit, vagy cimkézetlen DVD-t) megyek venni mikor otthon vagyok, de pont hogy inkább azt tapasztaltam (míg sorbanáltam és hallottam mi van) ilyen téren hogy amikor belép valaki és kevéske pénzből akar VGA-t vagy CPU-t venni nagyon is szeretik az AMD temékeket noymkodni neki, főleg CPU-ból. Bár ez is inkább pár évvel ezelőtti tapasztalat, manapság alig voltam ilyen helyen.
Ellenpélda: emlékszem annakidelyén az FX5800-amat még ilyen videki városban rendeltem meg és mikor felhívtak hogy késik akkor mondtam hogy "talán a sors keze, elviszek inkább egy 9800Pro-t", erre "Nem, nem, jövőhétre tényleg lesz!". Nem lett, még vagy 2 hetet vártam, de mondjuk nem is bántam meg, csak a FarCry-al volt gond, de azt azóta se toltam végig Gef6-al se... Viszont ebben a boltban is ha bementél és kérdezted volna hogy mit lehet kihozni 35-40k-ból elédtoltak volna egy 9600Pro-t és max. mutogattak volna a polcra, hogy fiacskám, hozz még egy 10-est és elvihetsz egy jobb FX-et, de erre gyakoribb a "nem, jó lesz ez" válasz. Ez ilyen Szolnok, Jászberény környéke, nem tudom te merre laksz.[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
hát én hajtottam quaddal 3,9ghzen is, 1650x1050-be szal ott nem volt semmilyen cpu limit. Kb 3,2 után már a vga-k limitáltak. Nekem az volt alapvetően a bajom vele, hogy egyszerűen szar volt. Igaz én Vista alatt használtam, és akkor még nem volt sp1-em se. Ha volt teljesítménynövekedés szóló karihoz képest, akkor villogó, hibás képeket renderelt, ha meg jó volt a képminőség, akkor gyengébb volt az fps mint szóló karival 8.3 hotfixig az összes driver ki lett próbálva. Gyorsan el is adtam.
-
Bundás22
őstag
válasz VinoRosso #2118 üzenetére
mondj már egy olyan játékot ami xbox/ps3-ra jó és mai modern közepes PC-n(8600GTS+)
sz@rul futturok, ac, cod4, NFS, EZEK MIND jól FUTNAK A gépemen, nézd a konzol hardvere adott, szvsz ami azokon jól fut egy jobb mai pc-n száguld a far cry2 is elsősorban conzolra lesz írva
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz VinoRosso #2130 üzenetére
Az MS elkúrta a Vista Multi GPU támogatásához az SP1 előtt három Hotfix update kellett, hogy normálisan működjön a dolog.
Ezen ment a vita annó a gyártóknál az AMD és az nV éjjel nappal dolgozott, hogy megtalálják a bajt, de nem ment nekik. Aztán egyszer az MS kiadta a közleményt, hogy mégis ők rontották el. Ezért maradt le a Vista támogatás Multi-GPU tekintetében méig, mert a gyártók azt hitték, hogy a saját algoritmusaik rosszak és folyamatosan írták át a drivereket. Most, hogy megjött az SP1 mindkét gyártó rendszere begyorsult, most más bajok gyötrik őket. A DX10 logikai futószalagja AFR-nél nagy szopás, mondjuk ezen az MS tényleg nem tud segíteni.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz janos666 #2129 üzenetére
Ezért mondtam, hogy ne vegye magára senki, ez csak példa volt. Én jártam már így, meg haverom is. A boltokat nem nevezném meg.
De van egy bolt ahol én is tudok ellenpéldát, Szolnokon(szerk: kitöröltem a címét, mert nem akarom reklámozni), ott ésszerű elvekkel alá tudják támasztani az elveiket, és pártatlanok ilyen téren. Még azt is megmondják, ha valamelyik terméknek 3 nap múlva 20%-ot esik az ára, és ha kivárom jobban járok.Na, van ilyen is. Ha bejön a 4000-es széria, majd kíváncsi leszek, melyik eladó mennyit fog róla tudni, és hogy fog hozzáálni.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
25%-rol irt vr-zone CJ-re hivatkozva, CJ B3D-n szokott irni foleg, es tudni kell rola a forrasa ritkan teved, de persze van, hogy teved pl. RV670 GPU orajeleivel kapcsolatban eleg csunyan melle trafalt a rossz iranyba
Mondjuk ezek a "25%-kal gyorsabb" dolgok nem igazan mondanak semmi konkretumot, inkabb hypenak jo, hol gyorsabb annyival? milyen beallitas mellett? 4xaa 16xAF (vagy ahol nincs lehetoseg MSAA-ra,ott 16xAF) mellet lenne 25%-kal gyorsabb az RV770XT atlagban mint a 9800GTX, akkor az szep teljesitmeny lenne az ATi-tol, bar orajeleket meg biztosra nem tudni, valoszinuleg lesz meg tartalek az RV770-ben, igy johetnek majd a gyarilag tuningolt kartyak is,egyelore nagyon ugytunik nem lesz itt G92B domping a kovetkezo 2-3 honapban, raadasul a 9800GT-n kivul mas SKU-rol eddig nem pletykaltak semmit, szoval jo eselyekkel indul az ATi a 300$ koruli kategoriakban.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
munky
őstag
AMD RV770-es ismertető egy kiszivárgott doumentum alapján
AMD HD 4870
AMD HD 4850A 4870 hűtője szinte ugyan olyannnak tűnik mint a HD 2900 XT hűtője.
4850 pedig a 3850-ét örökölte.
A tápegységre vonatkozó kritériumok engem megleptek.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Csak jönne már ki.
Várom nagyon a jövetelét, és vele együtt az árak zuhanását(értem a többi "régebbi" VGA-kra).
Lehet hogy ha a 3870 ára lemegy 30K alá, akkor olyat veszek. De ha kiderül, hogy a 4000-es széria legalsóbb tagja is jobb a 3870-nél, akkor lehet hogy várok még 2 hónapot, és azt veszem meg hasonló áron.
Na ezt jól elmondtam. -
keIdor
titán
Állítólag a G92b és melette a G94b, G96b csak mobilra megy... (mert ott ugye sokára lesz még GT200 szerű GPU )
32nm-en már lehet olyan fogyasztása lenne, hogy elmenne mobilnak a GT200...tzsolesz: Nem nagyon tudom azt elképzelni, hogy egy HD4600 megverje a HD3870-et... bár ha úgy játszanak a shader órajelekkel, akkor talán lehet belőle valami.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
Markánsabb különbséget látok az XT meg a PRO között mint a 38XX-aknál...Lehet az 50-est most nem kell XT-re húzni...max vmoddal...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Az látod igaz,csak a szerintem nem véletlen van az XT-n két slotos gyári hűtő a 4850-en egy az egybe a ref 3850 hűtő van,de a 4870 hűtése komolyabbnak tűnik.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
rocket
nagyúr
AMD castrated the speed of RV770Pro
Ha ez igaz, akkor nem akarnak a HD3850/HD3870 csapdajaba esni, es igazak lesznek azok a pletykak, hogy nem gyorsabb jelentosen clock-to-clock az XT a PRO-hoz kepest, hiaba a joval nagyobb savszelesseg a GDDR5-nek koszonhetoen, ezert akarjak a nagyobb GPU orajel kulonbseggel a ket kartyat elvalasztani egymastol, ez mondjuk azokat akik tuningolni akarnak nem fogja erdekelni, ha meg alul feszelik a PRO-t, akkor johet a voltmod
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Bundás22
őstag
hú de fincsin néznek ki
a 4870-es hűtőjének a vége keskenyebb tehát nem a 29XT hűtője
a 4850-es hűtője se ugyanaz, a bordák vékonyabbak és sűrűbbek az elődnél
http://www.hardwareluxx.de/nemig/artikel/3800/ARG_HD3850_3-4_m.jpgIstenem de jól néznek ki
-
janos666
nagyúr
Ha ez igaz én teljességgel elégedett vagyok:
-2x6 tűs tápcsati, nem 1x8 vagy 6 + 8
-Egy display port talán elfért volna de míg nálam lesz a kártya úgyse lesz olyan monitorom.
-Tetszik hogy jó magas a bordázata, ha hangos lesz azt leszarom, le a fedéllel és rá egy 8/9cm-es zalman venti és hűvösebb/halkabb is, a lényeg hogy nem spórolták le a bordázatot.
-Érdekes ez az 1080p upscale, gondolom arra jó hogy ha "csak" 720p-s videót nézek majd 1920-as monitoron akkor a lejátszó beépített belinear/bicubic módjától jobb minőségben, hardveresen nagyítja ki a képet. (remélem ehhez csak kompatibilis lejátszó, vagyis inkább media renderer filter kell és akkor X264-es filmekből is működik majd FFDshow-al, de akár még kis felbontású Xvidekkel is)
-Megint jól hangzik mikor azt ígérik jól idomul majd a nagy felbontásokhoz, hisz épp kezd divatbajönni ez a 90k-s Flull-HD Lenovo monitor amire épp szemet vetettem, de féltem. Igaz ez csak ígéret, de azért biztató...
-Jól hangzik a még gyorsabb AA, AF, szeretem a szűrőket, főleg az AF-et ha az AA-t vissza is kell fogni.Az talán nem túl jó hír hogy nem bukkant elő a PhysX név, csak annyit mondanak hogy tud majd fizikát számolni játékoknak, de hogy ez most egy halott dolog lesz-e mint jelenleg a tesszeláció?
Már csak az a jó kérdés nem nyeli-e le így is keresztbe a GTX-260 nyers erőből 1920-ban 2xAA, 16xAF-el?
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Még azzal lehet gáz hogy a 4850-en sokkal kissebb a refhűtő meg kevesebb a tápcsati is. Így lehet hogy még voltmod nélkül is hűtőcserével kell kezdeni a 4870-re tuningolást, stabil volmodhoz meg meg kell küldeni drótokkal a PCI-E slotot hogy vegye fel a kraftot. (már ha úgy hozták ki a feszvezérlő IC-t hogy szabvány szerint merjen csak fogasztani a tápcsatiról, ha jelentősen több kéne akkor meg jönnek a hardlock védelmek mint 8800GTS-t is kurva nehéz voltmodolni - bár ebben a példában még nem biztos hogy a kevesebb tápcsati az ok)
(#2144) -> (#2143), 3. pont...
[ Szerkesztve ]
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz janos666 #2143 üzenetére
Hagy nyelje, legalább örül a jónép, és nyugodtan alszanak tovább. De ahogy olvasgatom a különböző fórumat, meg ugye a PH!-t, azt látom, hogy nem sokáig lesz nyugodt az álmuk, egyszer fel kell ébredniük nekik is. Szeretem a NV karikat is, de annak is örülnék már, ha az ati egy időre újra a birtokába venné az első helyet, amelyet a NV ideiglenesen birtokol. Lehet azért mert az ATI megsajnálta.
De hát hagy harcoljanak csak értünk vásárlókért, az csak nekünk jó nem? -
VinoRosso
veterán
-
leviske
veterán
Az eddigi hírek szerint valószinűleg a
- HD4850 ára: 229-249$ (35-40k)
- HD4870 ára: 329-349$ (50-55k)
Jó lenne, ha magyarországon is max. 5-10k-s eltéréssel így tudnának alakulni az árak... bár mivel a 70-es késni fog... valószinűleg az 50-es ára egy darabig 60-70k környékén lesz...
Aktív témák
Hirdetés
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- eBay
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mini PC
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest