Hirdetés

Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz tzsolesz #2126 üzenetére

Én is vidéki vagyok (de pesten járok egyetemre), ilyen boltokba max apróságokat (kábelket, 8cm-s ventit, vagy cimkézetlen DVD-t) megyek venni mikor otthon vagyok, de pont hogy inkább azt tapasztaltam (míg sorbanáltam és hallottam mi van) ilyen téren hogy amikor belép valaki és kevéske pénzből akar VGA-t vagy CPU-t venni nagyon is szeretik az AMD temékeket noymkodni neki, főleg CPU-ból. Bár ez is inkább pár évvel ezelőtti tapasztalat, manapság alig voltam ilyen helyen.
    Ellenpélda: emlékszem annakidelyén az FX5800-amat még ilyen videki városban rendeltem meg és mikor felhívtak hogy késik akkor mondtam hogy "talán a sors keze, elviszek inkább egy 9800Pro-t", erre "Nem, nem, jövőhétre tényleg lesz!". Nem lett, még vagy 2 hetet vártam, de mondjuk nem is bántam meg, csak a FarCry-al volt gond, de azt azóta se toltam végig Gef6-al se... Viszont ebben a boltban is ha bementél és kérdezted volna hogy mit lehet kihozni 35-40k-ból elédtoltak volna egy 9600Pro-t és max. mutogattak volna a polcra, hogy fiacskám, hozz még egy 10-est és elvihetsz egy jobb FX-et, de erre gyakoribb a "nem, jó lesz ez" válasz. Ez ilyen Szolnok, Jászberény környéke, nem tudom te merre laksz.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák