Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz rocket #2114 üzenetére

Csak szólok, hogy az xBitlabs nem használt Catalyst AI állítást, pedig az erősen javallot.
    Egyébként Damien Triolet-et ismerem az Beyond3D-ről, alapvetően elmondható róla, hogy ért a témához. És nem meglepő módon érti a 3D-s grafika működését. Nagy különbség van egy test warrior és egy hozzáértő elemzése közt.
    Ezen nincs mit bizonygatni, ha tudod használni a CF beállításokat akkor jól működik a Crossfire. Damien tesztje bizonyíték rá. Az SLI-ről is elmondható ugyanez, ha érted a működését akkor az egyes hibás eredményeknél tudod mi a probléma és más beállítással újraméred.
    Persze ha te is el magyarázod, hogy milyen problémák adódhatnak DX10-ben az AFR működésével akkor, alapvetően alátámasztottad szakmai érvekkel a mondandód. Amíg ez nem történik meg addig csak teszteket linkelgetsz, de nem fogod tudni, hogy mi miért történik.

Látom, hogy érdeklődsz a téma iránt, de nem ásod bele magad a működés elemzésébe. Meg lehet ezeket tudni az interneten keresztül, én sem úgy születtem, hogy tudtam a Pi-t. :D

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Aktív témák