Hirdetés
Aktív témák
-
Kicker
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
100 perc???? ejnye, nagyon pörögnek a dolgok a gépben,,,, nálam ha nincs igénybe véve a gép teljesen akkor 600Mhz-re megy le 1600ról... így 3órát vígan kibír...
Biosban bátran állítható a az AGP... Size mérete?? mert auton van és 128MB-t zabál a rendszerből, ezt visszavehetem 32re?
Topikot zárom, itt lehet folytatni.
[ Módosította: Mate ]
-
karib
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Minden drivere fel van telepítve rendesen? Milyen A4-es? Valami P4-es vagy celeronos förmedvény?

-
macilaci78
nagyúr
Ha már szóbajött az aksi...

Miért van az, hogy az én zsír új ASUS laptopom Battery Safe üzemmódban sem bír többet 100 percnél
, Baromira bassza a csőröm! 
A4000-es széria.
-
florinc
csendes tag
Sziasztok,
van egy ASUS A47D laptop-om (nForce3, ATI9200), a gondom az vele, hogy bizonyos karakteres módban tök fekete a képernyő és csak 1-1 pillanatra látszik, hogy mi lenne a képen (villog).
pl. linux/win instalállása közben (de csak karakteres módban). Ha CRT monitort is teszek rá, akkor a CRT-n jó a kép, a laptop kijelzőjén továbbra is villog.
Tapasztalt valaki hasonló jelenséget? Ez a laptop tulajdonsága lehet, v hibája? -
Kicker
őstag
Everest szerint nincs L2es memória a procimban, ehhez képest a biosban 2MB-osnak írja az L2-est.... ez hogy is lehet? Beállítás gáz van? vagy az everestem régicske és Pentium M proci új neki?
-
Kicker
őstag
Asuséktól járt: Norton I. Sec., Nero, ASUSDVD, Office, Adobe Download Manager /ezt lehet hogy törlöm maj/ Acrobat reader 7, ezen felül az összes létező driver/wireless-hez, ethernet-hez, vkarihoz, hangk-hoz, SP2es winXp/
plusz még táska, egérke, kábelek, játekok/2teljes+egy demós/
szóval ezek után beírhatnám ezt a gépajánlóba is....
Az ára 330E HUF+ FA, 2év gari, külföldön is!!!! -
Kicker
őstag
persze kihagytam még az Operát, Everestet, egy icon packeger. meg azt hogy alapból járt Asuséktól egy raklap szoftver, ha lesz időm felsorolom....

-
Kicker
őstag
Arra jöttem rá így pár nap után hogy elég zsírul beállítják a Notit akik ezt csinálják /ASUS-ékról van szó/ szóval minden egész szép s jó, nekem kicsit lassúcskának tűnik az asztalihoz képest, de mindez érthető a telep kímélés jegyében /feltöltve 3órát simán megy a gépezet/. ami hasznos progi /az eddig fent levőkőn túl../az a xp-Antispy, meg a safeclean utilities. Kb ennyi.
-
xedos
addikt
ASUS notim van

PowerGear gombbal állíthatód, hogy milyen üzemmódban menjen a noti
Pl fényerő, proci sebesség, winyó lekapcsolás stb...
Hotkey azt hiszem a gyorsbillentyűk +OSD kijelzés
Azután vannak a driverek - ezek kellenek a hardverhez!
A pcprobe megmutatja a hőfokokat és a venti fordulatszámokat.
Ez szerintem hülyeség...
Van még a winflash -windows alóli bios frissités -talán egyszer kell -felesleges
Azután Live update- hát ez nekem még sohasem műkődőtt!!!! -
Kicker
őstag
Asus.com-ról töltök progikat, power4gear, calexico2 utility, vga driver, asus probe utility. ezek tűnnek használhatónak, majd meglátjuk... valaki ismeri ezeket?
-
Kicker
őstag
Köszi

Nem akarom leszedni a Nortont hamár feltették... amúgy szerintem az is körülbelül ezt tudja... elég korrekt, csak ne is szívozzon később... -
pampika
őstag
Nyomsz neki egy live update-et és akkor szépen frissíti saját magát

Én amúgy NOD32-t használom víruskergetőnek,teljes elégedettséggel.
Valamint most tértem át az Agnitum Outpost tűzfalra.Az ingyenes verzió és nagyon szépen testre szabható,hát még az okossággal ellátott...volt már pár tűzfalam,de ez magasan viszi a pálmát!Igaz,hogy angol,de ha kicsit is értesz angolul,akkor sztem nem lesz vele gondod.Tűzfalból lehet tiltani reklám(csík)okat,net hozzáférést progiknak,megkérdezi,hogy egyik progi megnyithat-e egy másikat (pl. spyware ne nyitogasson már ie ablakokat),szal nagyon pöpec
-
Kicker
őstag
Norton I. Securitys kérdésem még mindig áll, nem akarom leinstallálni, de állítgatni sem merek vaktában, pláne hogy angol, a felugró kérdésekre még csak csak válaszolok PL. ha block-olni kell vmelyik új progi netes dolgait....
egyébként már most vannak az XP-nek furcsa hibái, annak elléner hogy még semmit sem tettem rá pluszba csak nézegettem a 3. indítás után már súlyos hiba került a naplóba.....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

windows......
-
xedos
addikt
Szia!
Utólag felrakott SP2 lassíthatja a gépet...
Ha viszont az installban benne van akkor hangyányival gyorsabb!
TFT-nél bőven elég a 60Hz... Más az elv... -
Kicker
őstag
még egy question:
norton internet securityt honnan tudom frissíteni????
van benn norton antivirus is a kettő együtt frissül?
bocs ha komolytalan a kérdés, de még ismerkedem ezekkel a dolgokkal! -
Kicker
őstag
UUUUUUUUUUP

-
Kicker
őstag
Nézem itt a konfigod, az enyémbe nincs L2es cache...

-
Kicker
őstag
Nem, 9100 IGP Mobility Radeon
Jah és még egy problem, szép dolog az WXGA, DE
Nem tudom milyen catalyst van, de az tuti hogy most ebben a 1280x800 felbontást csak 60hz-en megy..... és ha visszaállítom akkor meg bután nagyok lesznek a dolgok, habár akkor már 150hz-es frissítés is lehetne.....
Reinstallt egyébként nem csinálok, nincs 2napos a cucc, azt inkább szakemberre bíznám, jah és nincs is miről installni... -
Márky
tag
Szia!
Az van, hogy legegyszerűbb megoldás, hogy csinálsz egy ''vindózreinstallt''! És felrakod az sp2-t (persze csak akkor, ha már nem alapból olyan cd-d van, hogy már integrálva van bele az sp2!
) És bekapcsolva hagyod a tűzfalat és felraksz mellé egy nod32-t! ez bőven elég! Én ezt használom mióta megjelent az sp2 és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, nem lassítja a rendszert egyáltalán!
Szerintem...
Üdv.:
M.
u.i.:Milyen vga van benne?! nem inkább ati 9700-est akartál irni?! -
Kicker
őstag
Notebook guruk segítsetek amateur notebookosnak!!! PLEASE

-
Kicker
őstag
Helló, most már én is boldog tulaja vagyok egy notebooknak, azonban van egy két gondom:
Alapból rajta van a Norton Internet Security, valamint ha jól láttam SP2, amitől igencsak lassúcska a gép, ahhoz képest ha norton helyett más futna, valamint SP1 lenne csak rajta... szerintem...
Vagy?
Egyébként 1600 Intel M 725
15,4WXGA- nagyon komoly
Wireless
40GB
512Ram
ATI 9100 128
...
Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- Lenovo ThinkPad T14s GEN 6 (bontatlan, 2028.11. Garancia)
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 5 5600H RTX 3050 24GB RAM
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, Baromira bassza a csőröm! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) És bekapcsolva hagyod a tűzfalat és felraksz mellé egy nod32-t! ez bőven elég! Én ezt használom mióta megjelent az sp2 és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, nem lassítja a rendszert egyáltalán!